Maaltijdservice Attenhoven

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Attenhoven voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Attenhoven? Door gebruik te maken van onze tool achterhaalt u probleemloos alle services in uw regio! Tafeltje dekje, of een bezorgmaaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u bepaalt het helemaal zelf. Te bestellen vanaf €4,50 per gerecht. Ouderwets genieten van Sukadelapje in jus en Groentesoep? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Geen probleem! Door middel van de maaltijddienst in Attenhoven beschikt u over verse gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteLanden
ReactieGoed, vers en lekker
Postcode3404
Prijs per maaltijd€5,46
Nummer 1-maaltijdKip in zoetzure saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Attenhoven

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de regio van Attenhoven. We hebben het over populaire bedrijven als Vlotter of Marley Spoon. Ook in de gemeente zelf ontwikkelen zich verschillende partijen en restaurants. Iedere leverancier wordt gekenmerkt door een eigen aanbod en bestelvoorwaarden. Geholpen door maaltijdbutler.be kunt u derhalve de services overzichtelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het kiezen van de beste verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo wat minder gecompliceerd. Zijn er nog twijfels? Profiteer nu van een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er speciale voorkeuren als kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Attenhoven? Geen probleem! Best veel traiteurs in België passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daaropvolgend worden ze gekoeld en goed verpakt. Zo blijven geur, kleur en smaak optimaal behouden. Het is 1 week houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Heerlijke en smaakvol
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en shock-freeze ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven zo intact. Meerdere maanden te bewaren. Elke week een bezorging is niet altijd nodig.

 • Maandenlang te bewaren
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Attenhoven. Een redding voor bijv. senioren die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Dikwijls afgehandeld door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Mogelijke subsidie
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verschillende bedrijven bieden ook een praktische boodschappendienst voor senioren. Zo haalt men probleemloos belangrijke boodschappen als vanille vla en roomboter. In algemene zin zonder extra kosten bezorgd op een vast tijdstip.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Alles aan huis bezorgd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Attenhoven vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Attenhoven? Of houdt u juist van gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor ouderen? Of prefereert u een instelling die zich focust op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit talloze bezorgmaaltijden die overeenstemmen met uw eisen en eventuele dieet. Wat dacht u van Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne of Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin? Hieronder bekijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de omgeving Landen. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Vaak kan men voor aantrekkelijke prijzen uitstekende bereide gerechten met verse producten en weinig zout proberen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Het eten wordt bezorgd door een persoonlijke bezorger. Aanbieders werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Attenhoven voor ouderen variëren nogal. Het tarief voor een maaltijd komt tot stand door bijvoorbeeld de aanbieder, het type gerecht en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Kipgyros Rijst bestelt u vanaf €4,65.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Fish-Sticks Tomatensaus Met Puree bestelt u vanaf €5,5.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Varkenssaucijsje met mosterdjus, gebakken aardappelen, bloemkool bestelt u vanaf €6,85.
Het diner kan men aanvullen met onder andere Harira, een extra rauwkostsalade en om het compleet te maken Tiramisu mousse na. Beschikt u niet over voldoende geld? Wellicht kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Landen voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Beste bereide maaltijden

 • Schnitzel mexico schotel
 • Spinaziestamppot, omelet
 • Pittige sperzieboontjes
 • Heldere vermicellisoep
 • Vier-groentenstamppot

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Attenhoven regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Check als eerst welke vorm van een ouderenmaaltijd past bij uw gesteldheid. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de professionele bezorgdiensten en maak een keuze. Let goed op het type maaltijden, de manier van bezorging, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Start met een proefpakket

  Het gros van de verstrekkers hebben een scherp geprijsd proefpakket. Vaak gaat het om 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Mede daarom kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met gespecialiseerde services.

 4. Maaltijden afnemen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? In dat geval kan men overzichtelijk weer nieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen kan dit door even te bellen, met behulp van de menulijst, of met de computer. De maaltijden voor ouderen worden dikwijls tot in de keuken geleverd via een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment krijgt u meestal te maken met een bestellijst met grofweg 20 menu’s. Binnen het diepvries-segment is het aanbod gelimiteerd tot 70 – 150 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Via het tafeltje dekje principe treft men een vaststaand menu per dag. In sommige gevallen is zelf uw menu samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijdservices komen u tegemoet met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Onder andere Schnitzel mexico schotel of Kibbeling,Parijseworteltjes,doperwtjes,pommesmignonettes. Hierdoor zijn er voor alle ouderen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw leverancier.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats zodra u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Met behulp van de menulijsten kunt u iedere week zelfstandig – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werkt de bezorging?

De verse maaltijden worden vaak door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat om de 4 dagen. In het geval van vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Verse voeding is van belang voor uw algehele gesteldheid. Elke dag een warme schotel is daarbij een voorwaarde. Diverse bejaarden of gehandicapten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Mede daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan zoutarm, glutenvrij, lactosevrij, natriumarm en ook koolhydraatarm, vloeibaar, vegetarisch, veganistisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Attenhoven. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig als er iets speelt als een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit