Maaltijdservice Zoerle-Parwijs

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Zoerle-Parwijs voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Zoerle-Parwijs? Met behulp van maaltijdbutler.be treft u moeiteloos alle leveranciers die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of vriesverse gerechten die alleen maar even de microgolf in hoeven: dat kunt u zelf beslissen. Te bestellen vanaf €5,60 per maal. Smullen van Kipfilet met kruidenjus, witte rijst, wokgroenten en Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Door de maaltijdendienst in Zoerle-Parwijs beschikt u over heerlijke gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieAntwerpen
GemeenteWesterlo
RecensieNiet meer naar de winkel
Postcode2260
Gemiddelde menuprijs€5,85
Meest gekozen maaltijdSpaghetti Bolognese, kaas

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Zoerle-Parwijs

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Zoerle-Parwijs. Neem bijv. landelijke firma’s als Yumbel of 0. Ook in de gemeente zelf ontstaan er allerlei partijen en zorginstellingen. Elke aanbieder hanteert een eigen productaanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Via deze pagina kunt u de bedrijven snel en makkelijk op een rijtje zetten. Uitkomen bij een relevante maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier leuker en makkelijker. Eerst eens proberen? Ga dan eerst voor een aantrekkelijk proefpakket! Is er sprake van specifieke wensen zoals bijv. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Zoerle-Parwijs? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Veel traiteurs en cateraars worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Hierna worden de ingrediënten gekoeld naar onder 5⁰C. Met deze techniek blijven voedingsstoffen en smaak beschermd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

  • Vers van het land
  • Vol van smaak
  • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven gewaarborgd. Weken lang goed te houden. Iedere 7 dagen inkopen doen is niet altijd nodig.

  • Tot half jaar houdbaar
  • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
  • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Zoerle-Parwijs. Een goede vervanger voor bijv. gehandicapten die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Normaliter georganiseerd door lokale vrijwilligers.

  • Maaltijden warm aangeleverd
  • Maximale versheid
  • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Diverse firma’s voorzien in een praktische boodschappendienst voor ouderen. Zodoende haalt men zonder moeite belangrijke boodschappen als magere kwark en honing. Dikwijls kosteloos bezorgd op een vast tijdstip.

  • Niet meer naar de supermarkt
  • Op een vast moment in de week
  • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Zoerle-Parwijs vergelijken

Liefhebber van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Zoerle-Parwijs? Of geeft u de voorkeur aan de meest verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of houdt u juist van een service gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er is de keuze uit een groot aantal opwarmmaaltijden die in lijn zijn met uw voorkeuren en eventuele dieet. Neem nu Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli en Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel? Onderstaand ziet u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Westerlo. Overweeg ook altijd het proefpakket. Meestal kunt u tegen een zeer scherpe prijs verse bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig koolhydraten proeven. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Uw bestelling wordt geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er is geen sprake van een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Zoerle-Parwijs voor ouderen wijken nogal af. De prijs voor een gerecht hangt namelijk af van elementen als de organisatie, herkomst ingrediënten, en eventuele dieetvoorkeuren.

  • Dagverse maaltijd zoals Kip Op Grootmoeders Wijze kunt u al bestellen vanaf €5,15.
  • Diepvriesmaaltijd als Dieet Hamburger Viergroentenstamppot vindt u vaak al vanaf €5.
  • Een bereide dagschotel voour ouderen als Varkensfilet in jus, spruitjes en aardappelpuree kunt u al bestellen vanaf €7,4.
De recepten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Linzensoep, een stukje fruit en een dessert als Appeltaart achteraf. Heeft u te maken met geldproblemen? Wellicht kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Westerlo voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Vaak bestelde bereide maaltijden

  • Reepjes kippenvlees in jus
  • Pompoensoep met vermicelli
  • Kippensoep met vermicelli
  • Boe­ren­kool­stoof met ei
  • Erwtensoep met rookworst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Zoerle-Parwijs aanvragen

  1. Wat zoekt u precies?

    Bedenk eerst welk type seniorenmaaltijd klopt met uw eetpatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

  2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

    Vergelijk populaire maaltijdservices en kies er een. Check vooral het type maaltijden, op welke manieren u kunt bestellen, en beoordelingen van huidige klanten.

  3. Het proefpakket laten bezorgen

    De populaire aanbieders werken met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Bijvoorbeeld 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u laagdrempelig kennismaken met gespecialiseerde aanbieders.

  4. Maaltijden afnemen

    Was de proefbestelling goed? Mooi, dan kunt u snel en simpel nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans doet u dit telefonisch, met behulp van de menukaart, of met de tablet. De menu’s worden dikwijls bezorgd tot in de keuken via een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met plusminus 15 menu’s. Spreken we over diepvries, dan kan men kiezen uit 70+ blijvende gerechten. Via het tafeltje dekje principe krijgt men één maaltijd per dag. In sommige gevallen is zelf een maaltijd samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Praktisch alle aanbieders gebruiken een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als bijv. Runderboomstammetje met vleesjus, gebakken aardappelen, rode bieten en Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree. Op die manier kan iedereen gebruik maken van opwarmmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw maaltijdservice.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er geldt geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis indien u een bestelling heeft doorgegeven. Met behulp van een handige bestellijst kan men op eigen houtje – op meerdere manieren – een bestelling doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De gerechten worden in de regel door een lokale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Het koelverse aanbod wekelijks. Bij vriesverse gerechten 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd heeft invloed op een optimale lichamelijke gesteldheid. De warme schotel is heel belangrijk. Sommige bejaarden of invaliden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Hierdoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. U kunt denken aan natriumarm, lactosevrij, gemalen, glutenvrij of wellicht koolhydraatarm, vegetarisch, eiwitrijk, vloeibaar: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Zoerle-Parwijs. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

  • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
  • Glutenvrij: perfect als er iets speelt als coeliakie / glutenvrije levensstijl.
  • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat als slikken & kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit