Maaltijdservice Zandhoven

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Zandhoven voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Zandhoven? Dankzij deze pagina bekijkt u eenvoudig alle leveranciers die bij u thuisbezorgen. Warm geleverd, of een bezorgmaaltijd die nog even in de microgolf moeten: u bepaalt het helemaal zelf. En dat al vanaf €5,10 per gerecht. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Aspergeragout met mini krieltjes met peterselie of Pasta Carbonara met ei, spek en ui? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er kan meer dan u denkt! Met behulp van de maaltijdendienst in Zandhoven hebt u toegang tot uitstekende gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieAntwerpen
GemeenteZandhoven
RecensieGericht op 50 jaar en ouder
Postcode2240
Gemiddelde prijs€5,83
Vaak bestelde maaltijdGepaneerdeschnitzel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Zandhoven

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de buurt van Zandhoven. Denk dan aan landelijke bedrijven als Ekomenu en Carrefour. Ook in de gemeente zelf kan men kiezen voor prima instellingen en zorginstellingen. Iedere aanbieder biedt een eigen manier van bereiding en voorwaarden. Door middel van onze tool kunt u dus de bezorgdiensten op uw gemak naast elkaar bekijken. De keuze maken voor een geschikte bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij hierdoor leuker en makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Profiteer nu van een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval bepaalde wensen als bijvoorbeeld vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Zandhoven? Dat hoeft niet erg te zijn! Flink wat traiteurs voor ouderen zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Vervolgens worden deze producten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door deze handeling blijven voedingswaarden onaangeroerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven gewaarborgd. Weken lang goed te houden. Iedere 7 dagen inkopen doen is geen verplichting.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Kleine en grote porties
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Zandhoven. Een redding voor bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Dikwijls geregeld via een meer lokale partij.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Maximale versheid
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verscheidenebezorgers bieden ook een speciale boodschappendienst voor ouderen. In dat geval haalt u probleemloos de supermarktartikelen als karnemelk of chocolade vla. Normaliter zonder bezorgkosten wanneer u dat wil.

 • Direct alles in huis
 • Tot in de keuken geleverd
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Zandhoven vergelijken

Af en toe profiteren van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Zandhoven? Of bent u meer op zoek naar gezonde en lekkere koelverse thuismaaltijden? Of prefereert u een organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn meerdere opwarmmaaltijden die passen bij uw uw gesteldheid en mogelijke allergieën. Genieten van de lekkerste gerechten als Volkoren Penne Erwtjes Zoete Aardappelen Kaassaus of Dieet Vol Au Vent Puree? Hieronder ziet u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de streek Zandhoven. Let ook goed op het proefpakket. Dikwijls kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling smaakvolle bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig vet uittesten. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door een vaste bezorger. U zit niet vast aan een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Zandhoven voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs voor een gerecht is afhankelijk van bijvoorbeeld de leverancier, kwaliteit van ingrediënten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Witloof Met Ham En Kaassaus Met Puree is beschikbaar vanaf €6,45.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree vindt u vaak al vanaf €3,6.
 • Een warme daghap voor senioren als Gewokte spinazie bestelt u vanaf €6,4.
De gerechten kan men aanvullen met onder andere Kreeftensoep, een extra rauwkostsalade en een toetje als Sinaasappel mousse om het af te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan men een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Zandhoven voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Speklapje in jus
 • Kipfilet in jus
 • Gestoofde prei
 • Omelet in saus
 • Appelcompote

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Zandhoven aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Achterhaal eerst wat voor categorie seniorenmaaltijd in overeenkomst is met uw eisen. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk populaire maaltijdvoorzieningen en geef de voorkeur door. Controleer goed het maaltijd-aanbod, keuze in bezorgdagen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De populaire services stunten met een spotgoedkoop proefpakket. U kunt denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Mede daarom kunt u laagdrempelig kennismaken met geschikte maaltijd-verzorgers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Beviel het proefpakket? Vervolgens kunt u moeiteloos nog een bestelling doen. Dikwijls doet u dat per telefoon, door de menukaart in te vullen, of met de computer. De thuismaaltijden worden gewoonlijk tot in de keuken geleverd via een persoonlijke bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met circa 20 maaltijden. In het aanbod van diepvries kan men kiezen uit 70 – 150 vaste menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan heeft u te maken met een vaststaand menu per dag. In steeds meer gevallen is zelf samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle services gebruiken een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Kip satésaus, Tjaptjoy en witte rijst en Maaltijdpoffertjes. Handig, want zo krijgt iedereen geschikte seniorenmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw leverancier.

Is er een minimale afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd als u zelf een bestelling geplaatst heeft. Middels een speciale menukaart kan men op eigen houtje – met de papieren lijst, online of telefonisch – uw wensen doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De opwarmmaaltijden worden vaak door een regionale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelverse maaltijden 1 a 2 keer per 7 dagen. Het vriesverse assortiment maandelijks.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten bevordert uw lichamelijke gezondheid. Een dagverse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Veel senioren of mensen met een beperking eten volgens een bepaald dieet. Mede daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis bezorgd. We hebben het over gemalen, lactosevrij, natriumarm, zoutarm of misschien vloeibaar, veganistisch, koolhydraatarm, eiwitrijk: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Zandhoven. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: aan te raden bij bijvoorbeeld glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen & slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente