Maaltijdservice Roosdaal

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Roosdaal voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Roosdaal? Aan de hand van maaltijdbutler.be treft u snel en simpel alle leveranciers die leveren in uw plaats. Warme gerechten, of microgolf-maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: er is veel mogelijk. Al te verkrijgen vanaf €4,90 per maaltijd. Genieten van Hamlapje, tuinboontjes, spekjes, aardappelpuree, bieslook of Varkenslapje in jus? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Via de maaltijddienst in Roosdaal smult u weer van gezonde gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteRoosdaal
ReactiePerfecte oplossing
Postcode1760
Prijs per gerecht€5,57
Meest gekozen maaltijdJonge kabeljauw in roomsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Roosdaal

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de omgeving van Roosdaal. Neem landelijke bezorgers als Vlotter of Champion. Ook in de gemeente zelf kunt u terecht bij uitstekende organisaties en speciale eetpunten. Iedere partij wordt bestempeld door een eigen productaanbod en bestelvoorwaarden. Geholpen door de maaltijdservice-vergelijker kan u de aanbieders rustig vergelijken op allerlei onderdelen. Het kiezen van de beste leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook leuker en makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Bestel in dat geval een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval maaltijdvoorkeuren als gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Roosdaal? Dat hoeft niet erg te zijn! Veel traiteurs en cateraars kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Daaropvolgend worden deze maaltijden snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Zo blijven geur, kleur en smaak intact. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken shock-freeze ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven gewaarborgd. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Lang houdbaar
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Roosdaal. Een goede vervanger voor bijv. hulpbehoevenden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Dikwijls georganiseerd door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Een aantal services bieden ook een extra boodschappendienst voor ouderen. In dat geval krijgt u probleemloos belangrijke boodschappen als koeken en peren. Niet zelden zonder extra kosten bezorgd tot in de keuken.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Roosdaal vergelijken

Liefhebber van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Roosdaal? Of geeft u de voorkeur aan echt 100% verse koelverse thuismaaltijden? Of neigt u meer naar een organisatie die zich focust op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er is de keuze uit relatief veel bezorgmaaltijden die aansluiten bij uw eisen en voedingsadvies. Zelf maaltijden online bestellen als Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree of Spirelli In Tomatensaus Met Ham En Kaas? Via onze vergelijker treft u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Roosdaal. Bekijk goed het proefpakket. In veel gevallen is er een proef-mogelijkheid. U kan smaakvolle bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen testen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De maaltijden worden bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Roosdaal voor ouderen fluctueren ontzettend. Het tarief voor een maaltijd wordt gevormd door aspecten als het bedrijf, de mate van versheid, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool bestelt u vanaf €6,45.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Penne Pesto Kip Wokgroenten kunt u al bestellen vanaf €5,35.
 • De daghap voor ouderen als Kip Dragonsaus Groene Groenten En Aardappelpotje wordt al bezorgd vanaf €5,5.
De maaltijden is niet waar het bij blijft. Ook Venkelsoep, een extra rauwkostsalade en een dessert als Dulce de leche om het af te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan men een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Roosdaal voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Aardappelpuree
 • Kervelroomsoep
 • Bloemkoolsoep
 • Kip tandoori
 • Spaghetti

Plekken in de buurt


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Roosdaal aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Check als eerst wat voor type ouderenmaaltijd aansluit op uw wensenlijstje. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk populaire maaltijdservices en selecteer er een. Check vooral het assortiment, op welke manieren u kunt bestellen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Bestel het proefpakket

  De grote dienstverleners stunten met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Zo’n aanbieding kan betekenen 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Op basis daarvan kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met gespecialiseerde aanbieders.

 4. Bestellingen plaatsen

  Beviel het proefpakket? In dat geval kan men dagelijks een nieuwe bestelling plaatsen. Gewoonlijk is dat mogelijk via een speciaal telefoonnummer, door maaltijden aan te kruisen, of via de website. De maaltijden voor ouderen worden altijd thuisbezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten is er vaak een menulijst met pakweg 15 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan kunt u kiezen uit 75 – 125 vaste menu’s. Bij tafeltje dekje kiest u voor een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Steeds vaker is zelf een maaltijd samenstellen een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke aanbieders hebben een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Gemalen Zalm In Vissaus Met Wortelen En Puree en Javaanse kip met five-spices, kruidenrijst met doperwten. Hierdoor ontvangt men altijd goede seniorenmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd in het geval u zelf een bestelling geplaatst heeft. Via de standaard bestellijst kunt u wekelijks zelf – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De microgolf-maaltijden worden meestal door een regionale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers spreken we van elke week 2 keer. Het vriesverse aanbod om de 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Gezond en vers eten vormt het fundament van uw algehele gesteldheid. Elke dag een warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige ouderen of mensen met een beperking eten volgens een strikt dieet. Mede daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om glutenvrij, lactosevrij, zoutarm, natriumarm of veganistisch, koolhydraatarm, vegetarisch, eiwitrijk: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Roosdaal. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst wanneer er sprake is van een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen of slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente