Maaltijdservice Howardries

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Howardries voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Howardries? Door gebruik te maken van deze website bekijkt u supersnel alle aanbieders die leveren in uw plaats. Warme gerechten, of een opwarmmaaltijd die u zelf moet opwarmen: dat kunt u zelf beslissen. Dit kan al vanaf €5,35 p.p. Smullen van Penne, champignonragout, broccoli en Gebakken heek in botersaus. Gesmoorde prei. Gekookte aardappelen? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Met behulp van de maaltijdendienst in Howardries hebt u toegang tot voedzame maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieHenegouwen
GemeenteBrunehaut
RecensiePersoonlijke service
Postcode7624
Gemiddelde kosten€5,03
Populaire maaltijdVarkenslapje in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Howardries

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in en rondom Howardries. Denk aan populaire leveranciers als Meal-Story of Spar. Ook binnen de gemeente kan men kiezen voor tal van partijen en sociale voorzieningen. Ieder bedrijf wordt gekenmerkt door een eigen productaanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Geholpen door maaltijdbutler.be kunt u derhalve de bezorgers eenvoudig vergelijken op allerlei onderdelen. Het kiezen van de best passende bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende een stuk gemakkelijker. Twijfelt u nog? Start eens met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval specifieke wensen als lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Howardries? Dat hoeft niet erg te zijn! Veel traiteurs en cateraars passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Vervolgens worden ze direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door dit proces blijven structuur en smaak gewaarborgd. Het is 1 week houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en shock-freeze ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven zo intact. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Howardries. Een uitkomst voor bijv. senioren die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Normaliter gedaan door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Meerdere bezorgers hebben ook een speciale boodschappendienst voor chronisch zieken. Zodoende haalt u probleemloos praktische of verse producten als salades of appelstroom. Normaal kosteloos afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Direct alles in huis
 • Tot in de keuken geleverd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Howardries vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Howardries? Of zoekt u een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor ouderen? Of bent u meer op zoek naar een instelling gericht op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn talloze thuismaaltijden die in lijn zijn met uw eisen en eventuele dieet. Neem nu Dieet Wortelstamppot Met Rundsstoverij of Pollak Botersaus Groentemix Aardappelkwartje? Hieronder ontdekt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de streek Brunehaut. Overweeg ook altijd het proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling complete bereide gerechten met dagverse artikelen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen beoordelen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Zij werken vaak niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Howardries voor ouderen variëren nogal. De prijs die wordt gerekend is afhankelijk van o.a. de aanbieder, de grootte van de keuken, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Kip Dragonsaus Groene Groenten En Aardappelpotje is er al vanaf €4,9.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Medaillon Champignonsaus Groenten Gebakken Aard. kunt u al laten bezorgen vanaf €4.
 • Een warme dagschotel als Kalkoenmedaillons in saus is beschikbaar vanaf €5,7.
Het diner hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Consommé, iets te drinken en iets lichts zoals Vanille mousse als afsluiter. Heeft u een laag inkomen? In sommige gevallen kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Brunehaut voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Witlof a la creme
 • Stamppot andijvie
 • Gegrilde paprika
 • Bruine bonensoep
 • Chicken Lunges

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Howardries regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Trek eerst na welk soort seniorenmaaltijd aansluit op uw omstandigheden. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de beschikbare maaltijdservices en kies een geschikte. Achterhaal altijd eerst de voedingswaarden, de manier van bezorging, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  Het gros van de dienstverleners bieden een zeer betaalbaar proefpakket. U moet dan denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Mede daarom kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met voordelige leveranciers.

 4. Een vaste leverdag

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kan men eenvoudigweer nieuwe gerechten bestellen. Vaak doet u dit telefonisch, door de menukaart in te vullen, of met de computer. Het eten wordt dikwijls bezorgd middels een persoonlijke bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment kunt u gerechten kiezen op een lijst met circa 25 menu’s. Bij diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 70+ blijvende menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan kiest u voor een vaststaand menu per dag. Steeds vaker is zelf samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, de meeste leveranciers bieden een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Bami babi ketjap en Kipfilet met kippenjus. Bladspinazie. Gekookte aardappelen. Hierdoor zijn er voor alle ouderen bezorgmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, aanbieders hanteren geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd in het geval u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door het invullen van de unieke menukaart / lijst kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of op papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werken de leveringen?

De opwarmmaaltijden worden gewoonlijk door uw persoonlijke bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Het koelverse assortiment 1 a 2 keer per 7 dagen. Het vriesverse assortiment 1 of 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een gewoon goede maaltijd vormt de basis voor een goede balans en energie. De warme schotel is essentieel. Sommige bejaarden of beperkten eten volgens een strikt dieet. Om die reden zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Denk aan lactosevrij, zoutarm, natriumarm, gemalen en niet te vergeten eiwitrijk, veganistisch, koolhydraatarm, vloeibaar: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Howardries. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig in het geval van glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als als slikken & kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit