Maaltijdservice Staden

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Staden voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Staden? Door gebruik te maken van onze tool treft u snel en simpel alle organisaties die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdservice, of een koelverse maaltijd die nog even in de microgolf moeten: u maakt zelf de keuze. En dat al vanaf €5,05 per maal. Genieten van Push Up Meatballs en Vegetarische kaasburger met Vegetarische jus, gebakken wedges, bloemkool a la crème? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er is gelukkig een alternatief. Via de maaltijddienst in Staden beschikt u over voedzame maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteStaden
ReactieOndersteuning via telefoon
Postcode8840
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,23
Nummer 1-maaltijdRunderlapje

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Staden

We zien meer en meer maaltijdendiensten die bezorgen in Staden. Denk dan aan interessante leveranciers als Delhaize en/of 0. Ook in de gemeente zelf ontstaan er tal van partijen en zorginstellingen. Ieder bedrijf wordt bestempeld door een eigen aanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. D.m.v. maaltijdbutler.be kunt u de services gemakkelijk met elkaar vergelijken. Het selecteren van een geschikte maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook wat aangenamer. Zijn er nog twijfels? Profiteer nu van een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval specifieke wensen zoals onder andere vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Staden? Ook dan bent u welkom! Opvallend veel traiteurs in België zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd verse producten. Daaropvolgend worden deze maaltijden gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door dit proces blijven voedingswaarden ongeschonden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

  • Maximale versheid
  • Net zo lekker als zelf koken
  • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven gewaarborgd. Voor meerdere maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen hoef je niet te doen.

  • Groot inslaan is mogelijk
  • Vol vitaminen en mineralen
  • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Staden. Perfect voor bijv. senioren die het eten niet meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Dikwijls gedaan door een lokale keuken.

  • Direct uit de keuken bezorgd
  • 100% vers
  • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Diverse bedrijven bieden ook een handige boodschappendienst voor gehandicapten. Zodoende krijgt u zonder moeite de supermarktartikelen als vuilniszakken en halfvolle melk. Gewoonlijk zonder extra kosten bezorgd wanneer u dat wil.

  • Niet meer naar de supermarkt
  • Geen zware boodschappen tillen
  • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Staden vergelijken

Liefhebber van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Staden? Of houdt u juist van vers bereidde koelverse maaltijden voor senioren? Of bent u meer op zoek naar een service die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er is de keuze uit een hoop thuismaaltijden die overeenstemmen met uw wensen en mogelijke diëten. U kunt denken aan Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree of Kabeljauw Garnaal-Bieslook Saus Venkeltomaatpuree? Onderstaand achterhaalt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Staden. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Gewoonlijk kunt een voor een lage prijs ambachtelijke bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig vet uittesten. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Er geldt geen doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Staden voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die wordt gerekend komt tot stand door zaken als het bedrijf, de grootte van de keuken, en eventuele extra dienstverlening.

  • Dagverse maaltijd als Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard. wordt al bezorgd vanaf €4,75.
  • Een diepvriesmaaltijd zoals Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree kan je kopen vanaf €4,55.
  • De daghap voor ouderen als Kalkoen in pomodorisaus, sperziebonen en gekookte aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €7,2.
Een verse maaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Courgettesoep, een lekker bijgerecht en een dessert als Aardbeien mousse na. Zijn kosten voor u een probleem? Mogelijk kan u dan ondersteuning aanvragen via uw gemeente Staden voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Populaire bereide maaltijden

  • Ossestaartsoep
  • Slavink in jus
  • Kaaskroketjes
  • Broccolisoep
  • Kerriesoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Staden bestellen

  1. Inventariseer behoeftes

    Onderzoek allereerst welke vorm van een opwarmmaaltijd aansluit op uw wensen. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

  2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

    Vergelijk populaire maaltijdvoorzieningen en bekijk de beschikbaarheid. Controleer goed de versheid van ingrediënten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en beoordelingen van huidige klanten.

  3. Een proefpakket nemen

    De professionele verstrekkers verstrekken een voordelig proefpakket. U kunt denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Op basis daarvan kunt u laagdrempelig kennismaken met gespecialiseerde verstrekkers.

  4. Bestellingen plaatsen

    Genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kan men zonder moeite nieuwe gerechten bestellen. Gewoonlijk kan dit via de telefoon, door de menukaart in te vullen, of via de website. De bezorgmaaltijden worden in algemene zin bezorgd middels een regionale bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met circa 20 gerechten. Bij diepvries kan men kiezen uit 90+ blijvende menu’s. Bij tafeltje dekje heeft u te maken met een vaststaand menu per dag. Steeds vaker is zelf ingrediënten combineren een mogelijkheid.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel dienstverleners hanteren een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Neem nou Kiprollade tutti frutti met kruidenjus, aardappelpuree met persillade, gemengde groente of Gekarameliseerde witlof. Daardoor krijgt iedereen geschikte warme maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen in het geval u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Met behulp van de welbekende bestellijst kunt u wekelijks zelf – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De maaltijden voor ouderen worden vaak door een vaste bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers is dat om de 4 dagen. Bij vriesvers spreken we van om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Verse voeding is cruciaal voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Diverse ouderen of invaliden hebben bepaalde dieetwensen. Daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met lactosevrij, glutenvrij, gemalen, natriumarm en niet te vergeten vloeibaar, vegetarisch, eiwitrijk, veganistisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Staden. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd :

  • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
  • Glutenvrij: aan te raden als u te maken heeft met een glutenintolerantie (coeliakie).
  • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen & slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit



Alle plaatsen in deze gemeente