Maaltijdservice Antoing

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Antoing voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Antoing? Via deze website ontdekt u moeiteloos alle services in de buurt! Maaltijden warm bezorgd, of koelverse gerechten die alleen maar even de microgolf in hoeven: het kan allemaal. Al te verkrijgen vanaf €4,50 p.p. Smullen van Vegetarische grillstukjes met pomodorisaus met een Italiaanse rijstschotel of Pangasiusfilet met pangangsaus, gado gado en witte rijst? Maar is zelf koken geen optie meer? Er is gelukkig een alternatief. D.m.v. de maaltijddienst in Antoing hebt u toegang tot heerlijke gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieHenegouwen
GemeenteAntoing
ReactiePrecies zoals verwacht
Postcode7640
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,54
Maaltijd-topperZalm in roomsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Antoing

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de buurt van Antoing. Bijvoorbeeld landelijke aanbieders als Vlotter en Meal-Story. Maar ook op regionaal niveau kunt u terecht bij verscheidene organisaties en slagerijen. Iedere optie wordt gekenmerkt door een eigen menu en bestelvoorwaarden. D.m.v. deze pagina kan u de firma’s snel en makkelijk op een rijtje zetten. Het uitzoeken van een goede verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook een stuk eenvoudiger. Twijfelt u nog? Ga dan eerst voor een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er in uw geval allergieën of dieetwensen als bijvoorbeeld zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Antoing? Er kan meer dan u denkt! Legio traiteurs voor bejaarden zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Nadien wordt het eten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door dit proces blijven geur, kleur en smaak gewaarborgd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Heerlijke en smaakvol
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen middels de shock-freeze procedure ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven gewaarborgd. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis is dus niet noodzakelijk.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Antoing. Ideaal voor bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! In de regel op touw gezet door een meer lokale partij.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • 100% vers
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Veel leveranciers hebben daarnaast een premium boodschappendienst voor ouderen. Zodoende bestelt u eenvoudig belangrijke boodschappen als peren en afwasborstel. Meestal kosteloos bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Op een vast moment in de week
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Antoing vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Antoing? Of prefereert u een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor ouderen? Of zoekt u een leverancier met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit relatief veel leveranciers die overeenstemmen met uw gesteldheid en voedingsadvies. Genieten van de lekkerste gerechten als Penne Pesto Kip Wokgroenten of Dieet Gehaktballetje Tomaat Prinsessen Aardappelen? Onderstaand vergelijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de regio Antoing. Onze tip: begin met een proefpakket. Gewoonlijk is er een proef-mogelijkheid. U kan complete bereide gerechten met veel voedingsstoffen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen keuren. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Uw bestelling wordt geleverd door een lokale / regionale bezorger. Aanbieders werken niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Antoing voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die wordt gerekend is afhankelijk van bijvoorbeeld het bedrijf, het productieproces, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Gemalen Kip In Cremesaus Met Broccoli En Puree wordt al bezorgd vanaf €5,4.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Kabeljauw Garnaal-Bieslook Saus Venkeltomaatpuree is beschikbaar vanaf €5,25.
 • Een warme daghap voor senioren als Vegetarische goulash. Doperwten. Witte rijst kunt u al bestellen vanaf €6,6.
De maaltijden is niet waar het bij blijft. Ook Tom kha kai, een stukje fruit en een dessert als Appelmoes als nagerecht. Heeft u weinig financiële middelen? In sommige gevallen kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Antoing voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Beste bereide maaltijden

 • Beef teriyaki. Tjap tjoy. Gele rijst
 • Spitskoolschotel met aardappelpuree
 • Babi saté, Tjaptjoy en witte rijst
 • Schnitzel met gebakken aardappels
 • Kip, worteltjes, aardappelpuree

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Antoing regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Kijk eerst na wat voor categorie ouderenmaaltijd past bij uw eetpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de beschikbare maaltijdservices en selecteer er een. Let goed op het maaltijd-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Bestel het proefpakket

  De belangrijkste services geven een scherp geprijsd proefpakket. Denk dan aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zodoende kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met professionele maaltijd-verzorgers.

 4. Vaste levermomenten

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Mooi, dan kunt u elke dag nieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen doet u dat per telefoon, met behulp van de menulijst, of online. De maaltijden voor ouderen worden meestal bezorgd middels een behulpzame bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met grofweg 30 menu’s. Als we het hebben over diepvries kunt u kiezen uit 75 – 125 blijvende maaltijden. Rondom tafeltje dekje kiest u voor een speciaal dagmenu. In steeds meer gevallen is vers op maat een speciale feature.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, de meeste maaltijdservices komen u tegemoet met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Denk aan Varkensfiletlapje met vleesjus, gekookte aardappelen, snijbonen en Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen. Zodoende kan iedereen gebruik maken van warme maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen indien men deze ook zelf besteld heeft. Middels de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men direct en zonder moeite – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De microgolf-maaltijden worden meestal door een eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers is dat 1 a 2 keer per 7 dagen. Het vriesverse aanbod maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd vormt het fundament van uw vitaliteit en gezondheid. Een lekkere en gezonde warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Diverse senioren of invaliden eten volgens een bepaald dieet. Hierdoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het gaat om zoutarm, glutenvrij, lactosevrij, gemalen en ook veganistisch, koolhydraatarm, vloeibaar, vegetarisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Antoing. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal wanneer er sprake is van coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente