Maaltijdservice Maubray

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Maubray voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Maubray? Aan de hand van deze pagina treft u probleemloos alle services die bij u thuisbezorgen. Warme gerechten, of een dagvers maaltijd die nog even in de microgolf moeten: het kan allemaal. Al beschikbaar vanaf €4,40 per gerecht. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Spinazie à la crème met champignons en Kiprollade tutti frutti met kruidenjus, witte rijst, spinazie? Maar gaat het koken u moeilijk? Er is een oplossing! Door middel van de maaltijddienst in Maubray ontvangt u voedzame gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieHenegouwen
GemeenteAntoing
ReactieGoede maaltijdvoorziening
Postcode7640
Maaltijd prijs€5,04
Nummer 1-maaltijdVarkenslapjes in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Maubray

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de omgeving van Maubray. Denk aan veel gekozen organisaties als Traiteur Goossens en/of Colruyt. Ook in de gemeente zelf kunt u terecht bij allerlei organisaties en wijkrestaurants. Iedere optie heeft weer een eigen aanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door middel van www.maaltijdbutler.be kan u de firma’s gemakkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het selecteren van een solide bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zo wat minder gecompliceerd. Twijfelt u nog? Begin dan met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Zijn er specifieke wensen als veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Maubray? Er is gelukkig een alternatief. Opvallend veel traiteurs en cateraars zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met uitsluitend verse groenten. Daaropvolgend wordt de maaltijd direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door dit proces blijven structuur en smaak in topconditie. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Vers van het land
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Structuur en smaak raken niet bedorven. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Gezond en lekker
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Maubray. Een goede vervanger voor bijv. chronisch zieken die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Normaliter geregeld via een meer lokale partij.

 • Direct aanschuiven
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Een aantal leveranciers hanteren ook een speciale boodschappendienst voor bejaarden. Zodoende bestelt u direct de boodschappen zoals kaas en bananen. Meestal gratis afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Tot in de keuken geleverd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Maubray vergelijken

Incidenteel eens genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Maubray? Of bent u meer op zoek naar gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor ouderen? Of houdt u juist van een instelling die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit diverse thuismaaltijden die voldoen aan uw situatie en voedingsadvies. Zelf maaltijden online bestellen als Medaillon Champignonsaus Groenten Gebakken Aard. of Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen? Verderop achterhaalt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de omgeving Antoing. Bekijk goed het proefpakket. In veel gevallen kunnen ouderen via een proefbox ambachtelijke bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig koolhydraten testen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorger. U zit niet vast aan een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Maubray voor ouderen variëren nogal. Het tarief voor een maaltijd heeft te maken met onderdelen als de organisatie, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Gebraad Mosterdsaus Spruiten Knolselderpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €4,6.
 • Een vriesverse maaltijd als Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen wordt al bezorgd vanaf €3,85.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Kalkoenfiletstukjes met champignonroomsaus, rode bietjes en gekookte aardappelen is beschikbaar vanaf €6,35.
Het diner is niet het enigste: Wat te denken van Ramen, een extra salade en iets lichts zoals Vla als nagerecht. Is uw budget niet toereikend? Mogelijk kan u dan een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Antoing voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Geliefde bereide maaltijden

 • Kippenbout in jus
 • Stamppot zuurkool
 • Hollandse hachee
 • Spinaziestamppot
 • Een pizza hawai

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Maubray bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Achterhaal eerst welk type kant-en-klaar maaltijd matcht met uw eetpatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de meest gekozen bezorgdiensten en bepaal uw voorkeuren. Achterhaal altijd eerst het maaltijd-aanbod, de wijze van bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  Het gros van de aanbieders werken met een spotgoedkoop proefpakket. Denk dan aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Door hier gebruik van te maken kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met geschikte maaltijdservices.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was de proefbestelling goed? Vervolgens kan men zonder moeite weer nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker kan dit via telefoon, via een menulijst, of via internet. De maaltijden worden dikwijls bezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met gemiddeld 15 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 75 – 125 vaste maaltijden. In het geval van tafeltje dekje heeft u te maken met een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Meer en meer is zelf samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijdservices werken met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Bijvoorbeeld Slavink in jus en Gehaktschijf met appelcompote. Zo kan iedereen gebruik maken van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw leverancier.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis als u deze besteld heeft. Door het invullen van de unieke menukaart / lijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden in de regel door een vaste bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelverse maaltijden 1 a 2 keer per 7 dagen. Het vriesverse assortiment maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Gezond en vers eten bevordert uw algehele gesteldheid. Elke dag een warme schotel is essentieel. Diverse bejaarden of gehandicapten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Mede daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld natriumarm, glutenvrij, gemalen, lactosevrij of vloeibaar, vegetarisch, veganistisch, koolhydraatarm: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Maubray. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als als slikken & kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit