Maaltijdservice Ganshoren

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ganshoren voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Ganshoren? Middels maaltijdbutler.be bekijkt u overzichtelijk alle aanbieders die leveren in uw plaats. Warm geleverd, of diepvriesmaaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: u maakt zelf de keuze. En dat al vanaf €5,30 per maal. Aan tafel voor Varkensslavink met vleesjus, gekookte aardappelen, doperwten of Vegetarische groentestoof met pompoen met parelcouscous met tomaat en olijven? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er is een oplossing! Met behulp van de maaltijdendienst in Ganshoren beschikt u over gezonde gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieBrussel
GemeenteGanshoren
RecensieOnline betalen of automatisch
Postcode1083
Prijs per maaltijd€5,03
Vaak bestelde maaltijdPrei-gehaktschotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Ganshoren

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de omgeving van Ganshoren. Denk aan erkende organisaties als Vlotter of 0. Maar ook op regionaal niveau zijn er interessante instellingen en vrijwilligersorganisaties. Iedere organisatie wordt gekenmerkt door een eigen type maaltijd en procedures rondom bestellen en betaling. Aan de hand van deze website kan u de bedrijven overzichtelijk met elkaar vergelijken. Uitkomen bij een degelijke bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor wat minder gecompliceerd. Eerst kijken of het wat is? Start eens met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u menu-voorkeuren als gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Ganshoren? Er is gelukkig een alternatief. Meer en meer traiteurs voor bejaarden zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Daaropvolgend wordt het gerecht gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Hierdoor blijven smaak en vitamines in topconditie. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en shock-freeze ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven gewaarborgd. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ganshoren. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Er is geen verdere handeling nodig. Doorgaans op touw gezet door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Een aantal bedrijven beschikken over een extra boodschappendienst voor senioren. Op die manier koop men snel nuttige boodschappen zoals desem bol spelt of vlokken. Veelal gratis afgeleverd tot in de keuken.

 • Direct alles in huis
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Ganshoren vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Ganshoren? Of prefereert u vers bereidde koelverse seniorenmaaltijden? Of heeft u liever een aanbieder die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er is de keuze uit allerlei menu’s die voldoen aan uw eisen en menu voorkeuren. U kunt denken aan Dieet Gehaktbal Uiensaus Prei Aardappelen en Zuurkoolstamppot Met Rookworst In Mosterdsaus? Op deze pagina achterhaalt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Ganshoren. Bestel eerst eens een proefpakket. Doorgaans kunt u tegen een zeer scherpe prijs gezonde bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder conserveringsmiddelenproberen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ganshoren voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs voor een gerecht komt tot stand door zaken als de aanbieder, het aanbod in gerechten, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Kipfilet Provencaal, Groentemix Met Krieltjes is verkrijgbaar vanaf €5,2.
 • Een vriesverse maaltijd als Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree kan je kopen vanaf €4,35.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Runderlapje, spruitjes, gekookte aardappelen kunt u al bestellen vanaf €6,9.
De avondmaaltijd kan men aanvullen met onder andere Kerriesoep, een lekker bijgerecht en om het compleet te maken Fruit als afsluiter. Zijn kosten voor u een probleem? Dan kunt u mogelijk hulp aanvragen bij de gemeente Ganshoren voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Snijbonen
 • Rode bieten met een speklap en jus
 • Stamppot Boerenkool met rookworst
 • Rookworst met stamppot zuurkool
 • Rundvlees met gegrilde groente

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ganshoren aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Onderzoek allereerst welk soort ouderenmaaltijd matcht met uw wensenlijstje. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk meest gekozen maaltijd-bedrijven en bepaal uw voorkeuren. Achterhaal altijd eerst het type maaltijden, de wijze van bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De grote verstrekkers hanteren een extra goedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Mede daarom kunt u zonder hoge kosten kennismaken met geschikte dienstverleners.

 4. Bezorgafspraken maken

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dat is fijn, nu kunt u probleemloos een nieuwe bestelling plaatsen. In veel gevallen doet u dit door even te bellen, via een menulijst, of met de tablet. De menu’s worden doorgaans aan huis gebracht via een behulpzame bezorger in februari 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met om en nabij de 15 gerechten. Als we het hebben over diepvries kunt u kiezen uit 100+ vaste vaste gerechten. Rondom tafeltje dekje kiest u voor een vaststaand menu per dag. In steeds meer gevallen is zelf uw bord samenstellen een mogelijkheid.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, heel veel aanbieders hanteren een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als bijv. Vissticks in botersaus, tutti frutti, gebakken aardappelen en Rundersaucijsje met vleesjus, aardappelpuree, rode bieten. Hierdoor kan iedereen gebruik maken van bezorgmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd in het geval u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door gebruik te maken van de welbekende bestellijst kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of op papier – de maaltijden inplannen.

Hoe werkt de bezorging?

De bezorgmaaltijden worden in algemene zin door een lokale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelverse maaltijden 1 a 2 keer per 7 dagen. Binnen het vriesverse segment 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Verse voeding is cruciaal voor uw algehele gesteldheid. De warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige bejaarden of hulpbehoevenden hebben bepaalde dieetwensen. Om die reden ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met zoutarm, gemalen, glutenvrij, lactosevrij en niet te vergeten vloeibaar, koolhydraatarm, veganistisch, eiwitrijk: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Ganshoren. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect als u te maken heeft met een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit