Maaltijdservice Bruyelle

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bruyelle voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Bruyelle? Met behulp van www.maaltijdbutler.be bekijkt u snel en simpel alle services in de buurt! Een warme maaltijdservice, of een kant-en-klaar maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: er is veel mogelijk. En dat al vanaf €3,50 per keer. Genieten van Kippendijstukjes in satésaus, nasi goreng en Gentse Waterzooi? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Door de maaltijdendienst in Bruyelle krijgt u gezonde gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieHenegouwen
GemeenteAntoing
BeoordelingVoor particulier en zorg
Postcode7641
Prijs per gerecht€5,06
Meest gekozen maaltijdReepjes varkensvlees in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Bruyelle

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de buurt van Bruyelle. We hebben het over populaire bedrijven als Traiteur Goossens en/of 0. Maar ook op regionaal niveau zijn er interessante instanties en slagerijen. Elke partij heeft weer een “eigen” menu en voorwaarden. Via onze tool kunt u de bezorgers rustig naast elkaar bekijken. Het uitkiezen van een geschikte aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende wat overzichtelijker. Eerst kijken of het wat is? Ga dan eerst voor een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er dieetwensen zoals bijvoorbeeld eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Bruyelle? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Flink wat traiteurs in België zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met de meest verse ingrediënten. Later worden ze snel teruggekoeld. Om die reden blijven vitaminen en mineralen ongedeerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

  • Altijd volledig vers
  • De lekkerste seizoensgerechten
  • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven gewaarborgd. Meerdere maanden te bewaren. Elke week een bezorging is geen verplichting.

  • Maandenlang te bewaren
  • Vol vitaminen en mineralen
  • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bruyelle. Een goede vervanger voor bijv. senioren die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Dikwijls geïnitieerd door een plaatselijk restaurant.

  • Gelijk bezorgd na het koken
  • Mogelijke subsidie
  • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Meerdere services bieden ook een premium boodschappendienst voor ouderen. Hiermee koop u moeiteloos verse of handige boodschappen als dieetproducten en ontbijtproducten. Normaal kosteloos bezorgd door de vaste bezorger.

  • Langer zelfstandig blijven
  • Op een vast moment in de week
  • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Bruyelle vergelijken

Houdt u van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Bruyelle? Of bent u meer op zoek naar vers bereidde koelverse opwarmmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een lokale organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit meerdere bezorgmaaltijden die passen bij uw uw wensenlijstje voedingspatroon. U kunt denken aan Gemalen Rundsvlees Met Rode Kool En Aardappelpuree en Fish-Sticks Tomatensaus Met Puree? Verderop achterhaalt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Antoing. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Gewoonlijk kunt u tegen een zeer scherpe prijs gezonde bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig koolhydraten proeven. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door een persoonlijke bezorger. Er is geen sprake van een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bruyelle voor ouderen zijn erg wisselend. Het tarief voor een maaltijd heeft te maken met bijvoorbeeld de aanbieder, het type gerecht en eventuele extra dienstverlening.

  • Dagverse maaltijd zoals Spaghetti Bolognese Kaas is er al vanaf €5,3.
  • Een vriesverse maaltijden zoals Dieet Gehaktbal Uiensaus Prei Aardappelen kunt u al bestellen vanaf €4,3.
  • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Klapstuk met hutspot wordt al bezorgd vanaf €6,55.
Het eten is niet het enigste: Wat te denken van Roomsoep, een extra rauwkostsalade en iets fris zoals Knoedel om het feest compleet te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Mogelijk kan u dan een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Antoing voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Top-5 bereide maaltijden

  • Nasi babi pangang
  • Braadworst in jus
  • Nasi babi ketjap
  • Kipfilet in saus
  • Hutspot, hachee

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bruyelle aanvragen

  1. Maak een maaltijd-indicatie

    Onderzoek allereerst welk type thuismaaltijd past bij uw gesteldheid. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

  2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

    Vergelijk de beschikbare aanbieders en bepaal uw voorkeuren. Achterhaal altijd eerst het maaltijd-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en recensies van andere klanten.

  3. Start met een proefpakket

    De meeste aanbieders bieden een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U moet dan denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Op basis daarvan kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met gespecialiseerde verstrekkers.

  4. Een vaste leverdag

    Genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kunt u zonder problemen nieuwe gerechten bestellen. Vaak doet u dit door te bellen, met behulp van de menulijst, of met de computer. De maaltijden voor ouderen worden vaak thuisbezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij de koelverse variant, dan is er vaak een menulijst met plusminus 25 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan is er een keus te maken uit 90+ blijvende menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan treft men een daghap, zonder keuze. In steeds meer gevallen is vers op maat ook een optie.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Praktisch alle maaltijd-verzorgers werken met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Rundergehaktballetjes satésaus, taugé-kool-paprikamix en nasi goreng of Varkensfiletlapje met mosterdroomsaus, bloemkool en gele rijst. Hiermee ontvangt men altijd goede bezorgmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, aanbieders hanteren geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd zodra men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Aan de hand van een handige bestellijst kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of met een bestellijst – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden in algemene zin door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: elke week 2 keer. In het geval van vriesvers: maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten bevordert uw vitaliteit en gezondheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is essentieel. Veel senioren of hulpbehoevenden volgen een dieet of hebben een allergie. Mede daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Bijvoorbeeld gemalen, zoutarm, natriumarm, glutenvrij of wellicht vegetarisch, eiwitrijk, veganistisch, koolhydraatarm: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Bruyelle. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

  • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
  • Glutenvrij: biedt uitkomst als er iets speelt als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
  • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen & slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit