Maaltijdservice Ooike

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ooike voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Ooike? D.m.v. deze website vergelijkt u probleemloos alle aanbieders die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of microgolf-maaltijden die nog even in de microgolf moeten: dat kunt u zelf beslissen. Nu al voor €4,65. Ouderwets genieten van Medaillon Champignonsaus Groenten Gebakken Aard. of Gehaktbal, prei a la crème en krieltjes met peterselie? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Geen probleem! Dankzij de maaltijdendienst in Ooike beschikt u over uitstekende maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteWortegem-Petegem
RecensieThuis uit eten!
Postcode9790
Prijs per gerecht€5,74
Vaak bestelde maaltijdKip tikka massala, basmatirijst

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Ooike

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in en rondom Ooike. We hebben het over belangrijke organisaties als Delhaize en Cora. Ook in de gemeente zelf kunt u terecht bij allerlei instanties en verswinkels. Elk bedrijf heeft weer een “eigen” menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Aan de hand van www.maaltijdbutler.be kan u de firma’s snel en makkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Uitkomen bij een degelijke bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve een beetje makkelijker. Zijn er meerdere opties? Begin dan met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Is er sprake van specifieke wensen zoals bijvoorbeeld gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Ooike? Dat is niet erg! Flink wat traiteurs zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Vervolgens worden ze snel teruggekoeld. Door deze handeling blijven smaak en vitamines intact. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Maximale versheid
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven in goede conditie. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis is dus niet noodzakelijk.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ooike. Perfect voor bijv. senioren die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Veelvuldig afgehandeld door een meer lokale partij.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • 100% vers
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Veel firma’s hanteren ook een premium boodschappendienst voor ouderen. Daarmee haalt men direct verse of handige boodschappen als ontbijtspek en wilde tomaten mix. Veelal kosteloos afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Ooike vergelijken

Zoekt u een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Ooike? Of heeft u liever een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor senioren? Of bent u meer op zoek naar een organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn talloze menu’s die overeenstemmen met uw situatie en eetpatroon. Zelf maaltijden online bestellen als Dieet Hamburger Viergroentenstamppot of Spirelli In Tomatensaus Met Ham En Kaas? Via onze vergelijker treft u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Wortegem-Petegem. Let ook goed op het proefpakket. Bij veel aanbieders kunt u tegen een zeer scherpe prijs ambachtelijke bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig zout beoordelen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De gerechten worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Zij werken vaak niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ooike voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs heeft te maken met zaken als de organisatie, het totale assortiment, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Boereworst Met Wortelstamppot is er al vanaf €5,15.
 • Vriesverse maaltijd als Rundstong Madeirasaus Puree kan je kopen vanaf €3,75.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Verse worst met jus, rodekool met appeltjes en aardappelpuree bestelt u vanaf €6,4.
Het diner hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Roomsoep, een stukje fruit en niet te vergeten een toetje als Hangop als nagerecht. Heeft u moeite met de financiën? In sommige gevallen kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Wortegem-Petegem voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Beste bereide maaltijden

 • Draadjesvlees in rode wijnsaus
 • Witlofschotel met ham en kaas
 • Rundergehaktballetjes in saus
 • Linzensoep met bleekselderij
 • Vegetarische roerbakstukjes

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ooike aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Onderzoek allereerst wat voor type opwarmmaaltijd in lijn is met uw leefpatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de beschikbare aanbieders en maak een keuze. Bekijk met name het soort gerechten, op welke manieren u kunt bestellen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De populaire verstrekkers stunten met een zeer betaalbaar proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Daardoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met aantrekkelijke leveranciers.

 4. Elke week een levering

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dan kunt u snel en simpel opnieuw bestellen. Bij veel aanbieders is dat mogelijk door te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of online. De seniorenmaaltijden worden vaak thuisbezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u zelf kiezen van een bestellijst met plusminus 20 maaltijden. Als we het hebben over diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 90+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. In het geval van tafeltje dekje krijgt men een daghap, zonder keuze. Soms is zelf een maaltijd samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijdservices hebben een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Hachee met rode kool en gekookte aardappelen en Vegetarische zadenburger met vegetarische jus, gekookte aardappelen, wokgroenten. Zo ontvangt men altijd goede seniorenmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw bezorger.

Is er een minimale afname?

Nee, er is geen sprake van een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd wanneer men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van een handige bestellijst kunt u snel en simpel – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden in de regel door een lokale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Het koelverse aanbod 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers: elke 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een gewoon goede maaltijd bevordert een optimale lichamelijke gesteldheid. Een verse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Diverse bejaarden of hulpbehoevenden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Daarom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan natriumarm, glutenvrij, lactosevrij, gemalen en ook eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch, koolhydraatarm: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Ooike. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst in het geval van coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen & slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit