Maaltijdservice Saint-Vincent

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Saint-Vincent voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Saint-Vincent? Aan de hand van deze pagina vindt u snel en simpel alle bedrijven in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdvoorziening, of koelverse maaltijden die nog even in de microgolf moeten: u kunt alle kanten op. Dit kan al vanaf €4,25 per persoon. Aanschuiven voor Kerriesoep of Gebonden goulashsoep? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er is gelukkig een alternatief. D.m.v. de maaltijddienst in Saint-Vincent beschikt u over heerlijke gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLuxemburg
GemeenteTintigny
ReactieModerne hoogwaardige keuken
Postcode6730
Gemiddelde kosten€6,68
Nummer 1-maaltijdGestoofde prei

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Saint-Vincent

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die actief zijn in Saint-Vincent. U kunt denken aan grote partijen als HelloFresh of Viangro. Maar ook lokaal bestaan er uitstekende initiatieven en slagerijen. Elke aanbieder levert zijn eigen type maaltijd en voorwaarden. Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be kunt u derhalve de aanbieders snel en makkelijk naast elkaar zetten. De keuze maken voor een goede dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo een beetje makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Ga dan eerst voor een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u bepaalde voorkeuren als o.a. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Saint-Vincent? Ook dan bent u welkom! Erg veel traiteurs voor ouderen kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met 100% verse ingrediënten. Later wordt het eten gekoeld naar onder 5⁰C. Zo blijven voedingswaarden in topconditie. Je kunt het 1 week bewaren.

  • Met verse producten bereid
  • Vol van smaak
  • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en shock-freeze ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven optimaal behouden. Weken lang goed te houden. Elke week bestellen is hier niet aan de orde.

  • Hoeven niet direct gegeten te worden
  • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
  • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Saint-Vincent. Een redding voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Er is geen verdere handeling nodig. Meestal georganiseerd door een meer lokale partij.

  • Direct uit de keuken bezorgd
  • Vaak subsidie mogelijk
  • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verschillende leveranciers beschikken over een bruikbare boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Op die manier haalt u direct praktische of verse producten als grillworst of knäckebröd. Vaak gratis bezorgd door de vaste bezorger.

  • Boodschappen doen niet meer nodig
  • Vaste bezorger en tijdstip
  • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Saint-Vincent vergelijken

Houdt u van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Saint-Vincent? Of prefereert u gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor ouderen? Of prefereert u een instelling die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er is de keuze uit flink wat bezorgmaaltijden die aansluiten bij uw eisen en mogelijke diëten. Genieten van de lekkerste gerechten als Kabeljauw Garnaal-Bieslook Saus Venkeltomaatpuree of Champignonroomsoep? Onderstaand achterhaalt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de gemeente Tintigny. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Steeds vaker kan men voor aantrekkelijke prijzen ambachtelijke bereide gerechten met verse producten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen beoordelen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden bezorgt door uw eigen bezorger. U zit niet vast aan een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Saint-Vincent voor ouderen zijn erg wisselend. Het tarief voor een maaltijd hangt af van elementen als de aanbieder, het soort maaltijd, en eventuele dieetvoorkeuren.

  • Dagverse maaltijd als Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen is er al vanaf €5,4.
  • Diepvriesmaaltijd als Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool bestelt u vanaf €5.
  • De daghap voor ouderen als Zomerzuurkool met casselerrib en ananas kunt u al laten bezorgen vanaf €6,65.
Het diner kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Preisoep, een gezonde salade en een toetje als Zabaglione na. Heeft u een laag inkomen? In sommige gevallen kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Tintigny voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

  • Stamppot Witlof met gehakt
  • Bami goreng met rundvlees
  • Kippenvlees in kerriesaus
  • Schnitzel mexico schotel
  • Pittige sperzieboontjes

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Saint-Vincent bestellen

  1. Maak een maaltijd-indicatie

    Trek eerst na wat voor type opwarmmaaltijd klopt met uw situatie. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

  2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

    Vergelijk de gespecialiseerde maaltijddiensten en selecteer er een. Kijk goed na de versheid van ingrediënten, de wijze van bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

  3. Proefpakket bestellen

    De professionele verstrekkers stunten met een zeer betaalbaar proefpakket. U kunt denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Op basis daarvan kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met alle maaltijd-verzorgers.

  4. Maaltijden afnemen

    Was de proefbestelling goed? Vervolgens kunt u gemakkelijknog een bestelling doen. Dikwijls kan dat door te bellen, met behulp van de menukaart, of via de website. De menu’s worden doorgaans thuisbezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ongeveer 25 gerechten. Kiest u voor diepvries dan is het aanbod gelimiteerd tot 90+ vaste maaltijden. In het geval van tafeltje dekje heeft u te maken met één maaltijd per dag. Steeds vaker is vers op maat een mogelijkheid.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer services bieden een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Denk aan Gehaktbal, bloemkool, groentesaus, gek. aardappelen en Heldere kippensoep. Hierdoor ontvangt men altijd goede warme maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw leverancier.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er is geen sprake van een vast abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis op het moment dat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door het invullen van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of op papier – uw wensen doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De menu’s worden gewoonlijk door uw persoonlijke bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers is dat 1 of 2 keer per week. Het vriesverse aanbod elke 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een maaltijd met verse ingrediënten vormt de basis voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Een warme schotel in de avond is daarbij van groot belang. Diverse ouderen of gehandicapten eten volgens een bepaald dieet. Daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met zoutarm, glutenvrij, natriumarm, lactosevrij of juist veganistisch, vegetarisch, vloeibaar, eiwitrijk: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Saint-Vincent. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

  • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
  • Glutenvrij: perfect bij coeliakie / glutenvrije levensstijl.
  • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken en kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit