Maaltijdservice Pulderbos

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Pulderbos voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Pulderbos? Middels onze tool doorzoekt u eenvoudig alle organisaties die maaltijden thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of vriesverse maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: dat kunt u zelf beslissen. Te bestellen vanaf €3,50 p.p. Smullen van Babi ketjap, bami of Kipfilet, appelmoes gekruide gebakken krieltjes? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Met behulp van de maaltijdendienst in Pulderbos smult u weer van gezonde maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieAntwerpen
GemeenteZandhoven
RecensieBestel het voor mijn ouders
Postcode2242
Gemiddelde menuprijs€5,81
Meest gekozen maaltijdBroccoli rollade schotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Pulderbos

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Pulderbos. Denk aan landelijke bedrijven als Meal-Story of Dienstenthuis.be. Echter, ook heel lokaal kan men kiezen voor verscheidene initiatieven en speciale eetpunten. Elke aanbieder heeft weer zijn eigen assortiment en procedures rondom bestellen en betaling. Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker kan u daardoor de bezorgers eenvoudig met elkaar vergelijken. De keuze maken voor een solide verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan een stuk gemakkelijker. Twijfelt u nog? Begin dan met een aantrekkelijk proefpakket! Spelen er menu-voorkeuren als onder andere lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Pulderbos? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Flink wat traiteurs voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Daarna worden ze snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Hierdoor blijven smaak en vitamines ongeschonden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Vers van het land
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen gaan zo niet verloren. Meerdere maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen is dus niet noodzakelijk.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Kleine en grote porties
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Pulderbos. Een uitkomst voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt meteen aanschuiven! In de regel gedaan door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

De meeste aanbieders faciliteren daarnaast een handige boodschappendienst voor senioren. Daarmee krijgt men snel de boodschappen zoals snoep of roomboter. Meestal gratis afgeleverd tot in de keuken.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Pulderbos vergelijken

Af en toe profiteren van een handige diepvriesmaaltijd in Pulderbos? Of houdt u juist van de meest verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of geeft u de voorkeur aan een aanbieder die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit meerdere thuismaaltijden die matchen met uw situatie en mogelijke allergieën. U kunt denken aan Dieet Rundstong Tomatensaus Puree of Lasagne Met Linzen Tomaat & Quorn? Aan de hand van deze website bekijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de streek Zandhoven. Onze tip: begin met een proefpakket. Dikwijls kan men voor aantrekkelijke prijzen smaakvolle bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig zout uittesten. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Zij werken vaak niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Pulderbos voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs per maaltijd heeft te maken met bijvoorbeeld het bedrijf, herkomst ingrediënten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Koolvis Hollandaisesaus Preiroom Krielaardappel kunt u al bestellen vanaf €4,8.
 • Een vriesverse maaltijd als Kalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie bestelt u vanaf €5,3.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Kipfilet in roomsaus kan je kopen vanaf €7,2.
Het diner is niet waar het bij blijft. Ook Aardappelsoep, een extra salade en om het compleet te maken Fraises Wilhelmine als afsluiter. Heeft u moeite met de financiën? In sommige gevallen kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Zandhoven voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Populaire bereide maaltijden

 • Varkenshaasje in pepersaus
 • Ajam pangang, bami goreng
 • Gepaneerde Alaska-koolvis
 • Schnitzel champignonsaus
 • Varkensprocureur in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Pulderbos aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Achterhaal eerst welke vorm van een seniorenmaaltijd past bij uw leefpatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de gespecialiseerde bezorgservices en selecteer er een. Bekijk met name het soort gerechten, de manier van bezorging, en de klantwaardering.

 3. Bestel het proefpakket

  De meeste maaltijd-verzorgers werken met een extra goedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Door hier gebruik van te maken kunt u zonder hoge kosten kennismaken met aantrekkelijke maaltijd-verzorgers.

 4. Maaltijden afnemen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Zo ja, dan kunt u snel en simpel nog een bestelling doen. Doorgaans kan dat per telefoon, met behulp van de menulijst, of via de iPad. Het eten wordt in de regel bezorgd tot in de keuken via een lokaal gezicht / bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met gemiddeld 25 maaltijden. Als we het hebben over diepvries kan men kiezen uit 50 – 100 blijvende gerechten. Met een tafeltje dekje gebruikt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf samenstellen een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Praktisch alle aanbieders gebruiken een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Zoals bijv. Vegetarische notenburger met vegetarische jus, gebakken aardappelen, wokgroenten of Kippenboutje in tuttifrutti, babyworteltjes en gefrituurde aardappelpartjes. Hierdoor krijgt iedereen geschikte seniorenmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw bezorger.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats in het geval u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door middel van een speciale menukaart kan men eenvoudig – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de bezorging?

De verse maaltijden worden in de regel door een regionale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers: elke 3/4 dagen. Het vriesverse assortiment elke 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Gezond en vers eten is cruciaal voor een goede balans en energie. De warme schotel is heel belangrijk. Veel bejaarden of mensen met een beperking volgen een dieet of hebben een allergie. Om die reden zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over natriumarm, lactosevrij, glutenvrij, zoutarm en ook vloeibaar, koolhydraatarm, veganistisch, eiwitrijk: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Pulderbos. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch wanneer er sprake is van glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen en slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit