Maaltijdservice Moorsele

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Moorsele voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Moorsele? Dankzij maaltijdbutler.be bekijkt u moeiteloos alle organisaties in uw eigen gemeente. Maaltijden warm bezorgd, of een dagvers maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: het kan allemaal. Al te verkrijgen vanaf €4,15 per persoon. Smullen van Varkensgehaktbal met vleesjus, aardappelpuree, broccoli of Risotto, bospaddestoelen? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Er kan meer dan u denkt! Dankzij de maaltijdendienst in Moorsele ontvangt u de lekkerste maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteWevelgem
ReactieZelf bezorgdag kiezen
Postcode8560
Prijs per gerecht€6,76
Nummer 1-maaltijdKipstukjes in mosterdsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Moorsele

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die bezorgen in Moorsele. Bijvoorbeeld interessante organisaties als Home Cuisine en 0. Ook in deze plaats zelf ontstaan er verscheidene instellingen en verswinkels. Iedere organisatie heeft zo een “eigen” type maaltijd en bestel- en bezorgmogelijkheden. Dankzij maaltijdbutler.be kan u daardoor de organisaties snel en makkelijk op een rijtje zetten. Uitkomen bij een geschikte leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan wat minder gecompliceerd. Twijfelt u nog? Ga dan eerst voor een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u dieetwensen als onder andere zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Moorsele? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Erg veel traiteurs voor ouderen worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, vol verse producten en veel groenten. Later worden deze producten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door deze handeling blijven geur, kleur en smaak gewaarborgd. Het is 1 week houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen raken niet bedorven. Maximaal 3 maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is geen verplichting.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Gezond en lekker
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Moorsele. Vaak toegepast door bijv. chronisch zieken waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In de regel afgehandeld door lokale vrijwilligers.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Meerdere bedrijven voorzien in een handige boodschappendienst voor chronisch zieken. Hierdoor krijgt u snel belangrijke boodschappen als leverpastei of sinaasappels. Gewoonlijk gratis bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Alles aan huis bezorgd
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Moorsele vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Moorsele? Of heeft u liever een structurele oplossing zoals koelverse seniorenmaaltijden? Of prefereert u een instelling die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden een groot aantal menu’s die kloppen met uw wensenlijstje en voedingsadvies. Neem nu Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree of Gemalen Rundsvlees Met Rode Kool En Aardappelpuree? Hieronder vindt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en nabij Wevelgem. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Gewoonlijk kunnen ouderen via een proefbox complete bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig zout keuren. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorger. Aanbieders werken niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Moorsele voor ouderen variëren nogal. De prijs per maaltijd wordt gevormd door aspecten als de leverancier, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Gehaktballetjes Tomatensaus Met Broccoli En Rösti wordt al bezorgd vanaf €4,5.
 • Een vriesverse maaltijd als Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree kan je kopen vanaf €5,3.
 • Een daghap aan huis als Aardappelpartjes rozemarijn kan je kopen vanaf €7.
De maaltijden kan men aanvullen met onder andere Haaienvinnensoep, een gezonde salade en voor de volledigheid een Pap om mee af te sluiten. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Wevelgem voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Aspergesoep vg
 • Bami kip saté
 • Sperziebonen
 • Groentensoep
 • Kiptajine

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Moorsele aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Kijk eerst na wat voor categorie bezorgmaaltijd rijmt met uw gesteldheid. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de aangesloten aanbieders en geef de voorkeur door. Controleer goed het type maaltijden, de wijze van bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Proefpakket bestellen

  Het gros van de leveranciers bieden een voordelig proefpakket. U moet dan denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Op basis daarvan kunt u laagdrempelig kennismaken met bekende services.

 4. Bestellingen plaatsen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dan kan men snel en simpel nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls is dat mogelijk door te bellen, via een menulijst, of met de computer. Het eten wordt in algemene zin geleverd aan huis door een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met ruwweg 15 gerechten. Als we het hebben over diepvries kunt u meestal kiezen uit 50 – 100 blijvende menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan kiest u voor een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In sommige gevallen is zelf mixen en combineren een extra service die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel maaltijdverstrekkers bieden een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Varkenssaucijsje met mosterdjus, witte rijst, sperziebonen en Linguine Zalm Met Erwten & Courgette. Hiermee kan iedereen genieten van thuismaaltijden voor senioren! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw leverancier.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd zodra men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Met behulp van een handige bestellijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of op papier – de maaltijden inplannen.

Hoe werkt de bezorging?

De menu’s worden vaak door een vaste bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. In het geval van koelvers: om de 4 dagen. Bij vriesverse gerechten om de 14 dagen.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een verse maaltijd draagt bij aan uw energie en levenslust. De warme schotel is essentieel. Diverse ouderen of mensen met een beperking hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Hierdoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Dit heeft te maken met lactosevrij, natriumarm, gemalen, glutenvrij en ook vloeibaar, eiwitrijk, veganistisch, koolhydraatarm: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Moorsele. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden wanneer er sprake is van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen & slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit