Maaltijdservice Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek? Via onze tool vergelijkt u eenvoudig alle services in uw regio! Een warme maaltijdservice, of een dagvers maaltijd die u zelf moet opwarmen: er is veel mogelijk. Al te verkrijgen vanaf €4,90 per persoon. Smullen van Varkenslapje in champignonsaus of Kaasburger Met Spinazie En Puree? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Geen probleem! Via de maaltijddienst in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek hebt u toegang tot de lekkerste maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteRoosdaal
ErvaringTop geregeld!
Postcode1760
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,3
Vaak gekozen maaltijdPaëlla

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de buurt van Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek. Denk aan grote aanbieders als Colruyt of Aldi. Ook in deze plaats zelf zien we verschillende partijen en zorginstellingen. Elke leverancier onderscheidt zich door een heel eigen manier van bereiding en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Aan de hand van deze website kan u de firma’s snel en makkelijk op een rijtje zetten. Een keuze maken voor de beste verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan wat overzichtelijker. Moeite met kiezen? Bestel dan een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval menu-voorkeuren als o.a. veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek? Ook dan bent u welkom! Meer en meer traiteurs voor senioren passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met uitsluitend verse groenten. Hierna worden ze snel teruggekoeld. Daardoor blijven smaak en vitamines gewaarborgd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak, geur en mineralen blijven gewaarborgd. Maanden lang op te slaan. Wekelijks een bezorger aan huis is niet altijd nodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Meestal verzorgd door een lokale zorginstelling.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verscheideneleveranciers hanteren ook een extra boodschappendienst voor bejaarden. In dat geval krijgt u moeiteloos de supermarktartikelen als palingworst en vanille vla. Gewoonlijk zonder extra kosten bezorgd op een vast tijdstip.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek vergelijken

Incidenteel eens genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek? Of neigt u meer naar de meest verse koelverse maaltijden? Of heeft u liever een leverancier met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er is de keuze uit vele maaltijdservices die kloppen met uw omstandigheden en eventuele voedingsvoorschrift. Denk maar aan Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree of Vlaamse Karbonaden Met Appelmoes En Aardappelen? Aan de hand van deze website treft u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de streek Roosdaal. Bestel eerst eens een proefpakket. In veel gevallen kunt u extra voordelig complete bereide gerechten met lekker veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen testen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs per maaltijd is afhankelijk van zaken als de aanbieder, het aanbod in gerechten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree kunt u al bestellen vanaf €6,1.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Kippenbout Groentenkrans Met Puree is beschikbaar vanaf €4,55.
 • Een daghap aan huis als Kalkoen Sinaassaus Appelmoes Geb. Aardappelkubus kan je kopen vanaf €6,85.
De recepten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Tom kha kai, een gezonde salade en om het compleet te maken Yoghurt om het feest compleet te maken. Is uw budget niet toereikend? In sommige gevallen kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Roosdaal voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Beste bereide maaltijden

 • Slavink in uienjus
 • Kippenbout in jus
 • Macaroni met kaas
 • Hollandse hachee
 • Rabarbercompote

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Bedenk eerst wat voor soort maaltijdservice in overeenkomst is met uw voedingspatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk meest gekozen leveranciers en geef de voorkeur door. Check vooral de voedingswaarden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Start met een proefpakket

  De meeste services stunten met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U kunt denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zodoende kunt u op een prettige manier kennismaken met aantrekkelijke leveranciers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Beviel het proefpakket? Zo ja, dan kan men snel en simpel een nieuwe menulijst invullen. Bij veel aanbieders kan dit door even te bellen, door gerechten in te vullen, of email / internet. De thuismaaltijden worden dikwijls thuisbezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met circa 25 menu’s. Als we het hebben over diepvries is er een keus te maken uit 70+ blijvende gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan kiest u voor een vast weekmenu. Bij sommige aanbieders is zelf ingrediënten combineren een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer services hanteren een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Neem nou Draadjesvlees in jus en Kip Andorra schotel. Daardoor zijn er voor iedereen thuismaaltijden voor senioren! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen nadat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Middels de standaard bestellijst kunt u gemakkelijk – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er geleverd?

De gerechten worden in de meeste gevallen door een regionale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers is dat 2 wekelijks. In het geval van vriesvers: elke 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een verse maaltijd heeft invloed op een optimale lichamelijke gesteldheid. Een verse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Diverse bejaarden of invaliden eten volgens een bepaald dieet. Daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het betreft natriumarm, zoutarm, glutenvrij, lactosevrij en ook koolhydraatarm, veganistisch, vegetarisch, eiwitrijk: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen en/of slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit