Maaltijdservice Louveigné

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Louveigné voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Louveigné? Middels onze tool bekijkt u snel en simpel alle organisaties in uw regio! Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of vriesverse maaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: u bepaalt het helemaal zelf. Verkrijgbaar vanaf €4,25 per maal. Smullen van Vleesbrood Krieken En Aardappelen Met Peterselie of Groentesoep? Maar lukt zelf koken niet meer? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Via de maaltijddienst in Louveigné ontvangt u heerlijke maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLuik
GemeenteAywaille
BeoordelingSociale & Signalerende functie
Postcode4920
Gemiddelde prijs€6,87
Vaak gekozen maaltijdPannenkoeken; met appelvulling

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Louveigné

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in Louveigné. U kunt denken aan belangrijke services als Viangro of Intermarché. Echter, ook heel lokaal kunt u terecht bij uitstekende leveranciers en slagerijen. Elke partij heeft weer een “eigen” keuken en bestelvoorwaarden. Aan de hand van deze website kan u daarom de leveranciers rustig op een aantal punten vergelijken. Het uitzoeken van een geschikte dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor wat overzichtelijker. Eerst eens proberen? Kijk dan eerst naar een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met dieetwensen zoals bijv. lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Louveigné? Ook dan bent u welkom! Een aanzienlijk deel van de traiteurs en cateraars zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. In de volgende stap worden de ingrediënten gekoeld naar onder 5⁰C. Met deze techniek blijven vitaminen en mineralen optimaal behouden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Maximale versheid
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven zo erg lang goed. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week bestellen is dus niet noodzakelijk.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Louveigné. Ideaal voor bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Vaak op touw gezet door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • 100% vers
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Veel bezorgers hanteren ook een handige boodschappendienst voor ouderen. Hiermee bestelt u eenvoudig belangrijke boodschappen als kaas extra belegen blaarkop of hopjesvla. Gewoonlijk gratis afgeleverd met de maaltijden.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Louveigné vergelijken

Af en toe profiteren van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Louveigné? Of neigt u meer naar een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor senioren? Of zoekt u een organisatie die zich focust op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit veel verschillende opties die voldoen aan uw omstandigheden en mogelijke diëten. Zelf maaltijden online bestellen als Dieet Gehaktbal Uiensaus Prei Aardappelen of Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie? Via onze vergelijker ontdekt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en nabij Aywaille. Bekijk goed het proefpakket. Vaak is er een proef-mogelijkheid. U kan uitstekende bereide gerechten met veel voedingsstoffen en zonder conserveringsmiddelenproeven. U kunt via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Louveigné voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs heeft te maken met factoren als de leverancier, het totale assortiment, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne bestelt u vanaf €5,65.
 • Diepvriesmaaltijd als Medaillon Champignonsaus Groenten Gebakken Aard. wordt al bezorgd vanaf €5,5.
 • De daghap voor ouderen als Blinde vink, bietjes, gekookte aardappelen kan je kopen vanaf €6,7.
De maaltijden is vaak uit te breiden met o.a. Pindasoep, een extra salade en om het compleet te maken Hangop om het feest compleet te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Mogelijk kan u dan ondersteuning aanvragen via uw gemeente Aywaille voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Varkenslapje in champignonsaus
 • Tortellini met gehakt en kaas
 • Spaghetti, tonijn, kappertjes
 • Champignonsoep met rundvlees
 • Koolvisfilet in mosterdsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Louveigné aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Kijk eerst na welk soort bezorgmaaltijd matcht met uw wensenlijstje. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk beschikbare leveranciers en selecteer er een. Let met name op het assortiment, keuze in bezorgdagen, en recensies van andere klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De populaire dienstverleners verstrekken een scherp geprijsd proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zo kunt u op een prettige manier kennismaken met alle leveranciers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Beviel het proefpakket? In dat geval kunt u snel en simpel nog een bestelling doen. Meestal doet u dat via de telefoon, via de papieren bestellijst of met de computer. Het eten wordt gewoonlijk bezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij de koelverse variant, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met ruwweg 30 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan kan men kiezen uit 90+ vaste maaltijden. Via het tafeltje dekje principe is er vaak één maaltijd per dag. In sommige gevallen is vers op maat een mogelijkheid.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijd-verzorgers hanteren een speciale menulijst voor mensen met een dieet. ZoalsSpaghetti Napoli of Lamsvlees in rozemarijnsaus. Hiermee zijn er voor iedereen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Is er een minimale afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd indien men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Via de standaard bestellijst kan men eenvoudig – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De gerechten worden normaliter door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers: elke 3/4 dagen. Bij vriesvers spreken we van om de 14 dagen.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een gewoon goede maaltijd draagt bij aan uw energie en levenslust. Een lekkere en gezonde warme schotel is essentieel. Sommige senioren of beperkten eten volgens een bepaald dieet. Om die reden kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden voor thuis. Bijvoorbeeld natriumarm, zoutarm, glutenvrij, gemalen of wellicht vegetarisch, veganistisch, vloeibaar, koolhydraatarm: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Louveigné. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal bij een situatie als coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen en/of slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit