Maaltijdservice Wezeren

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Wezeren voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Wezeren? Dankzij deze pagina treft u moeiteloos alle leveranciers die bij u thuisbezorgen. Warm geleverd, of diepvriesmaaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: u bepaalt het helemaal zelf. En dat al vanaf €4,45 per gerecht. Aan tafel voor Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne en Kip korma, rijstmix? Maar gaat het koken u moeilijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Via de maaltijddienst in Wezeren profiteert u van de lekkerste gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteLanden
ReactieGeen doorlopend lidmaatschap
Postcode3401
Gemiddelde menuprijs€5,45
Vaak bestelde maaltijdStoofpotje rundvlees

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Wezeren

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die actief zijn in Wezeren. Denk aan landelijke services als Vlotter of 15Gram. Echter, ook heel lokaal ontstaan er uitstekende partijen en wijkrestaurants. Iedere partij heeft weer zijn eigen manier van bereiding en bestel- en bezorgmogelijkheden. Door gebruik te maken van www.maaltijdbutler.be kunt u de services gemakkelijk op een aantal punten vergelijken. De keuze maken voor een solide dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier wat aangenamer. Weet u niet of het wat voor u is? Start eens met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Heeft u te maken met bepaalde voorkeuren zoals bijv. veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Wezeren? Dat is niet erg! Legio traiteurs voor bejaarden kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. In de volgende stap worden deze producten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door dit proces blijven smaak en voedingswaarden in topconditie. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Ambachtelijk bereid
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak raken niet bedorven. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Wezeren. Ideaal voor bijv. senioren die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Dikwijls georganiseerd door lokale vrijwilligers.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Veel organisaties faciliteren daarnaast een premium boodschappendienst voor chronisch zieken. In dat geval krijgt men snel praktische of verse producten als magere kwark en desem bol grof. Niet zelden gratis mee bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Direct alles in huis
 • Tot in de keuken geleverd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Wezeren vergelijken

Incidenteel eens genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Wezeren? Of heeft u liever een structurele oplossing zoals koelverse thuismaaltijden? Of heeft u liever een instelling gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit een hoop leveranciers die overeenstemmen met uw voorkeuren en eetpatroon. Genieten van de lekkerste gerechten als Kip Kerriesaus Met Rijst of Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel? Op maaltijdbutler.be achterhaalt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en nabij Landen. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Vaak kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling voedzame bereide gerechten met verse producten en weinig koolhydraten testen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Wezeren voor ouderen variëren nogal. De prijs hangt af van factoren als de organisatie, het totale assortiment, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Hamburger Viergroentenstamppot kunt u al laten bezorgen vanaf €5,8.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen kunt u al bestellen vanaf €5,15.
 • Een warme daghap voor senioren als Gehaktbal in jus, broccoli bloemkoolmix en gekookte aardappelen kunt u al bestellen vanaf €7,2.
De gerechten is vaak uit te breiden met o.a. Kokos-bonensoep, een stukje fruit en iets lichts zoals Aardbeien ijs om het feest compleet te maken. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan men een subsidie of regeling treffen met de gemeente Landen voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Gehakt in kappertjessaus
 • Boerenkool, rundergehakt
 • Kippenbout. Bonne femme
 • Kruudmoes met gortepap
 • Vispotje in botersaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Wezeren regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Onderzoek allereerst welk type ouderenmaaltijd in overeenkomst is met uw voedingspatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de aangesloten maaltijddiensten en kies een geschikte. Achterhaal altijd eerst het soort gerechten, de bestel en bezorgopties, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Proefpakket bestellen

  De bekende leveranciers verstrekken een goedkoop of gratis proefpakket. Denk dan aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Mede daarom kunt u laagdrempelig kennismaken met bepaalde verstrekkers.

 4. Vaste levermomenten

  Genoten van de proefmaaltijd? Dan kunt u zonder problemen nieuwe gerechten bestellen. Gewoonlijk doet u dat via telefoon, met behulp van de menukaart, of via de website. De seniorenmaaltijden worden vaak aan huis gebracht via een vriendelijke bezorgservice in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden is er doorgaans een keuze menulijst met om en nabij de 15 menu’s. Binnen het diepvries-segment is het assortiment beperkt tot 100+ vaste menu’s. Via het tafeltje dekje principe is er vaak een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Steeds vaker is zelf een maaltijd samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdverstrekkers bieden een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Zoals bijv. Kippenbout. Bonne femme of Babi ketjap, mihoen goreng. Daardoor kan iedereen gebruik maken van opwarmmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw maaltijdservice.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen in het geval u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door het invullen van de standaard bestellijst kan men direct en zonder moeite – op meerdere manieren – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De kant-en-klaar maaltijden worden gewoonlijk door uw eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers is dat 2 wekelijks. Bij vriesverse gerechten maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Verse voeding is cruciaal voor een goede balans en energie. Een warme schotel in de avond is daarbij cruciaal. Diverse senioren of mensen met een beperking hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Hierdoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Bijvoorbeeld zoutarm, glutenvrij, gemalen, natriumarm en ook koolhydraatarm, eiwitrijk, vegetarisch, vloeibaar: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Wezeren. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch als er iets speelt als coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen en/of slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit