Maaltijdservice Langdorp

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Langdorp voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Langdorp? Door gebruik te maken van www.maaltijdbutler.be achterhaalt u overzichtelijk alle organisaties die aan huis leveren. Tafeltje dekje, of dagverse gerechten die u gemakkelijk zelf opwarmt: u maakt zelf de keuze. Nu al voor €4,35 per maal. Ouderwets genieten van Ajam pangang, bami goreng en Lekkerbekje? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door de maaltijdendienst in Langdorp hebt u toegang tot gezonde maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteAarschot
ErvaringBezorging aan huis
Postcode3201
Maaltijd prijs€6,9
Geliefde maaltijdWrap kip madras

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Langdorp

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de omgeving van Langdorp. Denk dan aan veel gekozen leveranciers als Meal-Story of Yumbel. Echter, ook heel lokaal ontwikkelen zich uitstekende leveranciers en zorginstellingen. Iedere leverancier levert z’n eigen productaanbod en voorwaarden. Aan de hand van maaltijdbutler.be kunt u de organisaties overzichtelijk met elkaar vergelijken. Het selecteren van een geschikte dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier wat aangenamer. Zijn er meerdere opties? Ga dan eerst voor eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval menu-voorkeuren als o.a. lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Langdorp? Er is een oplossing! Legio traiteurs voor ouderen kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Vervolgens wordt het gerecht teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Zo blijven geur, kleur en smaak gewaarborgd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse maaltijden
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur blijven gewaarborgd. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Langdorp. Een uitkomst voor bijv. gehandicapten die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In de regel georganiseerd door een lokale zorginstelling.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Verscheideneservices hebben daarnaast een extra boodschappendienst voor chronisch zieken. Zodoende bestelt u eenvoudig verse of handige boodschappen als desem naturel en keukenpapier. In de regel zonder extra kosten bezorgd wanneer u dat wil.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Langdorp vergelijken

Houdt u van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Langdorp? Of zoekt u gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor senioren? Of geeft u de voorkeur aan een instelling die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit velerlei thuismaaltijden die rijmen met uw wensen en mogelijke diëten. Genieten van de lekkerste gerechten als Spirelli In Tomatensaus Met Ham En Kaas of Hamburger Bbq Saus Appelmoes Gebakken Aardappel? Op deze pagina bekijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving Aarschot. Onze tip: begin met een proefpakket. Vaak kunt een voor een lage prijs complete bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen proberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De maaltijden worden bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Langdorp voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die wordt gerekend hangt af van o.a. de leverancier, de grootte van de keuken, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Vlaamse Karbonaden Met Appelmoes En Aardappelen bestelt u vanaf €6,4.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Kipfilet Provencaal, Groentemix Met Krieltjes is verkrijgbaar vanaf €3,7.
 • Een warme dagschotel als Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree bestelt u vanaf €6,05.
De maaltijden is niet waar het bij blijft. Ook Bamisoep, iets te drinken en iets lichts zoals Crema catalana achteraf. Zijn kosten voor u een probleem? Mogelijk kan u dan hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Aarschot voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Geliefde bereide maaltijden

 • Gebonden mosterdsoep
 • Draadjesvlees in jus
 • Gestoofde spitskool
 • Rode kool met appel
 • Gestoofde peertjes

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Langdorp bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Check als eerst welk type ouderenmaaltijd rijmt met uw situatie. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de beschikbare maaltijdservices en selecteer er een. Achterhaal altijd eerst de voedingswaarden, de bestel en bezorgopties, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De grote services verstrekken een voordelig proefpakket. Denk dan aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Hierdoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met voordelige services.

 4. Elke week een levering

  Beviel het proefpakket? Gelukkig, nu kunt u direct een nieuwe menulijst invullen. Vaak doet u dat via de telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of via internet. De maaltijden voor senioren worden in algemene zin bezorgd tot in de keuken via een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks keuzemenu met plusminus 20 maaltijden. In het aanbod van diepvries kunt u meestal kiezen uit 90+ blijvende maaltijden. In het geval van tafeltje dekje krijgt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij sommige aanbieders is vers op maat een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel dienstverleners gebruiken een ruim assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Rundvlees met satésaus, Tjaptjoy en witte rijst of Vegetarische abdijbierschotel. Selderijgroenten. Aardappelschijfjes met peterselie. Handig, want zo kan iedereen gebruik maken van opwarmmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw leverancier.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er geldt geen vast abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen indien u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Via de menulijsten kunt u wekelijks zelf – op meerdere manieren – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er geleverd?

De seniorenmaaltijden worden in de regel door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden elke week 2 keer. Bij vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een goede maaltijd stimuleert een optimale lichamelijke gesteldheid. Elke dag een warme schotel is heel belangrijk. Diverse bejaarden of hulpbehoevenden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het gaat om lactosevrij, zoutarm, glutenvrij, gemalen en ook vegetarisch, vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Langdorp. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch wanneer er sprake is van coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit