Maaltijdservice Nivelles

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Nivelles voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Nivelles? Door middel van de maaltijdservice-vergelijker treft u gemakkelijk alle bezorgers in uw eigen gemeente. Warme gerechten, of vriesverse gerechten die een paar minuten in de microgolf gaan: u maakt zelf de keuze. Te bestellen vanaf €3,65 p.p. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Stamppot boerenkool en Speklapje met vleesjus, gekookte aardappelen, gemengde groenten? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Via de maaltijddienst in Nivelles smult u weer van vers bereidde gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteNivelles
ErvaringOok vegatarisch en vis
Postcode1400
Prijs per gerecht€5,27
Nummer 1-maaltijdRunderlapje in champignonsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Nivelles

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in en rondom Nivelles. We hebben het over erkende leveranciers als Dienstenthuis.be of Viangro. Maar ook lokaal ontwikkelen zich uitstekende organisaties en wijkrestaurants. Iedere partij levert z’n eigen assortiment en bestel- en bezorgmogelijkheden. Door middel van deze website kan u de services op uw gemak tegen elkaar afzetten. Het selecteren van een relevante maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor een beetje makkelijker. Twijfelt u nog? Bestel in dat geval een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Heeft u te maken met bepaalde wensen zoals glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Nivelles? Er is gelukkig een alternatief. Legio traiteurs voor bejaarden zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, bomvol natuurlijke ingrediënten. In de volgende stap worden deze producten gekoeld en goed verpakt. Om die reden blijven voedingswaarden in topconditie. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Altijd 200 gram groente
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Kleur, smaak en geur gaan zo niet verloren. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Lang houdbaar
 • Kleine en grote porties
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Nivelles. Een goede vervanger voor bijv. senioren waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Dikwijls geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verscheideneaanbieders hebben ook een praktische boodschappendienst voor senioren. Zo koop u snel nuttige boodschappen zoals leverworst en gekookte achterham. In de regel gratis bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Direct alles in huis
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Nivelles vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Nivelles? Of zoekt u de meest verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of bent u meer op zoek naar een service met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden een hoop thuismaaltijden die overeenstemmen met uw wensenlijstje en voedingsadvies. U kunt denken aan Zalmfilet Dillesaus Boontjes Kriel en Varkensstoofvlees Andijvie En Krielaardappelen? Hieronder achterhaalt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de omgeving Nivelles. Bestel eerst eens een proefpakket. Meestal kunnen ouderen via een proefbox gezonde bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig kunstmatige toevoegingen uitproberen. U kunt via verschillende manieren bestellen. Het eten wordt geleverd door een lokale / regionale bezorger. Er geldt geen doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Nivelles voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die u betaalt heeft te maken met aspecten als de leverancier, de grootte van de keuken, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Gehaktballetjes Tomatensaus Met Broccoli En Rösti is er al vanaf €4,85.
 • Een vriesverse maaltijd als Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €3,55.
 • Een warme daghap voor senioren als Varkensreepjes in champignonsaus, broccoli, bloemkool, wortelmix en aardappelpuree kunt u al bestellen vanaf €7,15.
De avondmaaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Schaaldierensoep, iets te drinken en een toetje als Anmitsu na. Is uw budget niet toereikend? Mogelijk kan u dan een subsidie of regeling treffen met de gemeente Nivelles voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Foe yong hai
 • Runderlapje
 • Erwtensoep
 • Pilav
 • Varkensfilet in jus met koolraap

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Nivelles aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Ga eerst na wat voor type seniorenmaaltijd rijmt met uw wensenlijstje. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de aangesloten leveranciers en geef de voorkeur door. Let goed op het gerechten-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en recensies van andere klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  Het gros van de maaltijd-verzorgers stunten met een spotgoedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Daardoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met alle dienstverleners.

 4. Wekelijks bestellen

  Bevalt het proefpakket? Vervolgens kunt u wekelijks nog een bestelling doen. Dikwijls kan dit via de telefoon, met behulp van de menulijst, of via internet. De maaltijden voor ouderen worden gemiddeld genomen bezorgd tot in de keuken via een lokale leverancier in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met om en nabij de 15 gerechten. Kiest u voor diepvries dan is er een keus te maken uit 70 – 150 vaste vaste gerechten. Bij tafeltje dekje is er sprake van een vaststaand menu per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw menu samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, heel veel dienstverleners hebben een speciale categorie met dieetmaaltijden. Zoals bijv. Varkensoester met champignonroomsaus, sperziebonen en aardappelpuree en Limburgs zuurvlees. Snijbonen. Gebakken aardappelblokjes. Zodoende kan iedereen genieten van gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Is er een minimale afname?

Nee, leveranciers werken niet met een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd als u deze besteld heeft. Door het invullen van de unieke menukaart / lijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of met een bestellijst – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De bezorgmaaltijden worden in algemene zin door een regionale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden elke week 2 keer. Bij vriesverse gerechten om de 14 dagen.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een voedzame maaltijd vormt de basis voor uw vitaliteit en gezondheid. De warme schotel is daarbij een voorwaarde. Veel senioren of hulpbehoevenden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Om die reden ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met lactosevrij, natriumarm, zoutarm, glutenvrij of juist koolhydraatarm, vloeibaar, eiwitrijk, vegetarisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Nivelles. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Enkele voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst in het geval van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken of kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente