Maaltijdservice Massenhoven

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Massenhoven voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Massenhoven? D.m.v. www.maaltijdbutler.be vindt u probleemloos alle organisaties die aan huis leveren. Warm geleverd, of een thuismaaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: u bepaalt het helemaal zelf. Te bestellen vanaf €4,00 per maal. Aanschuiven voor Kalkoenmedaillons in saus en Vegetarische rookworst met vegetarische jus, stamppot hutspot? Maar lukt zelf koken niet meer? Er kan meer dan u denkt! Dankzij de maaltijdendienst in Massenhoven krijgt u ambachtelijke gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieAntwerpen
GemeenteZandhoven
ReactieNaar mijn verwachtingen
Postcode2240
Prijs per maaltijd€5,79
Populaire maaltijdRisotto, bospaddestoelen

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Massenhoven

We zien meer en meer maaltijdendiensten die actief zijn in Massenhoven. U kunt denken aan grote organisaties als Colruyt of 0. Maar ook op regionaal niveau kan men kiezen voor tal van partijen en sociale voorzieningen. Elke aanbieder wordt bestempeld door een heel eigen menu en bestelvoorwaarden. Via onze vergelijker kunt u de firma’s snel en makkelijk naast elkaar bekijken. Uitkomen bij de beste dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan ook een stuk gemakkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Profiteer nu van een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Is er sprake van speciale voorkeuren zoals bijvoorbeeld kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Massenhoven? Dat is niet erg! Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor bejaarden worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd verse producten. Later wordt het gerecht gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Zo blijven voedingsstoffen en smaak ongeschonden. Het is 1 week houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur blijven in goede conditie. Maximaal 3 maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen hoeft dan ook vaak niet.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Massenhoven. Een prima oplossing voor bijv. ouderendie geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Dikwijls geregeld via een lokale zorginstelling.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Veel bezorgers beschikken over een bruikbare boodschappendienst voor gehandicapten. Zodoende krijgt u zonder moeite de supermarktartikelen als aardbeienjam of runderrookvlees. In de regel kosteloos afgeleverd wanneer u dat wil.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Massenhoven vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Massenhoven? Of zoekt u een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden? Of houdt u juist van een instelling gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden meerdere opwarmmaaltijden die matchen met uw omstandigheden en voedingsadvies. Genieten van de lekkerste gerechten als Volkoren Penne Erwtjes Zoete Aardappelen Kaassaus of Spaghetti Bolognese Kaas? Op deze pagina bekijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de streek Zandhoven. Onze tip: begin met een proefpakket. Meestal kunt een voor een lage prijs smaakvolle bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig vet proeven. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De maaltijden worden geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Massenhoven voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die wordt gerekend is afhankelijk van factoren als de aanbieder, het aanbod in gerechten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli kunt u al bestellen vanaf €5,75.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree vindt u vaak al vanaf €4.
 • De daghap voor ouderen als Snijbonen met een kipfilet is er al vanaf €6,95.
Het eten kan uitgebreid worden. Bestel ook Kreeftensoep, een lekker bijgerecht en niet te vergeten een toetje als Aardbeien ijs om het af te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Mogelijk kan u dan hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Zandhoven voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Top-5 bereide maaltijden

 • Stamppot prei met roomkaas
 • Boe­ren­kool­stoof met ei
 • Kipstukjes in mosterdsaus
 • Broccoli rollade schotel
 • Gekarameliseerde witlof

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Massenhoven aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Kijk eerst na wat voor soort bezorgmaaltijd rijmt met uw omstandigheden. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de professionele leveranciers en bepaal uw voorkeuren. Bekijk met name het type maaltijden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Probeer het proefpakket

  De belangrijkste maaltijdservices stunten met een extra goedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Op basis daarvan kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met geschikte aanbieders.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was het proefpakket naar wens? Mooi, dan kunt u direct nog een bestelling doen. Dikwijls doet u dat via de telefoon, via de papieren bestellijst of online. De menu’s worden in algemene zin tot in de keuken geleverd via een vriendelijke bezorgservice in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment kunt u gerechten kiezen op een lijst met circa 20 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 100+ vaste maaltijden. Bij de tafeltje dekje service krijgt men een vast weekmenu. Soms is zelf uw menu samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, heel veel maaltijd-verzorgers hanteren een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als o.a. Sukadelapje met jus. Bloemkool à la crème. Aardappelpuree met bieslook of Zalmfilet in saus. Hiermee krijgt iedereen geschikte warme maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw bezorger.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd als u een bestelling heeft doorgegeven. Met behulp van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men direct en zonder moeite – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de bezorging?

De maaltijden worden meestal door een vaste bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelverse maaltijden elke 3/4 dagen. Het vriesverse aanbod 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een maaltijd met voldoende groenten bevordert een vitaal en energiek lichaam. De warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Diverse bejaarden of mensen met een beperking eten volgens een bepaald dieet. Daarom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Dit heeft te maken met zoutarm, natriumarm, gemalen, glutenvrij of koolhydraatarm, vegetarisch, vloeibaar, eiwitrijk: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Massenhoven. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig als er iets speelt als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit