Maaltijdservice Wielsbeke

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Wielsbeke voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Wielsbeke? Door gebruik te maken van www.maaltijdbutler.be vindt u moeiteloos alle bezorgers in uw regio! Tafeltje dekje, of een dagvers gerecht die u gemakkelijk zelf opwarmt: u kunt alle kanten op. Verkrijgbaar vanaf €5,40. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Jachtschotel, rode kool, aardappelpuree en Kalkoenfilet, sinaasappelsaus, halve peren, krieltjes? Maar is zelf koken geen optie meer? Er is een oplossing! Middels de maaltijdendienst in Wielsbeke profiteert u van voedzame gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteWielsbeke
Waarom bestellen?Alsof het zelf bereid is
Postcode8710
Gemiddelde kosten€6,09
Meest gekozen maaltijdMacaroni met kaas

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Wielsbeke

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de omgeving van Wielsbeke. Denk dan aan populaire bedrijven als Delimeal en Colruyt. Ook in de gemeente zelf zijn er verschillende leveranciers en speciale eetpunten. Elke aanbieder biedt zijn eigen productaanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Geholpen door www.maaltijdbutler.be kunt u de aanbieders rustig tegen elkaar afzetten. De keuze maken voor een relevante bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor een beetje makkelijker. Zijn er nog twijfels? Bestel in dat geval een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met specifieke wensen zoals o.a. vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Wielsbeke? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor bejaarden zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, vol verse producten en veel groenten. Daarna worden deze maaltijden gekoeld en goed verpakt. Door deze handeling blijven voedingsstoffen en smaak ongeschonden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • 100% dagvers
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak en gezonde vitaminen blijven optimaal behouden. Maximaal 3 maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is hier niet aan de orde.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Wielsbeke. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Veelvuldig georganiseerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct na bereiding geleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verschillende organisaties hebben daarnaast een premium boodschappendienst voor bejaarden. Hiermee haalt u moeiteloos praktische of verse producten als desem bol grof of appels. Gewoonlijk kosteloos afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Wielsbeke vergelijken

Zoekt u een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Wielsbeke? Of geeft u de voorkeur aan gezonde en lekkere koelverse opwarmmaaltijden? Of prefereert u een leverancier die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit diverse opties die in lijn zijn met uw gesteldheid en diëten/allergieën. Neem nu Dieet Blinde Vink Puree Met Prei of Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli? Aan de hand van deze website achterhaalt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Wielsbeke. Bekijk goed het proefpakket. Meestal kunt u extra voordelig de lekkerste bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig kunstmatige toevoegingen proeven. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De menu’s worden bezorgt door een persoonlijke bezorger. Er is geen sprake van een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Wielsbeke voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs is afhankelijk van aspecten als de aanbieder, de grootte van de keuken, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Witte Pens Met Rodekool En Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €6,45.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie is er al voor €5,25.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Drumsticks met vleesjus, gekookte aardappelen, wortelen met peterselie kunt u al laten bezorgen vanaf €6,2.
Het eten kan men aanvullen met onder andere Fasolada, extra groenten en om het compleet te maken Crêpe suzette na. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk ondersteuning aanvragen via uw gemeente Wielsbeke voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Champignonsoep
 • Bloemkoolsoep
 • Babi pangang
 • Bami goreng
 • Spareribs, gebakken wedges, broccoli

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Wielsbeke regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Onderzoek allereerst wat voor soort kant-en-klaar maaltijd in overeenkomst is met uw omstandigheden. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk gespecialiseerde aanbieders en geef de voorkeur door. Let met name op het assortiment, de wijze van bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  Het gros van de leveranciers geven een goedkoop of gratis proefpakket. Denk dan aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zodoende kunt u laagdrempelig kennismaken met geschikte verstrekkers.

 4. Elke week een levering

  Beviel het proefpakket? Dan kunt u gelijk een nieuwe menulijst invullen. Dikwijls kan dat per telefoon, door gerechten in te vullen, of email / internet. Het eten wordt altijd geleverd door een regionale bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er vaak een menulijst met circa 20 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan kunt u kiezen uit 90+ vaste vaste gerechten. Via het tafeltje dekje principe gebruikt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Meer en meer is zelf uw menu samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle leveranciers hanteren een speciale categorie met dieetmaaltijden. Zoals bijv. Gebakken aardappels of Kippenbout in jus. Zodoende ontvangt men altijd goede bezorgmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw bezorger.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats als u een bestelling heeft doorgegeven. Door het invullen van de standaard bestellijst kunt u snel en simpel – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de bezorging?

De menu’s worden in de regel door een eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers: 1 of 2 keer per week. Het vriesverse aanbod 1 – 2 keer per 4 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Verse voeding bevordert uw vitaliteit en gezondheid. Elke dag een warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige senioren of invaliden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Hierdoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met natriumarm, glutenvrij, zoutarm, lactosevrij en niet te vergeten eiwitrijk, veganistisch, vloeibaar, vegetarisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Wielsbeke. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden bij een situatie als glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente