Maaltijdservice Waterloo

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Waterloo voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Waterloo? Met behulp van onze tool bekijkt u supersnel alle aanbieders in uw regio! Tafeltje dekje, of kant-en-klaar maaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: er is veel mogelijk. Verkrijgbaar vanaf €5,10 per persoon. Aanschuiven voor Vegetarische abdijbierschotel. Selderijgroenten. Aardappelschijfjes met peterselie of Gehakt in jus? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door middel van de maaltijddienst in Waterloo hebt u toegang tot ambachtelijke gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteWaterloo
ReactieSluit aan op dieetwensen
Postcode1410
Prijs per maaltijd€5,28
Vaak bestelde maaltijdDraadjesvlees in rode wijnsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Waterloo

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de regio van Waterloo. U kunt denken aan belangrijke organisaties als Vlotter en/of 0. Ook in deze plaats zelf zijn er tal van initiatieven en wijkrestaurants. Elke leverancier wordt bestempeld door een eigen assortiment en bestelvoorwaarden. Via deze pagina kan u de aanbieders rustig vergelijken op allerlei onderdelen. De keuze maken voor een relevante aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende wat minder gecompliceerd. Eerst kijken of het wat is? Bestel dan een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u voorkeuren zoals o.a. gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Waterloo? Er is een oplossing! Steeds meer traiteurs passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, vol verse producten en veel groenten. Daarna worden deze maaltijden gekoeld naar onder 5⁰C. Zo blijven smaak en voedingswaarden beschermd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Maximale versheid
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak, geur en mineralen blijven optimaal behouden. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Lang houdbaar
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Waterloo. Perfect voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Meestal verzorgd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Meerdere bezorgers hanteren ook een nuttige boodschappendienst voor senioren. Hiermee krijgt u probleemloos belangrijke boodschappen als katenspek en ontbijtspek. Normaliter zonder bezorgkosten door de vaste bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Waterloo vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Waterloo? Of houdt u juist van echt 100% verse koelverse bezorgmaaltijden? Of prefereert u een lokale organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit diverse opties die matchen met uw eisen en voedingsadvies. Genieten van de lekkerste gerechten als Witte Pens Met Rodekool En Puree of Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen? Hieronder achterhaalt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Waterloo. Overweeg ook altijd het proefpakket. Dikwijls is er een proef-mogelijkheid. U kan de lekkerste bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen uittesten. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door een persoonlijke bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Waterloo voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die u betaalt is afhankelijk van o.a. de leverancier, de grootte van de keuken, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen vindt u vaak al vanaf €5,2.
 • Een vriesverse maaltijd als Spelt Risotto Tomatensaus, Groentemix kunt u al bestellen vanaf €4,45.
 • Een thuisbezorgde daghap als Rundertartaartje met jus. Sperziebonen. Gekookte aardappelen kan je kopen vanaf €5,65.
De maaltijden kan men aanvullen met onder andere Hot pot, een extra rauwkostsalade en iets lichts zoals Advokaat ijs om het af te maken. Heeft u moeite met de financiën? Wellicht kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Waterloo voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Pastaschotel
 • Kip Andorra
 • Linzensoep
 • Paëlla
 • Stamppot knolselderij met rucola

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Waterloo regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Onderzoek allereerst wat voor type ouderenmaaltijd rijmt met uw wensenlijstje. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk aangeraden maaltijdvoorzieningen en geef de voorkeur door. Achterhaal altijd eerst het assortiment, bezorg- en betaalmogelijkheden, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De professionele dienstverleners geven een goedkoop of gratis proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zodoende kunt u op een prettige manier kennismaken met professionele maaltijdservices.

 4. Bestellingen plaatsen

  Genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kan men elke dag nieuwe gerechten bestellen. Vaak doet u dit door te bellen, met behulp van de menukaart, of via internet. De seniorenmaaltijden worden altijd geleverd aan huis door een persoonlijke bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ruwweg 20 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 75 – 125 blijvende menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan treft men een vaststaand menu per dag. In steeds meer gevallen is zelf een maaltijd samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijdservices voorzien in een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als o.a. Slavink met champignonroomsaus, sperziebonen en gele rijst of Couscous, kip, mergueze worst. Daardoor krijgt iedereen geschikte opwarmmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd wanneer u zelf een bestelling geplaatst heeft. Middels de standaard bestellijst kunt u snel en simpel – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelverse maaltijden elke week. Vriesvers: om de 2 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een voedzame maaltijd helpt mee aan een vitaal en energiek lichaam. Een verse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Veel bejaarden of mensen met een beperking hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld glutenvrij, zoutarm, lactosevrij, natriumarm of veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk, koolhydraatarm: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Waterloo. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij bijvoorbeeld een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit