Maaltijdservice Wichelen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Wichelen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Wichelen? Aan de hand van deze website bekijkt u eenvoudig alle aanbieders die leveren in uw plaats. Warm geleverd, of kant-en-klaar maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: u kunt alle kanten op. En dat al vanaf €5,55 per persoon. Aanschuiven voor Appelcompote of Halskarbonade met mosterdjus en rode bieten, gekookte aardappelen? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er is gelukkig een alternatief. Middels de maaltijdendienst in Wichelen beschikt u over smaakvolle maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteWichelen
RecensieZonder abonnementen
Postcode9260
Prijs per maaltijd€6,57
Vaak gekozen maaltijdSperziebonen

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Wichelen

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in Wichelen. Neem erkende aanbieders als Prego en Delhaize. Maar ook op regionaal niveau ontwikkelen zich tal van organisaties en speciale eetpunten. Elke service heeft zo z’n eigen type maaltijd en bestel- en bezorgmogelijkheden. Door middel van de maaltijdservice-vergelijker kan u daardoor de bezorgers rustig tegen elkaar afzetten. Het kiezen van de beste service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zodoende leuker en makkelijker. Zijn er nog twijfels? Start eens met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er specifieke wensen als onder andere eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Wichelen? Er is een oplossing! Erg veel traiteurs voor ouderen zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd verse producten. Vervolgens worden deze maaltijden gekoeld naar onder 5⁰C. Door deze handeling blijven smaak en vitamines intact. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven zo erg lang goed. 10 weken lang eetbaar. Elke week een bezorging is geen verplichting.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Wichelen. Een prima oplossing voor bijv. senioren die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Dikwijls op touw gezet door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verschillende organisaties bieden ook een bruikbare boodschappendienst voor chronisch zieken. Hierdoor koop men gelijk praktische of verse producten als honing of stroopwafels. Normaal zonder bezorgkosten op een vooraf gekozen moment.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Wichelen vergelijken

Zoekt u een heerlijke diepvriesmaaltijd in Wichelen? Of zoekt u de meest verse koelverse bezorgmaaltijden? Of heeft u liever een lokale organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit vele mogelijkheden die in lijn zijn met uw wensen en eventuele voedingsvoorschrift. U kunt denken aan Boereworst Rode Kool Aardappel Peterselie en Pollak Botersaus Groentemix Aardappelkwartje? Verderop vindt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Wichelen. Onze tip: begin met een proefpakket. In veel gevallen kunt een voor een lage prijs voedzame bereide gerechten met veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen uittesten. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De maaltijden worden geleverd door een persoonlijke bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Wichelen voor ouderen variëren nogal. De prijs heeft te maken met o.a. de leverancier, het productieproces, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree bestelt u vanaf €5,2.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree wordt al bezorgd vanaf €4,65.
 • Een warme daghap voor senioren als Bami goreng wordt al bezorgd vanaf €5,95.
Het diner kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Fasolada, een extra rauwkostsalade en iets lichts zoals Yoghurt/perzik mousse achteraf. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan men een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Wichelen voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Top-5 bereide maaltijden

 • Zuurkoolstamppot
 • Zalm in roomsaus
 • Penne carbonara
 • Burpee Chicken
 • Pasta Venetia

Plaatsen in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Wichelen bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Stel eerst vast welke vorm van een kant-en-klaar maaltijd past bij uw wensen. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk beschikbare leveranciers en kies er een. Controleer goed het soort gerechten, de wijze van bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Proefpakket bestellen

  De meeste leveranciers verstrekken een goedkoop of gratis proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Mede daarom kunt u op een prettige manier kennismaken met gespecialiseerde verstrekkers.

 4. Een vaste leverdag

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kan men overzichtelijk een nieuwe bestelling plaatsen. Doorgaans kan dit via telefoon, door gerechten in te vullen, of via internet. De seniorenmaaltijden worden gewoonlijk geleverd door een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment kunt u gerechten kiezen op een lijst met circa 30 menu’s. Binnen het diepvries-segment is er een keus te maken uit 80+ blijvende maaltijden. Bij de tafeltje dekje service krijgt men een daghap, zonder keuze. Soms is vers op maat ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijdverstrekkers gebruiken een speciale categorie met dieetmaaltijden. Onder andere Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt of Zalmfiletstukjes in bieslooksaus, gesmoorde prei en aardappelpuree. Hierdoor ontvangt men altijd goede bezorgmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Is er een minimale afname?

Nee, er geldt geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd op het moment dat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door het invullen van de standaard bestellijst kan men direct en zonder moeite – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de levering?

De maaltijden worden in algemene zin door uw eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Koelvers: wekelijks. Bij vriesvers spreken we van maandelijks.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten draagt bij aan een goede balans en energie. Een warme schotel in de avond mag dan ook niet ontbreken. Sommige bejaarden of invaliden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Om die reden zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over lactosevrij, natriumarm, zoutarm, glutenvrij en ook vegetarisch, eiwitrijk, vloeibaar, koolhydraatarm: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Wichelen. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: aan te raden bij een situatie als een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat als slikken & kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente