Maaltijdservice Huccorgne

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Huccorgne voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Huccorgne? Middels www.maaltijdbutler.be doorzoekt u overzichtelijk alle aanbieders in uw regio! Maaltijden warm bezorgd, of een dagvers gerecht die nog even in de microgolf moeten: dat kunt u zelf beslissen. Al beschikbaar vanaf €4,85. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Schnitzel,tuinbonen, groentesaus, aardappelpuree, bieslook en Bruine bonenschotel, spek, kip, witte rijst? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. D.m.v. de maaltijddienst in Huccorgne ontvangt u de lekkerste maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLuik
GemeenteWanze
BeoordelingProefbestelling mogelijk
Postcode4520
Maaltijd prijs€5,61
Geliefde maaltijdBloemkool cordonbleu schotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Huccorgne

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de omgeving van Huccorgne. Neem bijv. landelijke bezorgers als Traiteur Goossens en/of Dienstenthuis.be. Ook in deze plaats zelf ontwikkelen zich interessante leveranciers en sociale voorzieningen. Ieder bedrijf wordt bestempeld door zijn eigen keuken en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Via de maaltijdservice-vergelijker kunt u de bezorgdiensten gemakkelijk met elkaar vergelijken. Het kiezen van de best passende leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook een beetje makkelijker. Eerst eens proberen? Bestel in dat geval een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er in uw geval bepaalde voorkeuren als bijvoorbeeld lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Huccorgne? Er kan meer dan u denkt! Steeds meer traiteurs voor senioren houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Hierna wordt de maaltijd gekoeld naar onder 5⁰C. Daardoor blijven geur, kleur en smaak in topconditie. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen blijven zo intact. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week een bezorging is niet altijd nodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Huccorgne. Een goede vervanger voor bijv. ouderendie de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Dikwijls geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Verschillende organisaties voorzien in een bruikbare boodschappendienst voor chronisch zieken. Hiermee haalt men direct verse of handige boodschappen als afbak broodmandje en wilde tomaten mix. Doorgaans gratis afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Huccorgne vergelijken

Houdt u van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Huccorgne? Of geeft u de voorkeur aan een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden? Of bent u meer op zoek naar een lokale organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit vele maaltijdservices die voldoen aan uw gesteldheid voedingspatroon. Zelf maaltijden online bestellen als Dieet Vol Au Vent Puree of Linguine Zalm Met Erwten & Courgette? Onderstaand achterhaalt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Wanze. Bekijk goed het proefpakket. In veel gevallen kunt u extra voordelig heerlijke bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen keuren. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Huccorgne voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs wordt gevormd door bijvoorbeeld de leverancier, het soort maaltijd, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel wordt al bezorgd vanaf €5,65.
 • Diepvriesmaaltijd als Kipgyros Rijst kan je kopen vanaf €4,55.
 • Een warme daghap voor senioren als Kipfilet in roomsaus wordt al bezorgd vanaf €6,15.
De gerechten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Veloutésoep, een extra salade en voor de volledigheid een Anmitsu om mee af te sluiten. Heeft u een laag inkomen? Doorgaans kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Wanze voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Wanze
 • Postcodegebied: 4520

Top-5 bereide maaltijden

 • Kibbeling met kruidendip
 • Bami goreng met kipsaté
 • Gestoofde lamsschouder
 • Gepaneerde kipstukjes
 • Varkensvlees in saus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Huccorgne bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Achterhaal eerst wat voor categorie ouderenmaaltijd past bij uw wensen. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk aangeraden maaltijd-bedrijven en kies er een. Achterhaal altijd eerst het assortiment, keuze in bezorgdagen, en de klantwaardering.

 3. Een proefpakket nemen

  De populaire aanbieders stunten met een zeer betaalbaar proefpakket. Vaak gaat het om 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Op basis daarvan kunt u laagdrempelig kennismaken met professionele aanbieders.

 4. Elke week een levering

  Was het proefpakket naar wens? Zo ja, dan kan men dagelijks weer nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans kan dit via de telefoon, door de menukaart in te vullen, of email / internet. De bezorgmaaltijden worden doorgaans tot in de keuken geleverd via een vriendelijke bezorgservice in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Binnen het koelverse segment is er doorgaans een keuze menulijst van zo’n 20 menu’s. Bij diepvries kunt u kiezen uit 90+ blijvende gerechten. Met een tafeltje dekje gebruikt men één maaltijd per dag. Bij meer en meer leveranciers is vers op maat ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel leveranciers komen u tegemoet met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Onder andere Thaise curry en Kipfilet met kippenjus, rodekool met appeltjes en aardappelpuree. Handig, want zo krijgt iedereen geschikte gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw leverancier.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd indien men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Aan de hand van de unieke menukaart / lijst kunt u snel en simpel – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de levering?

De maaltijden worden vaak door een regionale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers spreken we van 1 of 2 keer per week. Bij vriesverse maaltijden maandelijks.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een goede maaltijd is cruciaal voor een vitaal en energiek lichaam. Een dagverse warme schotel is daarbij cruciaal. Veel senioren of beperkten hebben bepaalde dieetwensen. Daarom faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan natriumarm, glutenvrij, lactosevrij, zoutarm en niet te vergeten eiwitrijk, vloeibaar, koolhydraatarm, veganistisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Huccorgne. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij een situatie als coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit