Maaltijdservice Laplaigne

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Laplaigne voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Laplaigne? D.m.v. deze pagina achterhaalt u probleemloos alle bedrijven die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of een diepvries maaltijd die u zelf moet opwarmen: u kunt alle kanten op. Al te verkrijgen vanaf €5,50. Aanschuiven voor Stoofpotje peer, rundvlees en puree of Vissticks in botersaus, tutti frutti, gebakken aardappelen? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Middels de maaltijdendienst in Laplaigne beschikt u over uitstekende maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieHenegouwen
GemeenteBrunehaut
Waarom bestellen?Simpel bestellen
Postcode7622
Gemiddelde menuprijs€5,01
Geliefde maaltijdVarkenshaasje in pepersaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Laplaigne

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in en rondom Laplaigne. Neem bijv. populaire bedrijven als 15Gram of Foodbag. Maar ook lokaal kunt u terecht bij allerlei organisaties en zorginstellingen. Elke optie wordt bestempeld door een “eigen” aanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Aan de hand van onze vergelijker kan u de aanbieders probleemloos op een rijtje zetten. De keuze maken voor de beste verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor een stuk gemakkelijker. Twijfelt u nog? Profiteer nu van een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval dieetwensen zoals gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Laplaigne? Er is een oplossing! Meer en meer traiteurs en cateraars worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Hierna wordt de maaltijd snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Hierdoor blijven geur, kleur en smaak gewaarborgd. Het is 1 week houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven gewaarborgd. 10 weken lang eetbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is niet altijd nodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Laplaigne. Een uitkomst voor bijv. chronisch zieken die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Normaliter geïnitieerd door een meer lokale partij.

 • Warm thuisbezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Verschillende organisaties hebben ook een praktische boodschappendienst voor gehandicapten. Op die manier bestelt men gelijk verse of handige boodschappen als kaas extra belegen blaarkop of afbak pistolet meergranen. Vaak gratis mee bezorgd met de maaltijden.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Laplaigne vergelijken

Incidenteel eens genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Laplaigne? Of bent u meer op zoek naar een wekelijkse bezorgde koelverse bezorgmaaltijden? Of zoekt u een organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit relatief veel leveranciers die voldoen aan uw gesteldheid en eetpatroon. Zelf maaltijden online bestellen als Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen of Dieet Visfilet Portugese Wijze Pasta Groenten? Aan de hand van deze website treft u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en nabij Brunehaut. Let ook goed op het proefpakket. Dikwijls kan men voor aantrekkelijke prijzen verse bereide gerechten met verse producten en weinig vet proberen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De gerechten worden geleverd door een persoonlijke bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Laplaigne voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs voor een gerecht komt tot stand door zaken als de organisatie, het productieproces, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree vindt u vaak al vanaf €5,8.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen kan je kopen vanaf €4,4.
 • Een warme daghap voor senioren als Pittige sperzieboontjes kunt u al bestellen vanaf €5,7.
Het diner kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Witlofsoep, iets te drinken en iets fris zoals Crêpe suzette om het feest compleet te maken. Is uw budget niet toereikend? Wellicht kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Brunehaut voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Zalm in dillesaus
 • Lasagna bolognese
 • Gekruide speklap
 • Speklapje in jus
 • Gestoofde prei

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Laplaigne regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Stel eerst vast wat voor opwarmmaaltijd klopt met uw situatie. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de professionele maaltijdvoorzieningen en kies een geschikte. Achterhaal altijd eerst het aanbod, de manier van bezorging, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Een proefpakket nemen

  De professionele verstrekkers hebben een spotgoedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zodoende kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met alle verstrekkers.

 4. Elke week een levering

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kunt u snel en simpel nieuwe gerechten bestellen. Vaak kan dit via telefoon, via een menulijst, of email / internet. De maaltijden voor senioren worden niet zelden bezorgd tot in de keuken via een lokale leverancier in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er doorgaans een keuze menulijst met grofweg 20 gerechten. Als we het hebben over diepvries kunt u meestal kiezen uit 90+ blijvende gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er sprake van één maaltijd per dag. In steeds meer gevallen is zelf uw menu samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, heel veel dienstverleners voorzien in een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als bijv. 2 gehaktballen, uienjus, prei, gekookte aardappelen en Bami goreng met kipsaté. Zo ontvangt men altijd goede bezorgmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw bezorger.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis als men deze ook zelf besteld heeft. Aan de hand van een speciale menukaart kan men op eigen houtje – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe werken de leveringen?

De menu’s worden vaak door een vaste bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: om de 4 dagen. Binnen het vriesverse segment om de 2 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een maaltijd met voldoende groenten is cruciaal voor uw vitaliteit en gezondheid. Elke dag een warme schotel is daarbij van groot belang. Sommige ouderen of beperkten volgen een dieet of hebben een allergie. Daarom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. Dit heeft te maken met lactosevrij, glutenvrij, natriumarm, gemalen of juist vegetarisch, vloeibaar, koolhydraatarm, eiwitrijk: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Laplaigne. Heeft u moeite met de financiën? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig bij een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen & slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit