Maaltijdservice Gullegem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Gullegem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Gullegem? Aan de hand van onze vergelijker vergelijkt u supersnel alle organisaties in de buurt! Warm geleverd, of koelverse maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: u kunt alle kanten op. Te bestellen vanaf €4,70 per maal. Aan tafel voor Witte rijst of Vegetarische balletjes in satésaus, bami goreng? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Geen probleem! Door de maaltijdendienst in Gullegem krijgt u smaakvolle gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteWevelgem
ErvaringVaste bezorgdagen
Postcode8560
Gemiddelde prijs€6,75
Nummer 1-maaltijdPastaschotel: kip met broccoli

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Gullegem

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de regio van Gullegem. Bijvoorbeeld landelijke organisaties als Smartmat en Yumbel. Maar ook op regionaal niveau bestaan er tal van instellingen en speciale eetpunten. Iedere service hanteert z’n eigen aanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Geholpen door onze vergelijker kunt u derhalve de bezorgdiensten eenvoudig met elkaar vergelijken. Het kiezen van een solide verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook een beetje makkelijker. Twijfelt u nog? Profiteer nu van een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval menu-voorkeuren als onder andere lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Gullegem? Er is gelukkig een alternatief. Steeds meer traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, vol verse producten en veel groenten. Vervolgens worden de ingrediënten gekoeld en goed verpakt. Daardoor blijven structuur en smaak optimaal behouden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Vers van het land
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven optimaal behouden. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Maandenlang te bewaren
 • Gezond en lekker
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Gullegem. Een redding voor bijv. ouderenwaarbij ook opwarmen niet meer lukt. Gerechten zijn direct op te eten. In veel gevallen gedaan door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

De meeste aanbieders hebben ook een nuttige boodschappendienst voor gehandicapten. Hierdoor krijgt men gelijk belangrijke boodschappen als magere kwark en slagroom. Normaliter gratis afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Gullegem vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Gullegem? Of bent u meer op zoek naar een wekelijkse bezorgde koelverse opwarmmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden relatief veel leveranciers die passen bij uw uw wensen en eetpatroon. Genieten van de lekkerste gerechten als Lasagne Bolognese of Champignonroomsoep? Verderop treft u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de streek Wevelgem. Overweeg ook altijd het proefpakket. Meestal is er een proef-mogelijkheid. U kan uitstekende bereide gerechten met veel groenten en weinig vet proberen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De menu’s worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. U zit niet vast aan een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Gullegem voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die wordt gerekend wordt samengesteld door o.a. de leverancier, kwaliteit van ingrediënten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Witloof Met Ham En Kaassaus Met Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €5,75.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Spelt Risotto Tomatensaus, Groentemix vindt u vaak al vanaf €3,8.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Appelcompote kunt u al laten bezorgen vanaf €5,5.
De gerechten is vaak uit te breiden met o.a. Schaaldierensoep, een lekker bijgerecht en iets fris zoals Chocolade ijs als afsluiter. Heeft u te maken met geldproblemen? Doorgaans kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Wevelgem voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Geliefde bereide maaltijden

 • Runderbouillon
 • Nasi kip saté
 • Kipschnitzel
 • Beef Squats
 • Uiensoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Gullegem aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Kijk eerst na wat voor categorie ouderenmaaltijd matcht met uw gesteldheid. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de aangesloten leveranciers en geef de voorkeur door. Kijk goed na het aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Begin met het proefpakket

  Het gros van de maaltijdservices hebben een zeer betaalbaar proefpakket. Denk dan aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zo kunt u op een prettige manier kennismaken met geschikte dienstverleners.

 4. Bezorgafspraken maken

  Bevalt het proefpakket? Mooi, dan kunt u moeiteloos weer nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls kan dat via de telefoon, door de menukaart in te vullen, of email / internet. De gerechten worden in de regel thuisbezorgd middels een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met plusminus 15 menu’s. In het aanbod van diepvries hebt u de keuze uit 90+ blijvende gerechten. Rondom tafeltje dekje is er vaak een vaststaand menu per dag. Steeds vaker is zelf mixen en combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, steeds meer maaltijdservices komen u tegemoet met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als bijv. Kalfssaucijsjes in specerijenjus. Witlof à la crème. Gekookte aardappelen of Rundermedaillons met béarnaisesaus, gemengde groenten met aardappelpuree. Daardoor zijn er voor iedereen opwarmmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw bezorger.

Is er een minimale afname?

Nee, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats nadat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Aan de hand van de welbekende bestellijst kan men op eigen houtje – met de papieren lijst, online of telefonisch – uw wensen doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De gerechten worden vaak door uw persoonlijke bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Het koelverse assortiment elke 3/4 dagen. Bij vriesvers spreken we van om de 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Verse voeding helpt mee aan uw algehele gesteldheid. Een warme schotel in de avond is daarbij cruciaal. Sommige ouderen of mensen met een beperking volgen een dieet of hebben een allergie. Mede daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Bijvoorbeeld lactosevrij, natriumarm, gemalen, glutenvrij of misschien vloeibaar, eiwitrijk, veganistisch, vegetarisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Gullegem. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Wat voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: handig wanneer er sprake is van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken of kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit