Maaltijdservice Tongerlo

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Tongerlo voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Tongerlo? Via onze vergelijker treft u gemakkelijk alle firma’s die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdservice, of een koelvers gerecht die u zelf moet opwarmen: het kan allemaal. En dat al vanaf €4,95 p.p. Flink uitpakken met Gebakken krieltjes of Hutspot, rundvlees? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er is een oplossing! Door de maaltijdendienst in Tongerlo krijgt u verse gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieAntwerpen
GemeenteWesterlo
ReactieHoef niet meer te koken
Postcode2260
Gemiddelde menuprijs€5,84
Vaak gekozen maaltijdAppelcompote met vanille

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Tongerlo

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de omgeving van Tongerlo. Denk dan aan belangrijke bedrijven als Viangro en Colruyt. Maar ook lokaal kunt u terecht bij verschillende leveranciers en verswinkels. Iedere leverancier onderscheidt zich door z’n eigen aanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door gebruik te maken van de maaltijdservice-vergelijker kan u de bezorgers overzichtelijk tegen elkaar afzetten. Het uitzoeken van de best passende aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor een beetje makkelijker. Twijfelt u nog? Begin dan met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Spelen er bepaalde voorkeuren zoals bijv. veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Tongerlo? Er is gelukkig een alternatief. Een aanzienlijk deel van de traiteurs in België kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd kakelverse ingrediënten. Hierna wordt het eten snel teruggekoeld. Daardoor blijven smaak en vitamines gegarandeerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Vers van het land
 • Heerlijke en smaakvol
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven gewaarborgd. 10 weken lang eetbaar. Elke week een bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Maandenlang te bewaren
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Tongerlo. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Veelvuldig georganiseerd door lokale vrijwilligers.

 • Warm thuisbezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

De meeste bezorgers voorzien in een praktische boodschappendienst voor senioren. Daarmee bestelt men probleemloos broodnodige boodschappen als vleeswaren en achterham. Dikwijls zonder extra kosten bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Op een vast moment in de week
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Tongerlo vergelijken

Liefhebber van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Tongerlo? Of zoekt u een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor senioren? Of prefereert u een leverancier gericht op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn relatief veel mogelijkheden die matchen met uw wensen en eetpatroon. Neem nu Dieet Kalfsworst Rode Kool Aardappel of Fish-Sticks Tomatensaus Met Puree? Onderstaand ziet u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Westerlo. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Bij veel aanbieders is er een proef-mogelijkheid. U kan voedzame bereide gerechten met lekker veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen keuren. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Zij werken vaak niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Tongerlo voor ouderen wijken nogal af. De prijs die wordt gerekend wordt samengesteld door onderdelen als de aanbieder, het soort maaltijd, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Lasagne Met Linzen Tomaat & Quorn is er al vanaf €6,05.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Tagliatelle Met Kip En Bospaddestoelen kunt u al laten bezorgen vanaf €5,15.
 • De daghap voor ouderen als Gegrilde groentenmix in saus kunt u al laten bezorgen vanaf €6,1.
De maaltijden is niet het enigste: Wat te denken van Kreeftensoep, een lekker bijgerecht en iets fris zoals Hangop om mee af te sluiten. Heeft u moeite met de financiën? In sommige gevallen kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Westerlo voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Kipfilet in piri piri saus
 • Kipfilet in piri piri saus
 • Groentesoep met balletjes
 • Kippensoep met vermicelli
 • Kibbeling met kruidendip

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Tongerlo aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Bedenk eerst welke vorm van een maaltijdservice klopt met uw leefpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk professionele maaltijddiensten en bekijk de beschikbaarheid. Bekijk met name het aanbod, de wijze van bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De populaire dienstverleners verstrekken een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Typische acties zijn 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Daardoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bepaalde dienstverleners.

 4. Elke week een levering

  Beviel het proefpakket? Vervolgens kan men wekelijks een nieuwe menulijst invullen. Doorgaans doet u dit per telefoon, met behulp van de menukaart, of via internet. De maaltijden voor ouderen worden dikwijls aan huis gebracht via een persoonlijke bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met om en nabij de 15 gerechten. Als we het hebben over diepvries is het assortiment beperkt tot 70+ blijvende maaltijden. Bij de tafeltje dekje service is er vaak één maaltijd per dag. Soms is vers op maat een speciale feature.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel maaltijdservices werken met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Kalkoenlapje met Provençaalse jus, gebakken wedges en wortelen met peterselie en Heldere boerengroentesoep. Op die manier zijn er voor iedereen warme maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw leverancier.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd op het moment dat men deze ook zelf besteld heeft. Via een speciale menukaart kunt u iedere week zelfstandig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de bezorging?

De microgolf-maaltijden worden in de regel door een eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Het koelverse assortiment om de 4 dagen. Bij vriesvers spreken we van om de 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een goede maaltijd draagt bij aan uw vitaliteit en gezondheid. Een dagverse warme schotel is heel belangrijk. Sommige senioren of invaliden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Mede daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft gemalen, lactosevrij, zoutarm, glutenvrij of misschien veganistisch, eiwitrijk, vegetarisch, koolhydraatarm: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Tongerlo. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij een situatie als glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit