Maaltijdservice Faymonville

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Faymonville voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Faymonville? Geholpen door maaltijdbutler.be vindt u gemakkelijk alle firma’s die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdservice, of een dagvers maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u kunt alle kanten op. En dat al vanaf €5,20 per keer. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Vegetarische zadenburger met vegetarische jus, gekookte aardappelen, wokgroenten of Spareribs, gebakken wedges, broccoli? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er is gelukkig een alternatief. D.m.v. de maaltijddienst in Faymonville profiteert u van heerlijke gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLuik
GemeenteWeismes
Waarom bestellen?Interessant proefpakket
Postcode4950
Maaltijd prijs€6,89
Meest gekozen maaltijdAardappelpannenkoeken

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Faymonville

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Faymonville. Bijvoorbeeld interessante leveranciers als 15Gram en Vlotter. Echter, ook heel lokaal bestaan er allerlei leveranciers en verswinkels. Elke optie levert een eigen menu en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Geholpen door de maaltijdservice-vergelijker kunt u derhalve de leveranciers snel en makkelijk tegen elkaar afzetten. Een keuze maken voor de best passende maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier een stuk gemakkelijker. Moeite met kiezen? Profiteer nu van eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Is er sprake van speciale voorkeuren als kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Faymonville? Er is een oplossing! Best veel traiteurs voor bejaarden worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met uitsluitend verse groenten. Daaropvolgend worden de ingrediënten gekoeld en goed verpakt. Hierdoor blijven geur, kleur en smaak optimaal behouden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven optimaal behouden. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Faymonville. Een uitkomst voor bijv. gehandicapten die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Normaal georganiseerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

De meeste leveranciers beschikken over een speciale boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hiermee koop men moeiteloos belangrijke boodschappen als groenteburger of scharreleieren. Normaal kosteloos afgeleverd met de maaltijden.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Faymonville vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Faymonville? Of bent u meer op zoek naar de meest verse koelverse maaltijden voor senioren? Of neigt u meer naar een bedrijf die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn velerlei type aanbieders die matchen met uw wensen en eventuele voedingsvoorschrift. Genieten van de lekkerste gerechten als Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool en Gemalen Kip Met Worteltjes En Aardappelpuree? Verderop vindt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving Weismes. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Dikwijls kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling smaakvolle bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig zout proberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Het eten wordt geleverd door een persoonlijke bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Faymonville voor ouderen zijn ontzettend divers. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van onderdelen als de aanbieder, het productieproces, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €4,85.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Omelet Met Hollandaisesaus Broccoli En Puree is beschikbaar vanaf €3,75.
 • Een warme daghap voor senioren als Pannenkoekenschotel wordt al bezorgd vanaf €7,05.
Het diner kan men aanvullen met onder andere Phở, een extra salade en een dessert als Cranachan na. Zijn kosten voor u een probleem? Mogelijk kan u dan vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Weismes voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Draadjesvlees in rode wijnsaus
 • Witlofschotel met ham en kaas
 • Rundergehaktballetjes in saus
 • Linzensoep met bleekselderij
 • Vegetarische roerbakstukjes

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Faymonville bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Check als eerst welk type bezorgmaaltijd matcht met uw wensen. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de aangeraden bezorgdiensten en bepaal uw voorkeuren. Kijk goed na het assortiment, de manier van bezorging, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De grote maaltijdservices hebben een spotgoedkoop proefpakket. Typische acties zijn 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bekende verstrekkers.

 4. Elke week een levering

  Was de proefbestelling goed? Vervolgens kunt u gemakkelijkeen nieuwe bestelling doorgeven. In veel gevallen is dat mogelijk door even te bellen, met behulp van de menulijst, of via de iPad. Uw bestelling wordt vaak aan huis gebracht via een lokale leverancier in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks keuzemenu met gemiddeld 20 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 80+ vaste vaste gerechten. Rondom tafeltje dekje krijgt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In sommige gevallen is zelf een maaltijd samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijdverstrekkers gebruiken een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Denk aan Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree en Witlofschotel, ham, kaassaus, aardappelpuree. Zo kan iedereen genieten van seniorenmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Is er een minimale afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd indien u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door het invullen van de menulijsten kunt u gemakkelijk – op meerdere manieren – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De menu’s worden meestal door een vaste bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Het koelverse assortiment wekelijks. Binnen het vriesverse segment 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een goede maaltijd bevordert een vitaal en energiek lichaam. De warme schotel is daarbij van groot belang. Diverse ouderen of beperkten hebben bepaalde dieetwensen. Op basis daarvan ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om lactosevrij, gemalen, zoutarm, glutenvrij en niet te vergeten eiwitrijk, koolhydraatarm, vegetarisch, veganistisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Faymonville. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij een situatie als een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit