Maaltijdservice Blaasveld

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Blaasveld voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Blaasveld? Via onze tool achterhaalt u overzichtelijk alle bezorgers die aan huis leveren. Een warme maaltijdvoorziening, of een opwarmmaaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: u kunt alle kanten op. Al te verkrijgen vanaf €3,65 per keer. Ouderwets genieten van Bami babi ketjap en Prei-gehaktschotel? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er is gelukkig een alternatief. Door middel van de maaltijddienst in Blaasveld profiteert u van ambachtelijke gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieAntwerpen
GemeenteWillebroek
ReactieGebalanceerde maaltijden
Postcode2830
Gemiddelde prijs€6,25
Geliefde maaltijdTortellini met gehakt en kaas

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Blaasveld

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de buurt van Blaasveld. Denk dan aan belangrijke partijen als HelloFresh of Vlotter. Ook in de gemeente zelf bestaan er allerlei aanbieders en sociale voorzieningen. Iedere service wordt gekenmerkt door z’n eigen aanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Dankzij www.maaltijdbutler.be kan u de bezorgdiensten eenvoudig naast elkaar zetten. Uitkomen bij de best passende verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan een beetje makkelijker. Zijn er nog twijfels? Bestel dan een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er voorkeuren als bijv. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Blaasveld? Er is een oplossing! Erg veel cateraars en traiteurs zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Vervolgens worden de ingrediënten snel teruggekoeld. Met deze techniek blijven vitaminen en mineralen beschermd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Met verse producten bereid
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen razendsnel ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen gaan zo niet verloren. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Porties ruim voldoende
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Blaasveld. Perfect voor bijv. chronisch zieken die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Normaal verzorgd door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Diverse firma’s bieden ook een bruikbare boodschappendienst voor gehandicapten. Op die manier bestelt u direct nuttige boodschappen zoals krentenbrood of snoep. Normaliter zonder bezorgkosten tot in de keuken.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Blaasveld vergelijken

Houdt u van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Blaasveld? Of geeft u de voorkeur aan vers bereidde koelverse opwarmmaaltijden? Of houdt u juist van een bedrijf gericht op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit allerlei bezorgmaaltijden die rijmen met uw voorkeuren voedingspatroon. Genieten van de lekkerste gerechten als Gentse Waterzooi of Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes? Onderstaand treft u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de omgeving Willebroek. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen ouderen via een proefbox heerlijke bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder ongezonde toevoegingen testen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorger. U zit niet vast aan een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Blaasveld voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die wordt gerekend wordt gevormd door zaken als het bedrijf, de grootte van de keuken, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus bestelt u vanaf €6,45.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Medaillon Champignonsaus Groenten Gebakken Aard. is er al voor €4,65.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Linzensoep met bleekselderij kunt u al bestellen vanaf €7.
De recepten is vaak uit te breiden met o.a. Kimchi jjigae, extra groenten en een toetje als Sundae om het feest compleet te maken. Heeft u moeite met de financiën? Mogelijk kan u dan hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Willebroek voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Champignonsoep met rundvlees
 • Stamppot spinazie a la creme
 • Koolvisfilet in mosterdsaus
 • Poffertjes met poedersuiker
 • Heldere boerengroentesoep

Plekken in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Blaasveld aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Stel eerst vast wat voor categorie kant-en-klaar maaltijd aansluit op uw situatie. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk gespecialiseerde bezorgservices en bepaal uw voorkeuren. Let met name op het aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De meeste verstrekkers hebben een voordelig proefpakket. Typische acties zijn 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Hierdoor kunt u laagdrempelig kennismaken met professionele maaltijdservices.

 4. Maaltijden afnemen

  Beviel het proefpakket? Dat is fijn, nu kunt u zonder moeite nieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen kan dit via telefoon, door gerechten in te vullen, of via de website. De bezorgmaaltijden worden standaard bezorgd middels een persoonlijke bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met om en nabij de 20 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan kan men kiezen uit 90+ blijvende gerechten. Bij tafeltje dekje is er vaak een daghap, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf uw menu samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel dienstverleners bieden een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Zoals bijv. Kiprollade tutti frutti met kruidenjus, aardappelpuree met persillade, gemengde groente en Alaska-koolvis in mosterdsaus. Zo zijn er voor alle ouderen opwarmmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis als u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Met behulp van een speciale menukaart kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of op papier – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de bezorging?

De microgolf-maaltijden worden gewoonlijk door een lokale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelverse maaltijden om de 4 dagen. Vriesvers: 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Verse voeding is van belang voor een vitaal en energiek lichaam. Een warme schotel in de avond wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige senioren of gehandicapten volgen een dieet of hebben een allergie. Mede daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Dit heeft te maken met glutenvrij, zoutarm, lactosevrij, natriumarm of juist veganistisch, eiwitrijk, vegetarisch, vloeibaar: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Blaasveld. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig als er iets speelt als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit