Maaltijdservice Harzé

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Harzé voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Harzé? Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker treft u overzichtelijk alle organisaties in uw regio! Een warme maaltijdvoorziening, of een vriesvers maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u kunt alle kanten op. En dat al vanaf €3,75 per maaltijd. Genieten van Gehaktbal, satésaus, sperziebonen, geb. aardappelen en Penne vier kazen, uitgebakken spekjes? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er is gelukkig een alternatief. Middels de maaltijdendienst in Harzé profiteert u van ambachtelijke maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieLuik
GemeenteAywaille
BeoordelingSociaal betrokken
Postcode4920
Prijs per gerecht€6,86
Maaltijd-topperRoerei met spinazie à la crème

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Harzé

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in en rondom Harzé. Neem populaire aanbieders als Ekomenu of Wink. Maar ook op regionaal niveau ontstaan er prima instellingen en slagerijen. Elke optie wordt gekenmerkt door een eigen type maaltijd en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Met behulp van maaltijdbutler.be kan u de bezorgers snel en makkelijk op een rijtje zetten. Het uitzoeken van een goede verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve leuker en makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Bestel dan een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Spelen er bepaalde wensen zoals o.a. eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Harzé? Dat hoeft niet erg te zijn! Opvallend veel traiteurs voor bejaarden zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met uitsluitend verse groenten. Daaropvolgend worden de ingrediënten snel teruggekoeld. Hierdoor blijven smaak en voedingswaarden in topconditie. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen raken niet bedorven. Meerdere maanden te bewaren. Elke week bestellen is geen verplichting.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Eenvoudig op te warmen
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Harzé. Perfect voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaliter geregeld via een lokale zorginstelling.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Extra hulp mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verschillende firma’s hanteren ook een extra boodschappendienst voor ouderen. Op die manier bestelt u direct broodnodige boodschappen als pindakaas of koffiecreamer. In algemene zin gratis bezorgd met de maaltijden.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Tot in de keuken geleverd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Harzé vergelijken

Houdt u van een handige diepvriesmaaltijd in Harzé? Of neigt u meer naar een wekelijkse bezorgde koelverse thuismaaltijden? Of prefereert u een aanbieder die zich focust op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn een groot aantal type aanbieders die aansluiten bij uw wensenlijstje en mogelijke diëten. Wat te denken van Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen of Gebraad Mosterdsaus Spruiten Knolselderpuree? Aan de hand van deze website ziet u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de regio Aywaille. Onze tip: begin met een proefpakket. Doorgaans kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling complete bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen beoordelen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorger. Aanbieders werken niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Harzé voor ouderen wijken nogal af. De prijs die u betaalt wordt samengesteld door factoren als het bedrijf, de grootte van de keuken, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Champignonroomsoep kunt u al laten bezorgen vanaf €6,5.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree is er al voor €3,55.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Kiptajine kunt u al laten bezorgen vanaf €6,5.
De avondmaaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Hot pot, een extra salade en voor de volledigheid een Irish coffee achteraf. Heeft u een laag inkomen? Mogelijk kan u dan vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Aywaille voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Top-5 bereide maaltijden

 • Vegetarische lasagna, spinazie
 • Kipsaté en ei met bami goreng
 • Stamppot rode kool met hachee
 • Rode kool met gehakt schotel
 • Gepaneerde kalkoenschnitzel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Harzé regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Achterhaal eerst welke vorm van een kant-en-klaar maaltijd in lijn is met uw gesteldheid. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk aangeraden maaltijd-bedrijven en maak een keuze. Achterhaal altijd eerst het aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Probeer het proefpakket

  De professionele aanbieders hebben een voordelig proefpakket. Denk dan aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Op basis daarvan kunt u zonder hoge kosten kennismaken met goede aanbieders.

 4. Elke week een levering

  Genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kan men probleemloos weer nieuwe gerechten bestellen. Meestal kan dat via een speciaal telefoonnummer, door de menukaart in te vullen, of via de iPad. De maaltijden voor senioren worden meestal geleverd door een lokale leverancier in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu van zo’n 30 maaltijden. In het aanbod van diepvries is het assortiment beperkt tot 80+ vaste maaltijden. Met een tafeltje dekje treft men één maaltijd per dag. In steeds meer gevallen is zelf gerechten samenstellen ook een optie.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer services bieden een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Neem nou Kalkoen met paddenstoelenroomsaus, boterbonen en aardappelpuree en Kalkoenfilet in jus, spinazie a la crème en gekookte aardappelen. Op die manier zijn er voor alle bejaarden seniorenmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis in het geval u zelf een bestelling geplaatst heeft. Aan de hand van de standaard bestellijst kunt u wekelijks zelf – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er geleverd?

De verse maaltijden worden in de regel door uw eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers: 2 wekelijks. Bij vriesverse maaltijden om de 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een voedzame maaltijd vormt het fundament van uw energie en levenslust. De warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse bejaarden of gehandicapten eten volgens een bepaald dieet. Op basis daarvan zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Dit heeft te maken met natriumarm, zoutarm, lactosevrij, gemalen en niet te vergeten koolhydraatarm, eiwitrijk, veganistisch, vegetarisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Harzé. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: perfect als u te maken heeft met glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen en slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit