Maaltijdservice Tintigny

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Tintigny voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u verse maaltijden aan huis voor ouderen in Tintigny? Middels de maaltijdservice-vergelijker ontdekt u moeiteloos alle services in uw eigen gemeente. Warme gerechten, of dagverse maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: de mogelijkheden zijn enorm. Al beschikbaar vanaf €3,95 per maaltijd. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Schnitzel met gebakken aardappels of Rundersukade met vleesjus, gekookte aardappelen, stoofpeertjes? Maar gaat het koken u moeilijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Geholpen door de maaltijddienst in Tintigny smult u weer van uitstekende gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLuxemburg
GemeenteTintigny
Waarom bestellen?Niet meer naar de winkel
Postcode6730
Gemiddelde menuprijs€6,67
Geliefde maaltijdVarkenssaucijs in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Tintigny

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de omgeving van Tintigny. U kunt denken aan veel gekozen services als Colruyt en Home Cuisine. Ook in deze plaats zelf zien we allerlei initiatieven en wijkrestaurants. Ieder bedrijf onderscheidt zich door een eigen assortiment en bestelvoorwaarden. D.m.v. onze vergelijker kunt u dus de services probleemloos naast elkaar zetten. Het uitkiezen van een geschikte bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook wat overzichtelijker. Zijn er meerdere opties? Bestel dan een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Spelen er speciale voorkeuren als eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Tintigny? Dat is niet erg! Nogal wat cateraars en traiteurs passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd verse producten. Hierna wordt het gerecht gekoeld en goed verpakt. Hierdoor blijven structuur en smaak in topconditie. Het is 1 week houdbaar.

 • Vers van het land
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven gewaarborgd. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Tintigny. Ideaal voor bijv. chronisch zieken die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Normaal geregeld via een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • 100% vers
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verschillende leveranciers hebben ook een extra boodschappendienst voor senioren. Op die manier haalt men probleemloos verse of handige boodschappen als afbak pistolet meergranen en brood. Vaak gratis bezorgd met de maaltijden.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Tintigny vergelijken

Zoekt u een uitstekende diepvriesmaaltijd in Tintigny? Of houdt u juist van een blijvende oplossing als koelverse seniorenmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een service gericht op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn velerlei thuismaaltijden die passen bij uw uw wensenlijstje en diëten/allergieën. U kunt denken aan Penne Pesto Kip Wokgroenten of Dieet Hamburger Witloof Aardappelen? Op maaltijdbutler.be ziet u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Tintigny. Bestel eerst eens een proefpakket. Meestal kunt u tegen een zeer scherpe prijs gezonde bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig vet keuren. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Zij werken vaak niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Tintigny voor ouderen verschillen onderling enorm. Het uiteindelijke tarief heeft te maken met factoren als de leverancier, het productieproces, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Groentesoep Met Balletjes is verkrijgbaar vanaf €4,6.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen kunt u al bestellen vanaf €3,7.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Gepofte aardappels is beschikbaar vanaf €5,65.
De recepten is niet waar het bij blijft. Ook Thaise soep, een extra rauwkostsalade en een toetje als Tiramisu mousse om het af te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Mogelijk kan u dan ondersteuning aanvragen via uw gemeente Tintigny voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Geliefde bereide maaltijden

 • Asperge beenhamschotel met kip
 • Varkenslapje in champignonsaus
 • Kip kerrie ananas met risotto
 • Spaghetti, tonijn, kappertjes
 • Spinaziestamppot, braadworst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Tintigny bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Stel eerst vast welke vorm van een seniorenmaaltijd in overeenkomst is met uw wensenlijstje. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de aangeraden maaltijdvoorzieningen en selecteer er een. Controleer goed het gerechten-aanbod, de manier van bezorging, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Een proefpakket nemen

  De bekende maaltijdservices bieden een extra goedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Door hier gebruik van te maken kunt u zonder hoge kosten kennismaken met voordelige maaltijd-verzorgers.

 4. Vaste levermomenten

  Bevalt het proefpakket? In dat geval kunt u direct een nieuwe menulijst invullen. In veel gevallen kan dat telefonisch, via een menulijst, of met de tablet. De maaltijden worden steeds vaker thuisbezorgd middels een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met circa 15 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan hebt u de keuze uit 80+ blijvende maaltijden. Bij tafeltje dekje treft men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Meer en meer is zelf mixen en combineren een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Praktisch alle dienstverleners gebruiken een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Procureur lapje met prei a la crème en aardappel en Varkensvlees in satésaus met nasi goreng. Handig, want zo ontvangt men altijd goede bezorgmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Is er een minimale afname?

Nee, er geldt geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats wanneer men deze ook zelf besteld heeft. Door middel van een handige bestellijst kunt u wekelijks zelf – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de bezorging?

De maaltijden voor ouderen worden normaliter door uw eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers: 2 wekelijks. Bij vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een gewoon goede maaltijd vormt de basis voor uw energie en levenslust. De warme schotel is essentieel. Diverse senioren of beperkten hebben bepaalde dieetwensen. Om die reden zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Bijvoorbeeld gemalen, natriumarm, lactosevrij, glutenvrij of misschien koolhydraatarm, veganistisch, vegetarisch, vloeibaar: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Tintigny. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: perfect bij bijvoorbeeld coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente