Maaltijdservice Oetingen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Oetingen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Oetingen? Via www.maaltijdbutler.be treft u eenvoudig alle bezorgers in uw regio! Maaltijden warm bezorgd, of vriesverse gerechten die alleen maar even de microgolf in hoeven: het kan allemaal. Dit kan al vanaf €3,75 per gerecht. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Heldere kippensoep of Runderlapje in champignonsaus? Maar is zelf koken geen optie meer? Er is gelukkig een alternatief. Geholpen door de maaltijddienst in Oetingen beschikt u over gezonde gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteGooik
ReactieIk bestel voor m’n ouders
Postcode1755
Gemiddelde menuprijs€6,29
Populaire maaltijdPilav

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Oetingen

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de buurt van Oetingen. Bijvoorbeeld belangrijke bezorgers als Marley Spoon en/of Delhaize. Ook in deze plaats zelf bestaan er prima leveranciers en zorginstellingen. Elk bedrijf onderscheidt zich door z’n eigen productaanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Dankzij onze vergelijker kan u daarom de bedrijven op uw gemak vergelijken op allerlei onderdelen. Het selecteren van de best passende verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende wat aangenamer. Weet u niet of het wat voor u is? Ga dan eerst voor een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er bepaalde wensen als onder andere vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Oetingen? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Veel traiteurs voor ouderen passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Daarna wordt de maaltijd snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Om die reden blijven vitaminen en mineralen beschermd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Vol van smaak
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Structuur en smaak blijven gewaarborgd. Meerdere maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen hoeft dan ook vaak niet.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Oetingen. Een prima oplossing voor bijv. ouderendie het eten niet meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Doorgaans gedaan door een meer lokale partij.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

De meeste organisaties bieden ook een praktische boodschappendienst voor chronisch zieken. Hiermee krijgt u gelijk de supermarktartikelen als leverworst of dieetproducten. Gewoonlijk kosteloos bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Oetingen vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Oetingen? Of heeft u liever vers bereidde koelverse opwarmmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een aanbieder die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden een groot aantal thuismaaltijden die aansluiten bij uw wensen en eetpatroon. Wat dacht u van Medaillon Champignonsaus Groenten Gebakken Aard. en Kipbrochette Ratatouille En Gebakken Aardappelen? Hieronder ontdekt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Gooik. Overweeg ook altijd het proefpakket. Dikwijls kunt u extra voordelig smaakvolle bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig vet keuren. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Het eten wordt geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er is geen sprake van een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Oetingen voor ouderen fluctueren ontzettend. Het tarief voor een maaltijd wordt gevormd door onderdelen als de aanbieder, de mate van versheid, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Groentesoep Met Balletjes wordt al bezorgd vanaf €6,45.
 • Diepvriesmaaltijd als Kipcordon Bleu Appel/Abrikoos Met Puree is er al voor €3,6.
 • De daghap voor ouderen als Vegetarische lasagna, spinazie bestelt u vanaf €7,05.
De recepten kan uitgebreid worden. Bestel ook Mosterdsoep, een stukje fruit en om het compleet te maken Roomijs om het feest compleet te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Dan kunt u mogelijk ondersteuning aanvragen via uw gemeente Gooik voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Top-5 bereide maaltijden

 • Prei-gehaktschotel
 • Witlof a la creme
 • Stamppot zuurkool
 • Gegrilde paprika
 • Aardappelgratin

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Oetingen aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Check als eerst wat voor soort kant-en-klaar maaltijd matcht met uw eisen. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de meest gekozen maaltijddiensten en geef de voorkeur door. Controleer goed het aanbod, de wijze van bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Probeer het proefpakket

  De meeste services stunten met een goedkoop of gratis proefpakket. Denk dan aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met professionele services.

 4. Maaltijden afnemen

  Beviel het proefpakket? Dan kunt u elke dag weer nieuwe gerechten bestellen. Vaak doet u dat via telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of via internet. Uw bestelling wordt in de regel geleverd aan huis door een persoonlijke bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met ongeveer 30 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan is er een keus te maken uit 90+ vaste maaltijden. In het geval van tafeltje dekje is er vaak een speciaal dagmenu. Soms is zelf samenstellen een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijd-verzorgers werken met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Babi pangang of Varkenslapje met mosterdjus, andijvie en gekookte aardappelen. Daardoor zijn er voor iedereen warme maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er geldt geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis als u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door gebruik te maken van een speciale menukaart kan men eenvoudig – online, telefonisch of op papier – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De maaltijden worden normaliter door een lokale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers is dat om de 4 dagen. Bij vriesvers spreken we van 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een gewoon goede maaltijd draagt bij aan uw algehele gesteldheid. De warme schotel is daarbij van groot belang. Veel ouderen of beperkten eten volgens een bepaald dieet. Om die reden zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Bijvoorbeeld glutenvrij, gemalen, lactosevrij, natriumarm of veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk, vegetarisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Oetingen. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: maaltijden met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig in het geval van een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als als slikken & kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit