Maaltijdservice Zwevegem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Zwevegem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Zwevegem? Dankzij deze pagina treft u eenvoudig alle bezorgers die maaltijden thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of een dagvers maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: er is veel mogelijk. Al beschikbaar vanaf €3,90 per gerecht. Genieten van Sukadelapje in jus, stoofpeertjes en gekookte aardappelen of Reepjes varkensvlees in jus? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Dankzij de maaltijdendienst in Zwevegem ontvangt u heerlijke gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteZwevegem
ReactieVoordelig uitproberen
Postcode8550
Gemiddelde kosten€5,92
Maaltijd-topperKipfilet in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Zwevegem

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in en rondom Zwevegem. U kunt denken aan erkende organisaties als Traiteur Goossens en 0. Ook binnen de gemeente kunt u terecht bij verschillende instanties en restaurants. Iedere partij biedt z’n eigen menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Geholpen door onze tool kan u daarom de firma’s probleemloos met elkaar vergelijken. Het selecteren van een solide leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zodoende leuker en makkelijker. Zijn er meerdere opties? Bestel dan eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval menu-voorkeuren zoals onder andere kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Zwevegem? Dat hoeft niet erg te zijn! Legio traiteurs in België zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met uitsluitend verse groenten. Daarna worden de ingrediënten snel teruggekoeld. Om die reden blijven geur, kleur en smaak gewaarborgd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • 100% dagvers
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen shock-freeze ingevroren. Structuur en smaak blijven zo erg lang goed. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week bestellen is dan ook overbodig.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Zwevegem. Een prima oplossing voor bijv. ouderendie geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! In veel gevallen georganiseerd door lokale vrijwilligers.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Veel bedrijven faciliteren daarnaast een nuttige boodschappendienst voor ouderen. Zodoende bestelt u gelijk praktische of verse producten als snoeptomaatjes of kwark. Vaak gratis bezorgd met de maaltijden.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Zwevegem vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Zwevegem? Of prefereert u de meest verse koelverse opwarmmaaltijden? Of neigt u meer naar een organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden meerdere type aanbieders die rijmen met uw eisen en mogelijke diëten. Wat te denken van Vispannetje Met Parijse Wortelen En Puree of Dieet Gehaktballetje Tomaat Prinsessen Aardappelen? Via onze vergelijker achterhaalt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de omgeving Zwevegem. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Gewoonlijk kan men voor aantrekkelijke prijzen voedzame bereide gerechten met veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uitproberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. U zit niet vast aan een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Zwevegem voor ouderen variëren nogal. De prijs per maaltijd heeft te maken met zaken als de maaltijdservice, het soort maaltijd, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Koolvis Hollandaisesaus Preiroom Krielaardappel is er al vanaf €5.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Groentesoep Met Balletjes bestelt u vanaf €5,5.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Kipfilet met stroganoffsaus, bloemkool met bechamelsaus-kerrie en gekookte aardappelschijfjes wordt al bezorgd vanaf €7,4.
Een verse maaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Borsjtsj, een stukje fruit en iets lichts zoals Clafoutis om mee af te sluiten. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Zwevegem voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Populaire bereide maaltijden

 • Appelcompote
 • Groentesoep
 • Gele rijst
 • Macaroni
 • Groentemix, kormasaus, basmatirijst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Zwevegem aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Bedenk eerst wat voor categorie maaltijdservice in overeenkomst is met uw situatie. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de aangeraden leveranciers en geef de voorkeur door. Bekijk met name de versheid van ingrediënten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  Het gros van de aanbieders bieden een spotgoedkoop proefpakket. Denk dan aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zo kunt u op een prettige manier kennismaken met goede verstrekkers.

 4. Maaltijden afnemen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kan men moeiteloos nog een bestelling doen. Vaak is dat mogelijk door even te bellen, via een menulijst, of via de website. De maaltijden worden gemiddeld genomen bezorgd tot in de keuken via een regionale bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met gemiddeld 20 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 80+ vaste vaste gerechten. Met een tafeltje dekje treft men een vast weekmenu. Soms is zelf ingrediënten combineren ook een optie.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle services gebruiken een groot aanbod aan dieetmaaltijden. ZoalsAspergesoep of Halskarbonade in jus. Witlof met bacon. Krieltjes. Hiermee zijn er voor iedereen opwarmmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met de organisatie waar u klant bent.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis indien men deze ook zelf besteld heeft. Via de standaard bestellijst kan men eenvoudig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de levering?

De seniorenmaaltijden worden meestal door een vaste bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Binnen het koelverse segment elke week. Vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een goede maaltijd heeft invloed op uw algehele gesteldheid. De warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige bejaarden of hulpbehoevenden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Hierdoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om lactosevrij, natriumarm, zoutarm, gemalen of juist vegetarisch, eiwitrijk, veganistisch, vloeibaar: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Zwevegem. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: perfect wanneer er sprake is van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken of kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente