Maaltijdservice Oostnieuwkerke

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Oostnieuwkerke voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Oostnieuwkerke? Door gebruik te maken van onze vergelijker doorzoekt u moeiteloos alle firma’s in de buurt! Tafeltje dekje, of een dagvers maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: het kan allemaal. Te bestellen vanaf €3,95 per maal. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Runderlever in saus en Varkenslapjes in jus? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er is een oplossing! Met behulp van de maaltijdendienst in Oostnieuwkerke geniet u van heerlijke gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteStaden
ReactieEenvoudig aanmelden
Postcode8840
Prijs per gerecht€5,54
Nummer 1-maaltijdKip-groenteschotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Oostnieuwkerke

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Oostnieuwkerke. Neem erkende partijen als Vlotter en/of Colruyt. Ook binnen de gemeente kan men kiezen voor verscheidene leveranciers en zorginstellingen. Elke aanbieder biedt een eigen type maaltijd en voorwaarden. Geholpen door onze vergelijker kan u de firma’s probleemloos naast elkaar bekijken. Het uitzoeken van de beste maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende leuker en makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel in dat geval eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Spelen er dieetwensen als bijvoorbeeld kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Oostnieuwkerke? Dat is niet erg! Een groot aantal cateraars en traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd verse producten. Daaropvolgend worden ze snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Met deze techniek blijven voedingsstoffen en smaak ongeschonden. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Altijd 200 gram groente
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven gewaarborgd. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Lang houdbaar
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Oostnieuwkerke. Vaak toegepast door bijv. hulpbehoevenden die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Normaliter gedaan door lokale vrijwilligers.

 • Direct aanschuiven
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verschillende organisaties hanteren ook een bruikbare boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zo koop men eenvoudig de supermarktartikelen als katenspek en ontbijtproducten. Niet zelden kosteloos bezorgd met de maaltijden.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Oostnieuwkerke vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Oostnieuwkerke? Of neigt u meer naar een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor ouderen? Of prefereert u een leverancier gericht op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit talloze seniorenmaaltijden die overeenstemmen met uw eisen voedingspatroon. Denk maar aan Fish-Sticks Tomatensaus Met Puree of Bloemkoolsoep? Via onze vergelijker vergelijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving Staden. Onze tip: begin met een proefpakket. Meestal kunnen ouderen via een proefbox verse bereide gerechten met veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen keuren. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Het eten wordt geleverd door een persoonlijke bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Oostnieuwkerke voor ouderen wijken nogal af. De prijs die u betaalt wordt samengesteld door aspecten als de organisatie, het soort maaltijd, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel vindt u vaak al vanaf €5,55.
 • Vriesverse maaltijd als Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen is beschikbaar vanaf €4,45.
 • Een daghap aan huis als Runderlapje in jus bestelt u vanaf €5,9.
De gerechten is niet het enigste: Wat te denken van Kaassoep, een stukje fruit en voor de volledigheid een Cranachan om het af te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Mogelijk kan u dan vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Staden voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Gebakken krieltjes
 • Gehakt in roomsaus
 • Witlof a la creme
 • Stamppot andijvie
 • Bruine bonensoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Oostnieuwkerke aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Ga eerst na wat voor categorie seniorenmaaltijd aansluit op uw wensen. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk professionele maaltijdservices en bekijk de beschikbaarheid. Controleer goed het soort gerechten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Proefpakket bestellen

  Het gros van de verstrekkers hanteren een goedkoop of gratis proefpakket. Bijvoorbeeld 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Hierdoor kunt u op een prettige manier kennismaken met alle verstrekkers.

 4. Vaste levermomenten

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Vervolgens kan men elke dag nieuwe gerechten bestellen. Vaak kan dit per telefoon, met behulp van de menulijst, of met de computer. De menu’s worden standaard thuisbezorgd middels een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij de koelverse variant, dan is er doorgaans een keuze menulijst met om en nabij de 30 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 70+ blijvende maaltijden. Bij de tafeltje dekje service treft men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf ingrediënten combineren ook een optie.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke dienstverleners werken met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als o.a. Rundergehakt, witlof, aardappelpuree of Tomatensoep met prei vg. Daardoor krijgt iedereen geschikte bezorgmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd als u zelf een bestelling geplaatst heeft. Via de standaard bestellijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of op papier – de maaltijden inplannen.

Hoe werken de leveringen?

De kant-en-klaar maaltijden worden normaliter door een lokale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Koelvers: elke week 2 keer. Bij vriesverse gerechten 1 – 2 keer per 4 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Verse voeding is cruciaal voor een goede balans en energie. Elke dag een warme schotel is essentieel. Diverse ouderen of gehandicapten eten volgens een bepaald dieet. Daarom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden voor thuis. Bijvoorbeeld glutenvrij, zoutarm, natriumarm, gemalen of misschien vegetarisch, eiwitrijk, vloeibaar, veganistisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Oostnieuwkerke. Heeft u een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst in het geval van coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat als slikken & kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit