Maaltijdservice Westrozebeke

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Westrozebeke voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Westrozebeke? Met behulp van deze pagina doorzoekt u supersnel alle aanbieders die leveren in uw plaats. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een koelverse maaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: het kan allemaal. Dit kan al vanaf €3,75 per maal. Ouderwets genieten van Rundergehaktbal in jus en Varkensfilet met vleesjus, gekookte aardappelen, bloemkool? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er kan meer dan u denkt! Door de maaltijdendienst in Westrozebeke beschikt u over gezonde gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteStaden
Waarom bestellen?Geen doorlopend lidmaatschap
Postcode8840
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,55
Vaak bestelde maaltijdVistriologie in mosterdsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Westrozebeke

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de omgeving van Westrozebeke. Denk dan aan landelijke bezorgers als Colruyt of Delhaize. Ook binnen de gemeente ontstaan er tal van leveranciers en speciale eetpunten. Elk bedrijf wordt bestempeld door een eigen keuken en bestelvoorwaarden. Door middel van deze pagina kan u de bezorgers overzichtelijk op een aantal punten vergelijken. Het kiezen van een goede bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor een beetje makkelijker. Moeite met kiezen? Kijk dan eerst naar eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Bestaan er menu-voorkeuren zoals kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Westrozebeke? Er kan meer dan u denkt! Een aanzienlijk deel van de traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daaropvolgend wordt de maaltijd gekoeld naar onder 5⁰C. Om die reden blijven smaak en vitamines ongedeerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Met verse producten bereid
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen raken niet bedorven. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week bestellen is dus niet noodzakelijk.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Porties ruim voldoende
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Westrozebeke. Een prima oplossing voor bijv. senioren die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Dikwijls gedaan door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Een aantal organisaties voorzien in een handige boodschappendienst voor ouderen. Hiermee haalt men direct praktische of verse producten als pindakaas en desem bol grof. Gewoonlijk gratis bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Alles aan huis bezorgd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Westrozebeke vergelijken

Liefhebber van een handige diepvriesmaaltijd in Westrozebeke? Of heeft u liever een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor ouderen? Of zoekt u een instelling die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden velerlei opties die aansluiten bij uw wensen en eventuele voedingsvoorschrift. Wat te denken van Lasagne Bolognese of Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard.? Via onze vergelijker achterhaalt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de streek Staden. Bekijk goed het proefpakket. Steeds vaker kunnen ouderen via een proefbox uitstekende bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig zout testen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Westrozebeke voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs heeft te maken met bijvoorbeeld de aanbieder, de grootte van de keuken, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree is verkrijgbaar vanaf €5,25.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree wordt al bezorgd vanaf €4,8.
 • Een thuisbezorgde daghap als Kippenbout Archiduc Saus Met Kroketten is beschikbaar vanaf €6,85.
Een verse maaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Goulashsoep, iets te drinken en voor de volledigheid een Haagse bluf als afsluiter. Heeft u weinig financiële middelen? Mogelijk kan u dan hulp aanvragen bij de gemeente Staden voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Gepofte aardappels
 • Prei-gehaktschotel
 • Kippenbout in jus
 • Stamppot zuurkool
 • Spinaziestamppot

Plaatsen in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Westrozebeke bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Bedenk eerst welk soort bezorgmaaltijd in overeenkomst is met uw voedingspatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de aangeraden maaltijddiensten en selecteer er een. Achterhaal altijd eerst het assortiment, de wijze van bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De bekende dienstverleners werken met een zeer betaalbaar proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Daardoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bepaalde maaltijdservices.

 4. Elke week een levering

  Genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kan men gemakkelijkweer nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders doet u dat door even te bellen, door de menukaart in te vullen, of online. De gerechten worden dikwijls geleverd door een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er doorgaans een keuze menulijst met pakweg 15 gerechten. Binnen het diepvries-segment hebt u de keuze uit 100+ blijvende gerechten. Rondom tafeltje dekje gebruikt men een speciaal dagmenu. Meer en meer is zelf ingrediënten combineren een extra service die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel services gebruiken een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als o.a. Groentemix, kormasaus, basmatirijst en Dieet Hamburger Witloof Aardappelen. Hiermee kan iedereen gebruik maken van gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen in het geval u een bestelling heeft doorgegeven. Door het invullen van de unieke menukaart / lijst kunt u gemakkelijk – digitaal, telefonisch of met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De seniorenmaaltijden worden vaak door uw eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers is dat om de 3 dagen. Bij vriesverse gerechten om de 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Verse voeding heeft invloed op een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagverse warme schotel is essentieel. Veel senioren of invaliden eten volgens een bepaald dieet. Hierdoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft zoutarm, gemalen, glutenvrij, natriumarm of vegetarisch, vloeibaar, veganistisch, koolhydraatarm: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Westrozebeke. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch in het geval van een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit