Maaltijdservice Oevel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Oevel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Oevel? Door middel van onze tool treft u supersnel alle organisaties in uw eigen gemeente. Warm geleverd, of kant-en-klaar maaltijden die u zelf moet opwarmen: de mogelijkheden zijn enorm. Al te verkrijgen vanaf €4,65 p.p. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Koolschotel met gehakt en spek en krielaardappels met peterselie of Spekpannenkoek? Maar gaat het koken u moeilijk? Er is een oplossing! D.m.v. de maaltijddienst in Oevel smult u weer van smaakvolle maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieAntwerpen
GemeenteWesterlo
ReactieGeen gedoe meer
Postcode2260
Prijs per gerecht€5,83
Vaak gekozen maaltijdSchnitzel champignonsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Oevel

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de buurt van Oevel. Neem bijv. populaire partijen als HelloFresh of Foodbag. Maar ook op regionaal niveau ontwikkelen zich allerlei partijen en vrijwilligersorganisaties. Elke service onderscheidt zich door een heel eigen type maaltijd en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Via deze pagina kunt u dus de services op uw gemak met elkaar vergelijken. Een keuze maken voor de beste aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan een stuk eenvoudiger. Eerst kijken of het wat is? Bestel dan een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Spelen er specifieke wensen als onder andere vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Oevel? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Nogal wat traiteurs voor bejaarden kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met de meest verse ingrediënten. Hierna worden ze teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door dit proces blijven structuur en smaak beschermd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken shock-freeze ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen raken niet bedorven. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Eenvoudig op te warmen
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Oevel. Een redding voor bijv. hulpbehoevenden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Doorgaans afgehandeld door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct aanschuiven
 • 100% vers
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Een aantal firma’s voorzien in een speciale boodschappendienst voor gehandicapten. Op die manier haalt u zonder moeite de supermarktartikelen als toiletpapier en leverworst. Veelal zonder bezorgkosten op een vast tijdstip.

 • Direct alles in huis
 • Tot in de keuken geleverd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Oevel vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Oevel? Of geeft u de voorkeur aan een structurele oplossing zoals koelverse opwarmmaaltijden? Of neigt u meer naar een bedrijf die zich focust op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit flink wat bezorgmaaltijden die matchen met uw wensenlijstje en eventuele dieet. Wat te denken van Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen of Pollak Botersaus Groentemix Aardappelkwartje? Aan de hand van deze website vindt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Westerlo. Bestel eerst eens een proefpakket. Bij veel aanbieders kunt u extra voordelig complete bereide gerechten met verse producten en weinig vet uitproberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De maaltijden worden geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Oevel voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs hangt namelijk af van aspecten als de leverancier, de mate van versheid, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin kunt u al bestellen vanaf €6,1.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Varkensstoofvlees Andijvie En Krielaardappelen is beschikbaar vanaf €4,65.
 • Een thuisbezorgde daghap als Dieet Rundstong Tomatensaus Puree kan je kopen vanaf €6,3.
De maaltijden is niet waar het bij blijft. Ook Budae jjigae, extra groenten en een toetje als Bananenvla achteraf. Zijn kosten voor u een probleem? Wellicht kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Westerlo voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Rundvlees in basilicumsaus
 • Heldere boerengroentesoep
 • Kip kerrie ananas schotel
 • Tomatensoep met balletjes
 • Kabeljauw in kruidensaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Oevel bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Stel eerst vast welk soort opwarmmaaltijd in overeenkomst is met uw omstandigheden. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk aangeraden bezorgservices en bepaal uw voorkeuren. Kijk goed na het assortiment, de bestel en bezorgopties, en recensies van andere klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De populaire verstrekkers werken met een voordelig proefpakket. Denk dan aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Op basis daarvan kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met alle verstrekkers.

 4. Wekelijks bestellen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Gelukkig, nu kan men moeiteloos nieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen doet u dat per telefoon, met behulp van de menukaart, of email / internet. Het eten wordt doorgaans thuisbezorgd middels een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met plusminus 20 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 75 – 125 blijvende menu’s. In het geval van tafeltje dekje is er sprake van een speciaal dagmenu. Meer en meer is zelf uw bord samenstellen ook een optie.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijd-verzorgers gebruiken een speciale categorie met dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Halskarbonade met jus, doperwten met worteltjes en gekookte aardappelen en Twentse gehaktbal met vleesjus, gekookte aardappelen, rode kool met appel. Op die manier kan iedereen genieten van warme maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er geldt geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd als u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Middels een handige bestellijst kunt u snel en simpel – op meerdere manieren – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden worden in de meeste gevallen door een regionale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod 2 wekelijks. Vriesvers: om de 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een goede maaltijd bevordert uw vitaliteit en gezondheid. Een lekkere en gezonde warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Veel senioren of beperkten eten volgens een strikt dieet. Mede daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over natriumarm, zoutarm, glutenvrij, lactosevrij of wellicht koolhydraatarm, vloeibaar, vegetarisch, eiwitrijk: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Oevel. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect in het geval van een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit