Maaltijdservice Jodoigne

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Jodoigne voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Jodoigne? Aan de hand van onze vergelijker doorzoekt u supersnel alle services in uw eigen gemeente. Warme gerechten, of dagverse gerechten die nog even in de microgolf moeten: u bepaalt het helemaal zelf. Te bestellen vanaf €5,50 per maal. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Rode kool met aardappel en gehaktbal in jus of Vegetarische rookworst met vegetarische jus, stamppot andijvie? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er is gelukkig een alternatief. Door de maaltijdendienst in Jodoigne geniet u van complete maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteJodoigne
ErvaringSmakelijk en gezond eten
Postcode1370
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,24
Geliefde maaltijdRunderhachee met rode kool

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Jodoigne

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de regio van Jodoigne. Bijvoorbeeld erkende partijen als Smartmat en Traiteur Goossens. Maar ook op regionaal niveau bestaan er verscheidene organisaties en sociale voorzieningen. Iedere organisatie wordt gekenmerkt door zijn eigen assortiment en procedures rondom bestellen en betaling. Door middel van maaltijdbutler.be kunt u derhalve de leveranciers overzichtelijk op een aantal punten vergelijken. Het uitkiezen van een relevante service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan wat aangenamer. Weet u niet of het wat voor u is? Begin dan met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Is er sprake van allergieën of dieetwensen als onder andere veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Jodoigne? Er is een oplossing! Opvallend veel traiteurs in België houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Vervolgens worden ze teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Om die reden blijven smaak en vitamines beschermd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak, geur en mineralen blijven in goede conditie. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Jodoigne. Perfect voor bijv. senioren die het eten niet meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Doorgaans geregeld via een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Warm thuisbezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verscheideneaanbieders beschikken over een nuttige boodschappendienst voor ouderen. Op die manier haalt men zonder moeite broodnodige boodschappen als huzarensalade of crackers. Veelal gratis mee bezorgd door de vaste bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Tot in de keuken geleverd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Jodoigne vergelijken

Houdt u van een handige diepvriesmaaltijd in Jodoigne? Of zoekt u vers bereidde koelverse maaltijden voor ouderen? Of neigt u meer naar een leverancier die zich focust op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn veel verschillende thuismaaltijden die overeenstemmen met uw omstandigheden en eetpatroon. U kunt denken aan Champignonroomsoep of Dieet Blinde Vink Puree Met Prei? Via onze vergelijker vergelijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Jodoigne. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Gewoonlijk kan men voor aantrekkelijke prijzen vers bereidde bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig kunstmatige toevoegingen uittesten. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De menu’s worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Zij werken vaak niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Jodoigne voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs voor een gerecht heeft te maken met zaken als de organisatie, het aantal verwerkte maaltijden, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Spaghetti Bolognese Kaas is beschikbaar vanaf €5,5.
 • Diepvriesmaaltijd als Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel kunt u al bestellen vanaf €5,1.
 • De daghap voor ouderen als Drumstick met kippenjus, tutti frutti en gekruide aardappeltjes kunt u al laten bezorgen vanaf €7,05.
De avondmaaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Aspergesoep, een lekker bijgerecht en om het compleet te maken Taart als nagerecht. Heeft u een laag inkomen? Mogelijk kan u dan hulp aanvragen bij de gemeente Jodoigne voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Thaise curry
 • Lekkerbekje
 • Snijbonen
 • Rode bieten met een speklap en jus
 • Rookworst met stamppot zuurkool

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Jodoigne aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Onderzoek allereerst welk soort seniorenmaaltijd rijmt met uw gesteldheid. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk aangeraden maaltijdservices en kies een geschikte. Check vooral de versheid van ingrediënten, keuze in bezorgdagen, en recensies van andere klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De belangrijkste maaltijdservices bieden een goedkoop of gratis proefpakket. Denk dan aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Mede daarom kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met professionele dienstverleners.

 4. Bestellingen plaatsen

  Beviel het proefpakket? Mooi, dan kunt u direct nieuwe gerechten bestellen. Meestal kan dat telefonisch, via een menulijst, of met de tablet. Uw bestelling wordt meestal thuisbezorgd middels een regionale bezorger in februari 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks wisselend assortiment met gemiddeld 20 maaltijden. In het aanbod van diepvries is er een keus te maken uit 75 – 125 vaste vaste gerechten. Bij de tafeltje dekje service gebruikt men een daghap, zonder keuze. Meer en meer is zelf samenstellen een mogelijkheid.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, heel veel leveranciers komen u tegemoet met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Kipfilet, appelmoes gekruide gebakken krieltjes of Schnitzel met gebakken aardappels. Zo kan iedereen genieten van warme maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats indien men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Aan de hand van een handige bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – op meerdere manieren – uw wensen doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De maaltijden worden vaak door een eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden om de 3 dagen. Het vriesverse aanbod om de 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een gewoon goede maaltijd vormt de basis voor een goede balans en energie. Een dagelijkse warme schotel is essentieel. Diverse bejaarden of mensen met een beperking hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Bijvoorbeeld gemalen, natriumarm, zoutarm, glutenvrij of misschien eiwitrijk, koolhydraatarm, vegetarisch, veganistisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Jodoigne. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: handig bij coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente