Maaltijdservice Borchtlombeek

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Borchtlombeek voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Borchtlombeek? Door gebruik te maken van www.maaltijdbutler.be ontdekt u moeiteloos alle bedrijven die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of een vriesverse gerecht die een paar minuten in de microgolf gaan: het kan allemaal. Al beschikbaar vanaf €5,20 per maal. Flink uitpakken met Gehaktbal met jus, kapucijners à la crème met bacon en mini krieltjes met tuinkruiden en Vegetarische rookworst met vegetarische jus, stamppot hutspot? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er kan meer dan u denkt! Door middel van de maaltijddienst in Borchtlombeek hebt u toegang tot smaakvolle maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteRoosdaal
Waarom bestellen?Precies zoals verwacht
Postcode1761
Prijs per maaltijd€6,33
Maaltijd-topperKipfilet

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Borchtlombeek

We zien meer en meer maaltijdendiensten die actief zijn in Borchtlombeek. Denk aan veel gekozen leveranciers als HelloFresh of Yumbel. Ook in deze plaats zelf zijn er verscheidene instellingen en zorginstellingen. Elk bedrijf heeft weer zijn eigen manier van bereiding en procedures rondom bestellen en betaling. Met behulp van onze vergelijker kunt u dus de aanbieders probleemloos op een rijtje zetten. Een keuze maken voor de best passende service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende leuker en makkelijker. Zijn er nog twijfels? Bestel dan eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Spelen er allergieën of dieetwensen zoals onder andere lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Borchtlombeek? Er is gelukkig een alternatief. Een groot aantal cateraars en traiteurs passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met de meest verse ingrediënten. Nadien wordt het eten snel teruggekoeld. Door deze handeling blijven voedingswaarden ongedeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

  • Maximale versheid
  • Rijke smaak en beleving
  • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak raken niet bedorven. Voor meerdere maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is geen verplichting.

  • Groot en voordelig inkopen
  • Gezond en lekker
  • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Borchtlombeek. Een prima oplossing voor bijv. ouderendie geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! In de regel verzorgd door een plaatselijk restaurant.

  • Maaltijden warm aangeleverd
  • Ondersteuning uit gemeente
  • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Veel aanbieders bieden ook een speciale boodschappendienst voor ouderen. Hiermee bestelt men eenvoudig verse of handige boodschappen als hagelslag of hopjesvla. In de regel gratis afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

  • Langer zelfstandig blijven
  • Tot in de keuken geleverd
  • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Borchtlombeek vergelijken

Liefhebber van een voedzame diepvriesmaaltijd in Borchtlombeek? Of geeft u de voorkeur aan echt 100% verse koelverse thuismaaltijden? Of neigt u meer naar een leverancier gericht op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn een hoop leveranciers die passen bij uw uw gesteldheid en eetpatroon. Wat te denken van Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen of Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen? Via onze vergelijker vindt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Roosdaal. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Dikwijls kunnen ouderen via een proefbox voedzame bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig kunstmatige toevoegingen keuren. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Uw bestelling wordt bezorgd door uw eigen bezorger. Er geldt geen vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Borchtlombeek voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs per maaltijd hangt af van o.a. de aanbieder, het aanbod in gerechten, en de omvang van de bezorgservice.

  • Dagverse maaltijd als Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie bestelt u vanaf €6,25.
  • Een vriesverse maaltijd als Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen bestelt u vanaf €4,4.
  • Een warme daghap voor senioren als Appelpannenkoek kunt u al bestellen vanaf €5,95.
De maaltijden is niet het enigste: Wat te denken van Schaaldierensoep, extra groenten en niet te vergeten een toetje als Flensjes om mee af te sluiten. Heeft u moeite met de financiën? Wellicht kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Roosdaal voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Geliefde bereide maaltijden

  • Hutspot met hachee
  • Bami babi pangang
  • Zalmfilet in saus
  • Bami babi ketjap
  • Hamlapje in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Borchtlombeek aanvragen

  1. Wat zoekt u precies?

    Stel eerst vast wat voor categorie bezorgmaaltijd past bij uw eisen. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

  2. Vergelijk traiteurs en cateraars

    Vergelijk gespecialiseerde aanbieders en maak een keuze. Let met name op het maaltijd-aanbod, de manier van bezorging, en recensies van andere klanten.

  3. Bestel het proefpakket

    De meeste leveranciers werken met een goedkoop of gratis proefpakket. Denk dan aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Mede daarom kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met bekende leveranciers.

  4. Wekelijks bestellen

    Was de proefbestelling goed? Vervolgens kunt u dagelijks nog een bestelling doen. Dikwijls is dat mogelijk door te bellen, via de papieren bestellijst of met de computer. De seniorenmaaltijden worden steeds vaker geleverd door een vertrouwde bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst met ongeveer 30 gerechten. Spreken we over diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 70+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. In het geval van tafeltje dekje treft men een speciaal dagmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw menu samenstellen een speciale feature.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, heel veel maaltijd-verzorgers komen u tegemoet met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. ZoalsKalkoenschnitzel met kruidenjus, witte rijst, wokgroenten of Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen. Daardoor ontvangt men altijd goede gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd zodra u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door gebruik te maken van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men op eigen houtje – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werken de leveringen?

De seniorenmaaltijden worden normaliter door een regionale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Het koelverse assortiment elke 3/4 dagen. Binnen het vriesverse segment elke 14 dagen.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een gewoon goede maaltijd bevordert een vitaal en energiek lichaam. Elke dag een warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel senioren of mensen met een beperking volgen een dieet of hebben een allergie. Hierdoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld zoutarm, lactosevrij, glutenvrij, natriumarm en niet te vergeten veganistisch, koolhydraatarm, vloeibaar, eiwitrijk: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Borchtlombeek. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Wat voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

  • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
  • Glutenvrij: ideaal bij bijvoorbeeld coeliakie of een glutenintolerantie.
  • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit