Maaltijdservice Westerlo

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Westerlo voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Westerlo? Dankzij onze vergelijker achterhaalt u overzichtelijk alle bezorgers die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of koelverse maaltijden die u zelf moet opwarmen: er is veel mogelijk. Nu al voor €5,20. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Push Up Meatballs of Stukjes rundvlees in saus? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Dat hoeft niet erg te zijn! Dankzij de maaltijdendienst in Westerlo profiteert u van verse maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieAntwerpen
GemeenteWesterlo
ErvaringGemakkelijk opwarmen
Postcode2260
Gemiddelde prijs€5,85
Vaak gekozen maaltijdPastaschotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Westerlo

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Westerlo. Denk aan grote bedrijven als HelloFresh en/of Traiteur Goossens. Ook in de gemeente zelf zijn er interessante leveranciers en vrijwilligersorganisaties. Ieder bedrijf wordt gekenmerkt door een eigen assortiment en bestelvoorwaarden. Aan de hand van onze tool kan u daardoor de firma’s overzichtelijk tegen elkaar afzetten. De keuze maken voor de beste dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zodoende een stuk gemakkelijker. Eerst eens proberen? Begin dan met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er dieetwensen zoals onder andere gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Westerlo? Ook dan bent u welkom! Erg veel traiteurs en cateraars zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met de meest verse ingrediënten. Nadien worden deze producten snel teruggekoeld. Daardoor blijven vitaminen en mineralen gegarandeerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Vol van smaak
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Structuur en smaak blijven zo erg lang goed. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis is dan ook overbodig.

 • Lang houdbaar
 • Eenvoudig op te warmen
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Westerlo. Ideaal voor bijv. hulpbehoevenden die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaliter verzorgd door een plaatselijk restaurant.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

De meeste organisaties hanteren ook een speciale boodschappendienst voor ouderen. In dat geval haalt men eenvoudig praktische of verse producten als krentenbrood en ontbijtkoek. Niet zelden kosteloos afgeleverd tot in de keuken.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Westerlo vergelijken

Liefhebber van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Westerlo? Of neigt u meer naar een blijvende oplossing als koelverse thuismaaltijden? Of heeft u liever een aanbieder die zich focust op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit talloze opwarmmaaltijden die kloppen met uw situatie en mogelijke allergieën. Genieten van de lekkerste gerechten als Kipgyros Rijst of Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne? Hieronder achterhaalt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Westerlo. Onze tip: begin met een proefpakket. Bij veel aanbieders kunt u tegen een zeer scherpe prijs verse bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder ongezonde toevoegingen testen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De menu’s worden bezorgt door uw eigen bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Westerlo voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die u betaalt komt tot stand door aspecten als de aanbieder, het productieproces, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Gemalen Kip Met Worteltjes En Aardappelpuree is verkrijgbaar vanaf €5,7.
 • Een vriesverse maaltijd als Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree is verkrijgbaar vanaf €3,6.
 • Een thuisbezorgde daghap als Spaghetti, tonijn, kappertjes kunt u al laten bezorgen vanaf €5,5.
Het eten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Dopewtensoep, extra groenten en niet te vergeten een toetje als Baklava als afsluiter. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Westerlo voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Bruine bonensoep
 • Penne carbonara
 • Chicken Lunges
 • Alaska-koolvis
 • Garnalensoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Westerlo aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Stel eerst vast welk soort opwarmmaaltijd past bij uw wensenlijstje. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de beschikbare leveranciers en kies een geschikte. Bekijk met name de voedingswaarden, de bestel en bezorgopties, en de klantwaardering.

 3. Proefpakket bestellen

  De professionele maaltijdservices hebben een extra goedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Mede daarom kunt u zonder hoge kosten kennismaken met geschikte leveranciers.

 4. Maaltijden afnemen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Vervolgens kan men overzichtelijk nog een bestelling doen. Doorgaans kan dit per telefoon, met behulp van de menulijst, of met de computer. De maaltijden voor thuis worden steeds vaker bezorgd tot in de keuken via een lokaal gezicht / bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij de koelverse variant, dan profiteert u van een menukaart met ruwweg 20 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan is er een keus te maken uit 70 – 150 blijvende maaltijden. Bij tafeltje dekje heeft u te maken met een daghap, zonder keuze. Soms is zelf uw menu samenstellen ook mogelijk.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Praktisch alle aanbieders hanteren een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als o.a. Zalm remouladesaus groentemix gek aard en Zalm met botersaus, bloemkool à la crème en gele rijst. Handig, want zo kan iedereen gebruik maken van gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw bezorger.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er geldt geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd op het moment dat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Middels een speciale menukaart kan men op eigen houtje – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de levering?

De bezorgmaaltijden worden meestal door een lokale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod wekelijks. In het geval van vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een goede maaltijd heeft invloed op uw vitaliteit en gezondheid. Een verse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Diverse bejaarden of mensen met een beperking volgen een dieet of hebben een allergie. Hierdoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Bijvoorbeeld zoutarm, lactosevrij, gemalen, glutenvrij of juist vegetarisch, koolhydraatarm, eiwitrijk, vloeibaar: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Westerlo. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig wanneer er sprake is van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente