Maaltijdservice Viersel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Viersel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Viersel? Geholpen door deze website ontdekt u eenvoudig alle firma’s in uw regio! Een warme maaltijdvoorziening, of een dagvers gerecht die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: er is veel mogelijk. En dat al vanaf €4,60 per persoon. Flink uitpakken met Groentesoep Met Balletjes en Spinaziestamppot, omelet? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Geen probleem! Door de maaltijdendienst in Viersel smult u weer van verse gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieAntwerpen
GemeenteZandhoven
RecensieIdeaal voor mijn ouders
Postcode2240
Prijs per maaltijd€5,8
Vaak bestelde maaltijdSchnitzel mexico schotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Viersel

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Viersel. We hebben het over grote bezorgers als Foodbag en/of Carrefour. Maar ook lokaal ontstaan er tal van instellingen en verswinkels. Elke aanbieder onderscheidt zich door een eigen manier van bereiding en procedures rondom bestellen en betaling. Door gebruik te maken van www.maaltijdbutler.be kunt u dus de services snel en makkelijk op een aantal punten vergelijken. De keuze maken voor een solide bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo een stuk eenvoudiger. Twijfelt u nog? Begin dan met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er maaltijdvoorkeuren zoals bijvoorbeeld zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Viersel? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Veel cateraars en traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Vervolgens worden deze maaltijden teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Daardoor blijven smaak en voedingswaarden gegarandeerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Heerlijke en smaakvol
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak en gezonde vitaminen gaan zo niet verloren. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week een bezorging is geen verplichting.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Viersel. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Dikwijls afgehandeld door lokale vrijwilligers.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verscheidenebezorgers hanteren ook een bruikbare boodschappendienst voor gehandicapten. Zodoende haalt u zonder moeite belangrijke boodschappen als gebraden gehakt en roomboter. Niet zelden kosteloos afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Tot in de keuken geleverd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Viersel vergelijken

Liefhebber van een handige diepvriesmaaltijd in Viersel? Of prefereert u gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor ouderen? Of houdt u juist van een instelling die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit een hoop maaltijdservices die in lijn zijn met uw gesteldheid en mogelijke allergieën. Wat dacht u van Kervelsoep of Dieet Boerenkool Met Kalfsgehaktbal? Verderop ontdekt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Zandhoven. Bestel eerst eens een proefpakket. Bij veel aanbieders kunt een voor een lage prijs de lekkerste bereide gerechten met min. 200 gram groenten en zonder conserveringsmiddelenkeuren. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Zij werken vaak niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Viersel voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die u betaalt heeft te maken met bijvoorbeeld de leverancier, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Rundstong Tomatensaus Puree kunt u al bestellen vanaf €5,4.
 • Een vriesverse maaltijd als Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen wordt al bezorgd vanaf €5,5.
 • De daghap voor ouderen als Gemalen Kip Met Worteltjes En Aardappelpuree bestelt u vanaf €5,9.
De gerechten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Pindasoep, een lekker bijgerecht en een dessert als Poffertjes na. Is uw budget niet toereikend? Mogelijk kan u dan een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Zandhoven voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Gehaktballetjes in uienjus
 • Macaronischotel bolognese
 • Visstukjes in kruidensaus
 • Volkoren macaronischotel
 • Macaroni-gehakt schotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Viersel aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Ga eerst na wat voor soort thuismaaltijd in lijn is met uw voedingspatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk populaire maaltijdservices en geef de voorkeur door. Bekijk met name het maaltijd-aanbod, de wijze van bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Proefpakket bestellen

  De meeste maaltijdservices verstrekken een zeer betaalbaar proefpakket. Bijvoorbeeld 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Hierdoor kunt u laagdrempelig kennismaken met bekende verstrekkers.

 4. Elke week een levering

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kan men elke dag weer nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans doet u dit telefonisch, via de papieren bestellijst of via de website. De maaltijden voor thuis worden doorgaans bezorgd tot in de keuken via een regionale bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met ongeveer 15 menu’s. Bij diepvries hebt u de keuze uit 50 – 100 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Met een tafeltje dekje krijgt men een daghap, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf mixen en combineren ook een optie.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijd-verzorgers bieden een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als bijv. Dieet Rundstong Tomatensaus Puree en Hachee met rodekool en witte rijst. Zo zijn er voor alle bejaarden bezorgmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw bezorger.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht abonnementsvorm voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis op het moment dat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Met behulp van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men eenvoudig – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de levering?

De microgolf-maaltijden worden normaliter door een lokale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat 2 wekelijks. Het vriesverse assortiment 1 – 2 keer per 4 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een verse maaltijd heeft invloed op uw lichamelijke gezondheid. De warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse ouderen of beperkten eten volgens een bepaald dieet. Daarom faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Denk aan gemalen, glutenvrij, lactosevrij, zoutarm of juist koolhydraatarm, vegetarisch, vloeibaar, eiwitrijk: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Viersel. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden bij bijvoorbeeld een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken en/of kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit