Maaltijdservice Wervik

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Wervik voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Wervik? Dankzij onze tool vindt u overzichtelijk alle services die aan huis leveren. Een warme maaltijdvoorziening, of een vriesvers maaltijd die nog even in de microgolf moeten: u bepaalt het helemaal zelf. Dit kan al vanaf €4,35 per persoon. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Gentse Waterzooi of Drumstick met jus, boterbonen en aardappelpuree-bieslook? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Middels de maaltijdendienst in Wervik krijgt u ambachtelijke gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteWervik
ReactieNaar mijn goesting
Postcode8940
Prijs per gerecht€6,32
Maaltijd-topperKipfilet

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Wervik

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de regio van Wervik. Denk dan aan landelijke bedrijven als Dienstenthuis.be of Aldi. Maar ook in de buurt kunt u terecht bij tal van instellingen en sociale voorzieningen. Ieder bedrijf wordt bestempeld door z’n eigen productaanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. D.m.v. de maaltijdservice-vergelijker kan u de aanbieders eenvoudig op een aantal punten vergelijken. Uitkomen bij een goede aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier wat overzichtelijker. Zijn er meerdere opties? Profiteer nu van een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u te maken met bepaalde voorkeuren als lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Wervik? Er is gelukkig een alternatief. Een aanzienlijk deel van de cateraars en traiteurs houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd verse producten. Hierna wordt het eten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Zo blijven geur, kleur en smaak ongeschonden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven optimaal behouden. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Wervik. Perfect voor bijv. ouderendie geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaal op touw gezet door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Diverse firma’s bieden ook een praktische boodschappendienst voor gehandicapten. Zodoende haalt men eenvoudig nuttige boodschappen zoals sappen en huzarensalade. Normaal gratis bezorgd op een vast tijdstip.

 • Direct alles in huis
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Wervik vergelijken

Liefhebber van een voedzame diepvriesmaaltijd in Wervik? Of bent u meer op zoek naar gezonde en lekkere koelverse seniorenmaaltijden? Of heeft u liever een organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit meerdere thuismaaltijden die aansluiten bij uw wensen en menu voorkeuren. Neem nu Dieet Hamburger Viergroentenstamppot of Gehaktschotel Met Worteltjes? Hieronder achterhaalt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de streek Wervik. Bestel eerst eens een proefpakket. Vaak kunnen ouderen via een proefbox uitstekende bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen uittesten. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De menu’s worden bezorgt door een lokale / regionale bezorger. Er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Wervik voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die u betaalt komt tot stand door elementen als de aanbieder, het soort maaltijd, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kalkoen Tomatensaus Prinsessen Puree is verkrijgbaar vanaf €6,5.
 • Diepvriesmaaltijd als Tomatensoep Met Balletjes wordt al bezorgd vanaf €4,9.
 • Een warme daghap voor senioren als Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst bestelt u vanaf €6,7.
Het diner hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Bosintang, een extra rauwkostsalade en voor de volledigheid een Yoghurt om het af te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? In sommige gevallen kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Wervik voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Top-5 bereide maaltijden

 • Macaronischotel
 • Doperwtenpuree
 • Kipvink in jus
 • Rundergoulash
 • Kip Andorra

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Wervik regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Achterhaal eerst welk soort bezorgmaaltijd matcht met uw eisen. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijd-bedrijven en geef de voorkeur door. Controleer goed het gerechten-aanbod, de wijze van bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Probeer het proefpakket

  De meeste aanbieders geven een scherp geprijsd proefpakket. Typische acties zijn 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Hierdoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bepaalde dienstverleners.

 4. Vaste levermomenten

  Bevalt het proefpakket? Zo ja, dan kan men gemakkelijknieuwe gerechten bestellen. Vaak doet u dat per telefoon, door gerechten in te vullen, of via de website. De bezorgmaaltijden worden steeds vaker bezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Binnen het koelverse segment is er doorgaans een keuze menulijst met gemiddeld 20 gerechten. In het aanbod van diepvries kan men kiezen uit 100+ blijvende gerechten. Met een tafeltje dekje gebruikt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Soms is zelf een maaltijd samenstellen ook een optie.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer dienstverleners komen u tegemoet met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Kippenbout. Bonne femme en Paëlla. Hierdoor zijn er voor alle ouderen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw bezorger.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd zodra u zelf een bestelling geplaatst heeft. Via de standaard bestellijst kan men direct en zonder moeite – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er geleverd?

De menu’s worden in de regel door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip geleverd. Koelvers: elke week 2 keer. Het vriesverse aanbod om de 2 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Gezond en vers eten draagt bij aan een optimale lichamelijke gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is essentieel. Sommige ouderen of invaliden hebben bepaalde dieetwensen. Hierom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over zoutarm, lactosevrij, glutenvrij, natriumarm en ook vegetarisch, veganistisch, koolhydraatarm, vloeibaar: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Wervik. Voor ouderen met een laag inkomen bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst wanneer er sprake is van glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente