Maaltijdservice Scheldewindeke

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Scheldewindeke voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Scheldewindeke? Met behulp van deze website vergelijkt u moeiteloos alle bedrijven in uw regio! Maaltijden warm bezorgd, of een thuismaaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: het kan allemaal. Nu al voor €3,95 per maaltijd. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Heekfilet met hollandaissesaus, aardappelpuree met persillade, wortelen met peterselie en Kip, worteltjes, aardappelpuree? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er is gelukkig een alternatief. Middels de maaltijdendienst in Scheldewindeke profiteert u van smaakvolle gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteOosterzele
Waarom bestellen?Handige welkomstkorting
Postcode9860
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,05
Populaire maaltijdRundergoulash

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Scheldewindeke

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de buurt van Scheldewindeke. U kunt denken aan belangrijke services als Marley Spoon en/of Carrefour. Ook binnen de gemeente kunt u terecht bij prima partijen en zorginstellingen. Iedere aanbieder onderscheidt zich door zijn eigen assortiment en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door middel van de maaltijdservice-vergelijker kunt u dus de firma’s snel en makkelijk tegen elkaar afzetten. Het selecteren van de beste maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij derhalve wat overzichtelijker. Zijn er meerdere opties? Kijk dan eerst naar een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u maaltijdvoorkeuren zoals vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Scheldewindeke? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Veel traiteurs voor bejaarden zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Daarna worden ze teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Daardoor blijven voedingsstoffen en smaak intact. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Meest verse maaltijden
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven zo erg lang goed. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen hoef je niet te doen.

 • Maandenlang te bewaren
 • Eenvoudig op te warmen
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Scheldewindeke. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Geschikt voor directe consumptie. Veelvuldig georganiseerd door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

De meeste aanbieders hanteren ook een bruikbare boodschappendienst voor gehandicapten. Zo haalt u probleemloos praktische of verse producten als tofu naturel en stroopwafels. Niet zelden gratis afgeleverd wanneer u dat wil.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Scheldewindeke vergelijken

Af en toe profiteren van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Scheldewindeke? Of bent u meer op zoek naar de meest verse koelverse maaltijden voor senioren? Of geeft u de voorkeur aan een service gericht op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden meerdere type aanbieders die kloppen met uw eisen en menu voorkeuren. Genieten van de lekkerste gerechten als Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree of Kip Dragonsaus Groene Groenten En Aardappelpotje? Onderstaand vergelijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Oosterzele. Bekijk goed het proefpakket. Steeds vaker is er een proef-mogelijkheid. U kan vers bereidde bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig zout testen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De gerechten worden geleverd door een persoonlijke bezorger. Er geldt geen doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Scheldewindeke voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die u betaalt wordt samengesteld door o.a. de organisatie, het productieproces, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree wordt al bezorgd vanaf €4,8.
 • Een vriesverse maaltijd als Dieet Gehaktballetje Tomaat Prinsessen Aardappelen kan je kopen vanaf €5,05.
 • Een thuisbezorgde daghap als Rundergehaktballetjes satésaus, taugé-kool-paprikamix en nasi goreng wordt al bezorgd vanaf €7,2.
De gerechten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Pureesoep, extra groenten en om het compleet te maken Poire belle Hélène na. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan men hulp aanvragen bij de gemeente Oosterzele voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Stamppot Boerenkool met rookworst
 • Rookworst met stamppot zuurkool
 • Hete Bliksem met een speklapje
 • Rundvlees met gegrilde groente
 • Couscous, kip, mergueze worst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Scheldewindeke regelen

 1. Inventariseer wensen

  Trek eerst na welk type kant-en-klaar maaltijd rijmt met uw omstandigheden. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de beschikbare bezorgservices en kies er een. Controleer goed het soort gerechten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Een proefpakket nemen

  Het gros van de maaltijdservices stunten met een extra goedkoop proefpakket. Denk dan aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Daardoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met professionele leveranciers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kan men direct opnieuw bestellen. Gewoonlijk doet u dat telefonisch, met behulp van de menukaart, of met de computer. De kant-en-klaar maaltijden worden gewoonlijk thuisbezorgd middels een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij koelverse gerechten is er vaak een menulijst met pakweg 25 gerechten. Bij diepvries kunt u meestal kiezen uit 50 – 100 vaste maaltijden. Bij de tafeltje dekje service treft men een vaststaand menu per dag. Steeds vaker is zelf samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijdverstrekkers werken met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Bijvoorbeeld Zalmfiletstukjes in bieslooksaus, gesmoorde prei en aardappelpuree en Macaronischotel. Handig, want zo kan iedereen genieten van warme maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw leverancier.

Is er een minimale afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats nadat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Aan de hand van de menulijsten kunt u snel en simpel – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De verse maaltijden worden vaak door een lokale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers: elke week. Bij vriesvers spreken we van 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een voedzame maaltijd is cruciaal voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Elke dag een warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Diverse senioren of beperkten hebben bepaalde dieetwensen. Op basis daarvan faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met zoutarm, natriumarm, glutenvrij, lactosevrij of koolhydraatarm, vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Scheldewindeke. Voor ouderen met een laag inkomen bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Enkele voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig in het geval van een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen en slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit