Maaltijdservice Pulle

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Pulle voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Pulle? Door gebruik te maken van onze vergelijker doorzoekt u probleemloos alle organisaties in uw eigen gemeente. Maaltijden warm bezorgd, of dagverse gerechten die u gemakkelijk zelf opwarmt: u maakt zelf de keuze. Verkrijgbaar vanaf €5,40 per gerecht. Aan tafel voor Rode bieten met gekookte aardappel en een speklap en Gehaktschotel, aubergine, aardappelschijfjes in kaassaus? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er is gelukkig een alternatief. Geholpen door de maaltijddienst in Pulle smult u weer van vers bereidde maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieAntwerpen
GemeenteZandhoven
ErvaringPerfecte oplossing
Postcode2243
Maaltijd prijs€5,82
Geliefde maaltijdVolkoren macaronischotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Pulle

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten die actief zijn in Pulle. Denk aan veel gekozen services als Prego of 0. Maar ook lokaal ontstaan er verschillende organisaties en zorginstellingen. Ieder bedrijf wordt bestempeld door een eigen productaanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. D.m.v. onze vergelijker kunt u dus de aanbieders eenvoudig met elkaar vergelijken. Het kiezen van een relevante aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve leuker en makkelijker. Eerst eens proberen? Kijk dan eerst naar een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van dieetwensen als onder andere eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Pulle? Er is een oplossing! Best veel traiteurs voor bejaarden worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met de meest verse ingrediënten. Vervolgens wordt het eten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Met deze techniek blijven smaak en vitamines ongedeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Ambachtelijk bereid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven zo intact. Voor meerdere maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is dan ook overbodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Pulle. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In de regel op touw gezet door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Verscheidenefirma’s bieden ook een speciale boodschappendienst voor gehandicapten. Hiermee koop men eenvoudig de boodschappen zoals leverworst of halvarine. Dikwijls kosteloos afgeleverd met de maaltijden.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Op een vast moment in de week
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Pulle vergelijken

Incidenteel eens genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Pulle? Of bent u meer op zoek naar een wekelijkse bezorgde koelverse bezorgmaaltijden? Of zoekt u een bedrijf met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn talloze seniorenmaaltijden die in lijn zijn met uw voorkeuren en eetpatroon. Genieten van de lekkerste gerechten als Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin of Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen? Via onze vergelijker ontdekt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de streek Zandhoven. Overweeg ook altijd het proefpakket. Dikwijls kan men voor aantrekkelijke prijzen gezonde bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig koolhydraten beoordelen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorger op een vast moment. U zit niet vast aan een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Pulle voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die u betaalt is afhankelijk van aspecten als de organisatie, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst is er al voor €5.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Gemalen Kip Met Worteltjes En Aardappelpuree bestelt u vanaf €3,85.
 • Een warme dagschotel als Rode kool met gehakt schotel bestelt u vanaf €6,95.
Het eten kan uitgebreid worden. Bestel ook Koninginnensoep, een extra salade en een dessert als Crema catalana als nagerecht. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Zandhoven voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Top-5 bereide maaltijden

 • Runderhachee met rode kool
 • Ajam pangang, nasi goreng
 • Pastaschotel met spinazie
 • Appelcompote met vanille
 • Ertwensoep met rookworst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Pulle aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Check als eerst welk soort thuismaaltijd in lijn is met uw voedingspatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijdservices en bepaal uw voorkeuren. Check vooral het type maaltijden, de bestel en bezorgopties, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Een proefpakket nemen

  De meeste dienstverleners verstrekken een scherp geprijsd proefpakket. U kunt denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Door hier gebruik van te maken kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met aantrekkelijke leveranciers.

 4. Vaste levermomenten

  Was de proefbestelling goed? Dat is fijn, nu kan men probleemloos weer nieuwe gerechten bestellen. Gewoonlijk doet u dat via een speciaal telefoonnummer, door gerechten in te vullen, of met de computer. De maaltijden voor senioren worden veelal geleverd aan huis door een lokale leverancier in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met plusminus 25 menu’s. Als we het hebben over diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 100+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij tafeltje dekje krijgt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is vers op maat een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, de meeste maaltijd-verzorgers hebben een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Rode bieten met gekookte aardappel en een speklap of Vegetarische Italiaanse carre met vegetarische jus, gebakken aardappelen, wortelen met peterselie. Daardoor zijn er voor alle ouderen warme maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw maaltijdservice.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er geldt geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen in het geval men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Aan de hand van de welbekende bestellijst kunt u snel en simpel – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er geleverd?

De bezorgmaaltijden worden in de regel door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelverse maaltijden 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers is dat maandelijks.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Verse voeding bevordert een goede balans en energie. Elke dag een warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige senioren of gehandicapten eten volgens een strikt dieet. Om die reden ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. Het betreft glutenvrij, lactosevrij, natriumarm, zoutarm of misschien vloeibaar, eiwitrijk, koolhydraatarm, veganistisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Pulle. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij een situatie als glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit