Maaltijdservice Grez-Doiceau

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Grez-Doiceau voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Grez-Doiceau? D.m.v. de maaltijdservice-vergelijker vindt u eenvoudig alle firma’s die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdservice, of een vriesverse gerecht die nog even in de microgolf moeten: er is veel mogelijk. Al beschikbaar vanaf €5,55. Genieten van Kippendijstukjes in satésaus, bami goreng en Gehakt, bloemkool, aardappelpuree? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er is een oplossing! Middels de maaltijdendienst in Grez-Doiceau profiteert u van heerlijke gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteGrez-Doiceau
RecensieEenvoudig opwarmen
Postcode1390
Prijs per maaltijd€5,26
Meest gekozen maaltijdRundvlees met gegrilde groente

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Grez-Doiceau

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de omgeving van Grez-Doiceau. Neem grote leveranciers als HelloFresh en Meal-Story. Ook binnen de gemeente bestaan er verscheidene leveranciers en vrijwilligersorganisaties. Elke organisatie hanteert een eigen assortiment en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Met behulp van deze pagina kan u daardoor de services overzichtelijk op een rijtje zetten. Een keuze maken voor een solide dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende wat aangenamer. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel in dat geval een aantrekkelijk proefpakket! Is er sprake van allergieën of dieetwensen zoals onder andere gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Grez-Doiceau? Dat is niet erg! Een aanzienlijk deel van de cateraars en traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Daaropvolgend worden deze maaltijden gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door dit proces blijven voedingswaarden intact. Het is 1 week houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding shock-freeze ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo erg lang goed. Maanden lang op te slaan. Iedere 7 dagen inkopen doen is dus niet noodzakelijk.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Gezond en lekker
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Grez-Doiceau. Een redding voor bijv. ouderendie het eten niet meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In de regel geregeld via een lokale zorginstelling.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Extra hulp mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

De meeste bezorgers beschikken over een bruikbare boodschappendienst voor senioren. Zodoende bestelt men snel praktische of verse producten als afwasborstel of leverworst. Gewoonlijk zonder bezorgkosten op een vooraf gekozen moment.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Grez-Doiceau vergelijken

Incidenteel eens genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Grez-Doiceau? Of houdt u juist van gezonde en lekkere koelverse thuismaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een bedrijf gericht op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er is de keuze uit diverse opwarmmaaltijden die kloppen met uw wensen en voedingsadvies. Genieten van de lekkerste gerechten als Tomatensoep Met Balletjes of Dieet Gentse Waterzooi? Aan de hand van deze website treft u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de gemeente Grez-Doiceau. Bestel eerst eens een proefpakket. Meestal kunnen ouderen via een proefbox uitstekende bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig kunstmatige toevoegingen testen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er is geen sprake van een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Grez-Doiceau voor ouderen wijken nogal af. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van bijvoorbeeld de leverancier, herkomst ingrediënten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Kipgyros Rijst is er al vanaf €6,2.
 • Een vriesverse maaltijd als Gemalen Gehakt Met Prei En Aardappelpuree kan je kopen vanaf €4,65.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Reepjes kalkoenvlees in saus kunt u al laten bezorgen vanaf €5,95.
De avondmaaltijd kan men aanvullen met onder andere Kaassoep, een lekker bijgerecht en iets fris zoals Krentjebrij na. Heeft u moeite met de financiën? In sommige gevallen kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Grez-Doiceau voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Babi pangang
 • Bami goreng
 • Kippensoep
 • Rode bieten met een speklap en jus
 • Groenteburger, prei, aardappelen

Plaatsen in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Grez-Doiceau aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Trek eerst na welke vorm van een maaltijdservice in lijn is met uw leefpatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de professionele maaltijd-bedrijven en kies een geschikte. Controleer goed het maaltijd-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Proefpakket bestellen

  De meeste maaltijdservices werken met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met voordelige maaltijdservices.

 4. Een vaste leverdag

  Bevalt het proefpakket? Mooi, dan kan men eenvoudignog een bestelling doen. In veel gevallen doet u dat via telefoon, met behulp van de menukaart, of email / internet. De menu’s worden altijd geleverd door een behulpzame bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Binnen het koelverse segment kunt u zelf kiezen van een bestellijst met pakweg 25 gerechten. Kiest u voor diepvries dan is er een keus te maken uit 75 – 125 blijvende maaltijden. Bij de tafeltje dekje service is er vaak een speciaal dagmenu. Bij sommige aanbieders is zelf uw menu samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijd-verzorgers voorzien in een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Zoals bijv. Heldere uiensoep en Savooiekool. Hiermee zijn er voor alle bejaarden bezorgmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw bezorger.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd in het geval u deze besteld heeft. Aan de hand van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of op papier – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De menu’s worden gewoonlijk door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip afgeleverd. Koelvers: om de 4 dagen. Vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een voedzame maaltijd heeft invloed op uw lichamelijke gezondheid. Een dagelijkse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Diverse ouderen of hulpbehoevenden eten volgens een strikt dieet. Op basis daarvan zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan glutenvrij, gemalen, natriumarm, lactosevrij en ook veganistisch, vloeibaar, vegetarisch, koolhydraatarm: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Grez-Doiceau. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst wanneer er sprake is van een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en/of slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente