Maaltijdservice Leerbeek

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Leerbeek voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Leerbeek? Geholpen door de maaltijdservice-vergelijker vergelijkt u gemakkelijk alle organisaties die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of dagverse gerechten die nog even in de microgolf moeten: u kunt alle kanten op. Dit kan al vanaf €5,55 per gerecht. Smullen van Spinaziestamppot en Gegrilde groentenmix in saus? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door middel van de maaltijddienst in Leerbeek geniet u van complete gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteGooik
Waarom bestellen?Al jarenlang klant
Postcode1755
Prijs per gerecht€6,28
Vaak gekozen maaltijdVarkensfilet in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Leerbeek

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten die bezorgen in Leerbeek. U kunt denken aan belangrijke organisaties als Marley Spoon en/of 0. Ook in deze plaats zelf bestaan er allerlei leveranciers en zorginstellingen. Elke leverancier levert een eigen menu en voorwaarden. Middels onze vergelijker kan u daarom de services overzichtelijk tegen elkaar afzetten. Het uitkiezen van een goede verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook wat overzichtelijker. Eerst kijken of het wat is? Start eens met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er allergieën of dieetwensen als lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Leerbeek? Dat hoeft niet erg te zijn! Nogal wat cateraars en traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. In de volgende stap worden deze maaltijden snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Daardoor blijven voedingsstoffen en smaak optimaal behouden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding shock-freeze ingevroren. Structuur en smaak blijven optimaal behouden. Voor meerdere maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is dus niet noodzakelijk.

 • Maandenlang te bewaren
 • Kleine en grote porties
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Leerbeek. Ideaal voor bijv. hulpbehoevenden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Meestal op touw gezet door een lokale zorginstelling.

 • Warm thuisbezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Een aantal aanbieders faciliteren daarnaast een speciale boodschappendienst voor ouderen. In dat geval koop u direct de supermarktartikelen als honing of roomboter. Normaliter gratis mee bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Leerbeek vergelijken

Incidenteel eens genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Leerbeek? Of prefereert u echt 100% verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of neigt u meer naar een leverancier die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit meerdere opwarmmaaltijden die rijmen met uw situatie voedingspatroon. Wat te denken van Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree of Gemalen Kip In Cremesaus Met Broccoli En Puree? Onderstaand achterhaalt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de regio Gooik. Onze tip: begin met een proefpakket. Meestal kunt u extra voordelig de lekkerste bereide gerechten met lekker veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uitproberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De menu’s worden bezorgt door uw eigen bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Leerbeek voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs voor een gerecht wordt gevormd door factoren als de aanbieder, het type gerecht en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel kunt u al bestellen vanaf €6,2.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Gentse Waterzooi kunt u al bestellen vanaf €4,1.
 • Een thuisbezorgde daghap als Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree is beschikbaar vanaf €7,3.
Een verse maaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Preisoep, een lekker bijgerecht en iets lichts zoals Bananenvla na. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Gooik voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Populaire bereide maaltijden

 • Gehakt in roomsaus
 • Broccoli kaassaus
 • Stamppot andijvie
 • Zuurkoolstamppot
 • Penne carbonara

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Leerbeek aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Achterhaal eerst welk type bezorgmaaltijd in lijn is met uw gesteldheid. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk meest gekozen maaltijd-bedrijven en bepaal uw voorkeuren. Kijk goed na de voedingswaarden, keuze in bezorgdagen, en de klantwaardering.

 3. Probeer het proefpakket

  De belangrijkste maaltijd-verzorgers stunten met een goedkoop of gratis proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Op basis daarvan kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met goede maaltijd-verzorgers.

 4. Een vaste leverdag

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kunt u moeiteloos nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans kan dat per telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of via de website. De seniorenmaaltijden worden dikwijls bezorgd tot in de keuken via een lokale leverancier in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Binnen het koelverse segment is er doorgaans een keuze menulijst met ruwweg 25 gerechten. Binnen het diepvries-segment hebt u de keuze uit 70 – 150 vaste maaltijden. Rondom tafeltje dekje treft men een vast weekmenu. Bij sommige aanbieders is zelf gerechten samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle dienstverleners voorzien in een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Bijvoorbeeld Heldere vermicellisoep en Groenteburger,bietjes,gebakkenaardappelen. Daardoor kan iedereen gebruik maken van seniorenmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij de organisatie waar u klant bent.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, aanbieders hanteren geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats in het geval u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Middels een handige bestellijst kunt u gemakkelijk – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De bezorgmaaltijden worden in de meeste gevallen door een vaste bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Het koelverse assortiment elke 3/4 dagen. Het vriesverse assortiment 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten heeft invloed op een vitaal en energiek lichaam. Een verse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige bejaarden of beperkten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Mede daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan gemalen, glutenvrij, natriumarm, zoutarm of juist veganistisch, vegetarisch, eiwitrijk, vloeibaar: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Leerbeek. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: maaltijden met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig als u te maken heeft met een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen of slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit