Maaltijdservice Wevelgem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Wevelgem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Wevelgem? Door gebruik te maken van deze website achterhaalt u moeiteloos alle bedrijven in de buurt! Warme gerechten, of dagverse maaltijden die nog even in de microgolf moeten: dat kunt u zelf beslissen. Nu al voor €4,55 per persoon. Smullen van Gepaneerde kipschnitzel of Roerei met spinazie à la crème? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Dat hoeft niet erg te zijn! Geholpen door de maaltijddienst in Wevelgem hebt u toegang tot vers bereidde gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteWevelgem
BeoordelingAantrekkelijk proefpakket
Postcode8560
Maaltijd prijs€5,93
Vaak gekozen maaltijdKipfilet in mosterdsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Wevelgem

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in Wevelgem. We hebben het over grote firma’s als HelloFresh en 0. Ook binnen de gemeente zien we allerlei organisaties en slagerijen. Iedere organisatie levert z’n eigen keuken en procedures rondom bestellen en betaling. D.m.v. maaltijdbutler.be kan u de firma’s overzichtelijk met elkaar vergelijken. Het uitkiezen van de best passende bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan leuker en makkelijker. Twijfelt u nog? Start eens met een aantrekkelijk proefpakket! Is er sprake van allergieën of dieetwensen zoals lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Wevelgem? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Flink wat traiteurs voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met 100% verse ingrediënten. Vervolgens worden ze gekoeld en goed verpakt. Door deze handeling blijven voedingsstoffen en smaak in topconditie. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven optimaal behouden. Maanden lang op te slaan. Elke week een bezorging is niet altijd nodig.

 • Maandenlang te bewaren
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Wevelgem. Een goede vervanger voor bijv. gehandicapten die het eten niet meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Dikwijls geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Meerdere aanbieders hebben daarnaast een speciale boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zo krijgt men moeiteloos de boodschappen zoals desem meergranen of havermout. Normaal kosteloos bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Wevelgem vergelijken

Liefhebber van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Wevelgem? Of zoekt u een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor ouderen? Of geeft u de voorkeur aan een lokale organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn verscheidene type aanbieders die rijmen met uw situatie en voedingsadvies. Denk maar aan Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt of Pollak Botersaus Groentemix Aardappelkwartje? Aan de hand van deze website bekijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Wevelgem. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Gewoonlijk kunt u extra voordelig vers bereidde bereide gerechten met verse producten en zonder conserveringsmiddelenbeoordelen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De maaltijden worden geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Wevelgem voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die u betaalt hangt namelijk af van o.a. de leverancier, het totale assortiment, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Penne Pesto Kip Wokgroenten is verkrijgbaar vanaf €5,9.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Kabeljauw Garnaal-Bieslook Saus Venkeltomaatpuree kan je kopen vanaf €4.
 • De daghap voor ouderen als Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin kunt u al bestellen vanaf €5,6.
De avondmaaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Pureesoep, een gezonde salade en iets lichts zoals Custard als nagerecht. Heeft u een laag inkomen? Doorgaans kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Wevelgem voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Preiroomsoep
 • Wokgroenten
 • Tomatensoep
 • Kipfilet
 • Doperwtje wortel kippenpoot schotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Wevelgem aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Kijk eerst na welk type ouderenmaaltijd in overeenkomst is met uw eetpatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijdservices en maak een keuze. Controleer goed het maaltijd-aanbod, de manier van bezorging, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Probeer het proefpakket

  Het gros van de leveranciers stunten met een scherp geprijsd proefpakket. U moet dan denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Door hier gebruik van te maken kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bekende maaltijdservices.

 4. Elke week een levering

  Beviel het proefpakket? Vervolgens kan men dagelijks opnieuw bestellen. Dikwijls kan dat door te bellen, via een menulijst, of via de iPad. De seniorenmaaltijden worden gemiddeld genomen geleverd aan huis door een behulpzame bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met gemiddeld 20 gerechten. Als we het hebben over diepvries kunt u meestal kiezen uit 70+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Via het tafeltje dekje principe gebruikt men een vast weekmenu. In steeds meer gevallen is zelf uw menu samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer aanbieders komen u tegemoet met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Slavink met jus, spinazie à la crème en gekookte aardappelen of Rundergehaktbal in jus. Hiermee kan iedereen genieten van thuismaaltijden voor senioren! Vraag na de mogelijkheden bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis als u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Met behulp van een speciale menukaart kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er geleverd?

De menu’s worden in de regel door een vaste bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. In het geval van koelvers: om de 3 dagen. Het vriesverse assortiment maandelijks.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Verse voeding draagt bij aan uw algehele gesteldheid. Een verse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Diverse ouderen of hulpbehoevenden volgen een dieet of hebben een allergie. Om die reden faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het betreft lactosevrij, glutenvrij, natriumarm, zoutarm of misschien vegetarisch, veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Wevelgem. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij een situatie als een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente