Maaltijdservice Welkenraedt

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Welkenraedt voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Welkenraedt? Dankzij deze website vindt u overzichtelijk alle bedrijven in uw regio! Tafeltje dekje, of een koelverse maaltijd die u zelf moet opwarmen: het kan allemaal. Dit kan al vanaf €4,15 p.p. Ouderwets genieten van Stamppot andijvie en Verse rauwkostsalade? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Dat hoeft niet erg te zijn! D.m.v. de maaltijddienst in Welkenraedt geniet u van verse gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieLuik
GemeenteWelkenraedt
ReactieTelefonische klantenservice
Postcode4840
Maaltijd prijs€5,78
Meest gekozen maaltijdRisotto, bospaddestoelen

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Welkenraedt

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Welkenraedt. Neem erkende organisaties als Colruyt of Viangro. Ook in de gemeente zelf zien we verschillende partijen en restaurants. Iedere aanbieder onderscheidt zich door zijn eigen keuken en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Door middel van maaltijdbutler.be kunt u dus de firma’s gemakkelijk op een rijtje zetten. Het uitzoeken van een goede leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo leuker en makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Start eens met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Heeft u bepaalde voorkeuren als bijvoorbeeld lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Welkenraedt? Er kan meer dan u denkt! Opvallend veel traiteurs voor bejaarden zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met 100% verse ingrediënten. Daarna wordt de maaltijd gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door dit proces blijven geur, kleur en smaak intact. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • 100% dagvers
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken shock-freeze ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven zo intact. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Lang houdbaar
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Welkenraedt. Een uitkomst voor bijv. gehandicapten die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Gerechten zijn direct op te eten. In veel gevallen geïnitieerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Warm thuisbezorgd
 • Maximale versheid
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verschillende leveranciers beschikken over een premium boodschappendienst voor gehandicapten. Hiermee bestelt men gelijk verse of handige boodschappen als vleeswaren en rauwe ham. Meestal gratis mee bezorgd tot in de keuken.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Welkenraedt vergelijken

Houdt u van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Welkenraedt? Of prefereert u de meest verse koelverse bezorgmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een instelling gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn vele opwarmmaaltijden die matchen met uw wensen en voedingsadvies. Denk maar aan Kip Kerriesaus Met Rijst en Dieet Noors Vispannetje Fijne Kruiden Puree? Onderstaand achterhaalt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Welkenraedt. Bekijk goed het proefpakket. Gewoonlijk kunt u extra voordelig complete bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig vet proeven. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Het eten wordt geleverd door een persoonlijke bezorger. U zit niet vast aan een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Welkenraedt voor ouderen wijken nogal af. Het tarief voor een maaltijd hangt af van aspecten als de organisatie, het productieproces, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Visfilet Portugese Wijze Pasta Groenten is er al voor €5,9.
 • Vriesverse maaltijd als Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree is verkrijgbaar vanaf €4,55.
 • De daghap voor ouderen als Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel is beschikbaar vanaf €7,5.
De maaltijden is vaak uit te breiden met o.a. Aspergesoep, extra groenten en om het compleet te maken Chocolademousse als nagerecht. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Welkenraedt voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Stamppot prei met roomkaas
 • Boe­ren­kool­stoof met ei
 • Kipstukjes in mosterdsaus
 • Broccoli rollade schotel
 • Gekarameliseerde witlof

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Welkenraedt bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Achterhaal eerst wat voor soort kant-en-klaar maaltijd aansluit op uw wensen. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de meest gekozen aanbieders en selecteer er een. Let met name op de versheid van ingrediënten, de bestel en bezorgopties, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Probeer het proefpakket

  De bekende aanbieders verstrekken een extra goedkoop proefpakket. Typische acties zijn 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Daardoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met aantrekkelijke maaltijdservices.

 4. Vaste levermomenten

  Bevalt het proefpakket? In dat geval kan men elke dag een nieuwe bestelling doorgeven. In veel gevallen is dat mogelijk per telefoon, via de papieren bestellijst of via de iPad. De seniorenmaaltijden worden veelal aan huis gebracht via een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart met pakweg 30 menu’s. In het aanbod van diepvries is het assortiment beperkt tot 70+ vaste maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan kiest u voor een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, de meeste leveranciers gebruiken een ruim assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes en Gegrilde paprika. Op die manier krijgt iedereen geschikte opwarmmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd als u deze besteld heeft. Door het invullen van een handige bestellijst kan men direct en zonder moeite – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe werkt de bezorging?

De seniorenmaaltijden worden meestal door een eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers spreken we van elke week 2 keer. Bij vriesverse maaltijden 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met verse ingrediënten vormt de basis voor uw vitaliteit en gezondheid. Elke dag een warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse senioren of gehandicapten eten volgens een bepaald dieet. Mede daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met zoutarm, lactosevrij, natriumarm, glutenvrij of juist vloeibaar, eiwitrijk, veganistisch, vegetarisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Welkenraedt. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente