Maaltijdservice Péronnes-Lez-Antoing

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Péronnes-Lez-Antoing voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Péronnes-Lez-Antoing? Dankzij maaltijdbutler.be achterhaalt u supersnel alle organisaties die bij u thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of vriesverse gerechten die u gemakkelijk zelf opwarmt: de mogelijkheden zijn enorm. Dit kan al vanaf €5,55 p.p. Smullen van Kip, sperziebonen, aardappelpuree of Gehaktballetjes in uienjus? Maar lukt zelf koken niet meer? Er is een oplossing! Dankzij de maaltijdendienst in Péronnes-Lez-Antoing krijgt u voedzame maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteAntoing
ReactieEcht ontzorgen
Postcode7640
Prijs per gerecht€5,05
Maaltijd-topperVarkens-groenteschotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Péronnes-Lez-Antoing

We zien meer en meer maaltijdendiensten in en rondom Péronnes-Lez-Antoing. Neem bijv. veel gekozen bezorgers als Viangro of Colruyt. Maar ook lokaal ontstaan er interessante organisaties en sociale voorzieningen. Iedere leverancier heeft zo een eigen type maaltijd en bestel- en bezorgmogelijkheden. Middels maaltijdbutler.be kan u de organisaties overzichtelijk tegen elkaar afzetten. Een keuze maken voor een degelijke leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook wat aangenamer. Eerst eens proberen? Ga dan eerst voor een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er menu-voorkeuren zoals onder andere zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Péronnes-Lez-Antoing? Ook dan bent u welkom! Nogal wat traiteurs en cateraars kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met uitsluitend verse groenten. Daarna wordt het eten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Hierdoor blijven structuur en smaak intact. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven in goede conditie. 10 weken lang eetbaar. Elke week een bezorging is niet altijd nodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Eenvoudig op te warmen
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Péronnes-Lez-Antoing. Een prima oplossing voor bijv. hulpbehoevenden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Doorgaans geregeld via een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Meerdere aanbieders faciliteren daarnaast een praktische boodschappendienst voor senioren. In dat geval krijgt men direct belangrijke boodschappen als volle yoghurt en huishoudelijke artikelen. Dikwijls gratis afgeleverd met de maaltijden.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Alles aan huis bezorgd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Péronnes-Lez-Antoing vergelijken

Af en toe profiteren van een voedzame diepvriesmaaltijd in Péronnes-Lez-Antoing? Of bent u meer op zoek naar echt 100% verse koelverse seniorenmaaltijden? Of neigt u meer naar een bedrijf gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden talloze soorten maaltijden die voldoen aan uw wensen en eetpatroon. Genieten van de lekkerste gerechten als Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel of Kabeljauw Garnaal-Bieslook Saus Venkeltomaatpuree? Verderop bekijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Antoing. Bestel eerst eens een proefpakket. Dikwijls kunt een voor een lage prijs de lekkerste bereide gerechten met min. 200 gram groenten en zonder ongezonde toevoegingen proberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt geleverd door een lokale / regionale bezorger. U zit niet vast aan een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Péronnes-Lez-Antoing voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die wordt gerekend wordt samengesteld door aspecten als de organisatie, het type gerecht en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen vindt u vaak al vanaf €5,85.
 • Diepvriesmaaltijd als Lamsslavink Bloemkool Bechamelsaus En Krieltjes vindt u vaak al vanaf €3,8.
 • Een daghap aan huis als Pannenkoekenschotel is beschikbaar vanaf €7,1.
De avondmaaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Thenthuk, extra groenten en om het compleet te maken Fruit om mee af te sluiten. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Antoing voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Beste bereide maaltijden

 • Push Up Meatballs
 • Macaroni met kaas
 • Pasta kip madras
 • Spaghetti Napoli
 • Appelpannenkoek

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Péronnes-Lez-Antoing bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Ga eerst na welk type thuismaaltijd klopt met uw leefpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de professionele maaltijdvoorzieningen en bekijk de beschikbaarheid. Check vooral de versheid van ingrediënten, keuze in bezorgdagen, en de klantwaardering.

 3. Een proefpakket nemen

  De grote maaltijdservices stunten met een voordelig proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Mede daarom kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met bepaalde maaltijdservices.

 4. Wekelijks bestellen

  Genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kan men moeiteloos een nieuwe bestelling plaatsen. Gewoonlijk kan dit per telefoon, met behulp van de menulijst, of online. De seniorenmaaltijden worden altijd bezorgd middels een persoonlijke bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment kunt u gerechten kiezen op een lijst met om en nabij de 20 gerechten. In het aanbod van diepvries is het assortiment beperkt tot 80+ blijvende gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan treft men een daghap, zonder keuze. In steeds meer gevallen is vers op maat ook een optie.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijdverstrekkers voorzien in een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Bijvoorbeeld Kipschnitzel en Aardappelpuree. Hierdoor zijn er voor alle ouderen thuismaaltijden voor senioren! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd in het geval men deze ook zelf besteld heeft. Aan de hand van de unieke menukaart / lijst kan men eenvoudig – online, telefonisch of op papier – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De maaltijden worden in de meeste gevallen door een regionale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Het koelverse aanbod wekelijks. Bij vriesverse maaltijden elke 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een verse maaltijd draagt bij aan een vitaal en energiek lichaam. Een verse warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse ouderen of hulpbehoevenden volgen een dieet of hebben een allergie. Om die reden faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld zoutarm, lactosevrij, glutenvrij, gemalen of wellicht vegetarisch, veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Péronnes-Lez-Antoing. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: handig als er iets speelt als een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit