Maaltijdservice Ernonheid

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ernonheid voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Ernonheid? Door gebruik te maken van onze vergelijker bekijkt u probleemloos alle bedrijven in uw regio! Tafeltje dekje, of een kant-en-klaar maaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: dat kunt u zelf beslissen. Te bestellen vanaf €5,15 per keer. Smullen van Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen of Zalm met bieslooksaus, snijbonen en gekookte aardappelen? Maar is zelf koken geen optie meer? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Dankzij de maaltijdendienst in Ernonheid beschikt u over gezonde gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLuik
GemeenteAywaille
Waarom bestellen?Sluit aan op dieetwensen
Postcode4920
Gemiddelde prijs€6,85
Vaak bestelde maaltijdOmelet in champignonsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Ernonheid

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in en rondom Ernonheid. Neem bijv. interessante partijen als Delimeal of Intermarché. Ook in de gemeente zelf kunt u terecht bij allerlei organisaties en wijkrestaurants. Elk bedrijf wordt gekenmerkt door een eigen manier van bereiding en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door gebruik te maken van deze pagina kan u daardoor de bezorgers overzichtelijk op een aantal punten vergelijken. De keuze maken voor een degelijke verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook leuker en makkelijker. Twijfelt u nog? Ga dan eerst voor een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u voorkeuren zoals o.a. gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Ernonheid? Er is gelukkig een alternatief. Steeds meer traiteurs en cateraars houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met uitsluitend verse groenten. Daaropvolgend wordt de maaltijd gekoeld en goed verpakt. Hierdoor blijven voedingsstoffen en smaak onaangeroerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • 100% dagvers
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen raken niet bedorven. 10 weken lang eetbaar. Elke week bestellen is niet altijd nodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ernonheid. Een prima oplossing voor bijv. senioren die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Het eten wordt warm bezorgd. Dikwijls verzorgd door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • 100% vers
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Diverse aanbieders hebben daarnaast een handige boodschappendienst voor gehandicapten. Zodoende krijgt u snel broodnodige boodschappen als ontbijtspek of koffiepads. Doorgaans kosteloos bezorgd op een vast tijdstip.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Op een vast moment in de week
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Ernonheid vergelijken

Liefhebber van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Ernonheid? Of neigt u meer naar de meest verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of neigt u meer naar een organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn een groot aantal type aanbieders die voldoen aan uw wensenlijstje en voedingsadvies. Wat dacht u van Bloemkoolsoep of Kip Dragonsaus Groene Groenten En Aardappelpotje? Onderstaand treft u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Aywaille. Let ook goed op het proefpakket. Doorgaans kan men voor aantrekkelijke prijzen smaakvolle bereide gerechten met lekker veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uitproberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De gerechten worden geleverd door een persoonlijke bezorger. U zit niet vast aan een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ernonheid voor ouderen lopen zeer uiteen. Het tarief voor een maaltijd heeft te maken met o.a. het bedrijf, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen is beschikbaar vanaf €5,35.
 • Vriesverse maaltijd als Linzen Met Varkensvlees, Spek Wortelen Aardappel bestelt u vanaf €4,85.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Gehaktschotel, prei à la crème, aardappelpuree, kaas bestelt u vanaf €7,4.
Het diner kan uitgebreid worden. Bestel ook Kokos-bonensoep, een extra rauwkostsalade en een toetje als Sundae om het af te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Aywaille voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Macaroni, groenten-tomatensaus
 • Zomerzuurkool met casselerrib
 • Stamppot Andijvie met spekjes
 • Bloemkool cordonbleu schotel
 • Reepjes varkensvlees in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ernonheid bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Kijk eerst na welke vorm van een bezorgmaaltijd rijmt met uw gesteldheid. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijdservices en maak een keuze. Let goed op de versheid van ingrediënten, keuze in bezorgdagen, en de klantwaardering.

 3. Een proefpakket nemen

  De bekende aanbieders geven een extra goedkoop proefpakket. Typische acties zijn 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Op basis daarvan kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met gespecialiseerde aanbieders.

 4. Een vaste leverdag

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Zo ja, dan kunt u elke dag een nieuwe bestelling doorgeven. Doorgaans is dat mogelijk telefonisch, met behulp van de menukaart, of email / internet. De (warme) maaltijden wordt doorgaans geleverd door een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met gemiddeld 25 menu’s. Kiest u voor diepvries dan is het assortiment beperkt tot 70+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. In het geval van tafeltje dekje heeft u te maken met een vaststaand menu per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijdservices hebben een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Onder andere Gehakt in jus en Kalfssaucijsjes in specerijenjus. Witlof à la crème. Gekookte aardappelen. Daardoor zijn er voor alle bejaarden bezorgmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er geldt geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd als u een bestelling heeft doorgegeven. Met behulp van de welbekende bestellijst kan men op eigen houtje – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De seniorenmaaltijden worden in de meeste gevallen door uw persoonlijke bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden 2 wekelijks. Bij vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten bevordert uw algehele gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Veel senioren of invaliden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Om die reden kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met natriumarm, zoutarm, gemalen, glutenvrij of juist koolhydraatarm, eiwitrijk, vloeibaar, vegetarisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Ernonheid. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Wat voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij bijvoorbeeld een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit