Maaltijdservice Rongy

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Rongy voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Rongy? Middels deze pagina bekijkt u eenvoudig alle services die aan huis leveren. Een warme maaltijdvoorziening, of een dagvers gerecht die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: dat kunt u zelf beslissen. Al beschikbaar vanaf €3,95 per persoon. Aan tafel voor Omelet Met Hollandaisesaus Broccoli En Puree en Kippendijstukjes in satésaus, nasi goreng? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Met behulp van de maaltijdendienst in Rongy geniet u van complete maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieHenegouwen
GemeenteBrunehaut
RecensieGemakkelijk contact
Postcode7623
Gemiddelde kosten€5,02
Populaire maaltijdProcureurlapje met groenten

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Rongy

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in Rongy. We hebben het over grote partijen als Home Cuisine of Delhaize. Maar ook lokaal bestaan er interessante initiatieven en sociale voorzieningen. Elke optie hanteert een eigen menu en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Door middel van www.maaltijdbutler.be kunt u derhalve de firma’s overzichtelijk met elkaar vergelijken. Een keuze maken voor een relevante aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor een beetje makkelijker. Zijn er meerdere opties? Profiteer nu van een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u dieetwensen zoals bijv. lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Rongy? Er kan meer dan u denkt! Steeds meer traiteurs en cateraars houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd verse producten. Daarna wordt het eten gekoeld naar onder 5⁰C. Door dit proces blijven smaak en vitamines gewaarborgd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Vers van het land
 • Vol van smaak
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen gaan zo niet verloren. Maximaal 3 maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is geen verplichting.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Rongy. Een uitkomst voor bijv. gehandicapten die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt meteen aanschuiven! In veel gevallen op touw gezet door een lokale zorginstelling.

 • Warm thuisbezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Meerdere bedrijven hebben daarnaast een handige boodschappendienst voor gehandicapten. Hiermee bestelt u eenvoudig broodnodige boodschappen als knäckebröd en koffie. Gewoonlijk gratis bezorgd met de maaltijden.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Op een vast moment in de week
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Rongy vergelijken

Af en toe profiteren van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Rongy? Of neigt u meer naar een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden? Of neigt u meer naar een lokale organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er is de keuze uit vele menu’s die rijmen met uw voorkeuren en eventuele voedingsvoorschrift. U kunt denken aan Gemalen Rundsvlees Met Rode Kool En Aardappelpuree of Pollak Botersaus Groentemix Aardappelkwartje? Via onze vergelijker achterhaalt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Brunehaut. Bestel eerst eens een proefpakket. Steeds vaker kunnen ouderen via een proefbox voedzame bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen testen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Het eten wordt geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Rongy voor ouderen zijn ontzettend divers. Het tarief voor een maaltijd komt tot stand door zaken als de organisatie, het aantal verwerkte maaltijden, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Hutsepot Met Rookworst En Spek is verkrijgbaar vanaf €6.
 • Vriesverse maaltijd als Koolvis Hollandaisesaus Preiroom Krielaardappel bestelt u vanaf €4.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Spaghetti Napoli is beschikbaar vanaf €6,35.
De maaltijden kan uitgebreid worden. Bestel ook Juliennesoep, een gezonde salade en niet te vergeten een toetje als Panna cotta als nagerecht. Heeft u een laag inkomen? Soms kan u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Brunehaut voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Broccoli kaassaus
 • Babi ketjap, bami
 • Zuurkoolstamppot
 • Zalm in roomsaus
 • Burpee Chicken

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Rongy regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Achterhaal eerst wat voor thuismaaltijd past bij uw eetpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk aangesloten leveranciers en bekijk de beschikbaarheid. Let goed op de voedingswaarden, op welke manieren u kunt bestellen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Proefpakket bestellen

  De bekende leveranciers stunten met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U moet dan denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met geschikte leveranciers.

 4. Wekelijks bestellen

  Bevalt het proefpakket? Dat is fijn, nu kan men dagelijks nog een bestelling doen. In veel gevallen kan dat telefonisch, met behulp van de menukaart, of online. De maaltijden voor senioren worden gemiddeld genomen geleverd aan huis door een persoonlijke bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks keuzemenu met circa 30 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 100+ vaste maaltijden. In het geval van tafeltje dekje krijgt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf gerechten samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, steeds meer maaltijdservices gebruiken een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Vissersstoofpotje met basilicumsaus, worteltjes en witte rijst en Kalfsgehaktbal met vleesjus, gebakken aardappelen, stoofpeertjes. Zodoende zijn er voor iedereen thuismaaltijden voor senioren! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er is geen sprake van een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis wanneer u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door gebruik te maken van de standaard bestellijst kan men direct en zonder moeite – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De seniorenmaaltijden worden in de meeste gevallen door een vaste bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod 2 wekelijks. Bij vriesvers: om de 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Gezond en vers eten bevordert een vitaal en energiek lichaam. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij een voorwaarde. Veel senioren of hulpbehoevenden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Mede daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Bijvoorbeeld lactosevrij, gemalen, zoutarm, natriumarm of veganistisch, koolhydraatarm, eiwitrijk, vegetarisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Rongy. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch wanneer er sprake is van een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit